Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Sorin Miron este noul Director General al Grupului Somaco

Sorin Miron este noul Director General al Grupului Somaco

 

Sorin Miron este, incepand cu septembrie 2015, noul Director General al grupului de firme Somaco, succedandu-i la conducere lui Gabriel Colobatiu, care a condus Grupul timp de 6 ani si care promoveaza in functia de Presedinte al Comitetului Director al grupului de firme Somaco.

 

Sorin Miron, 42 ani, a fost director financiar al grupului de firme Somaco din februarie 2009, dupa ce anterior acumulase experienta importanta in mari corporatii precum Michelin, Dacia Renault si KPMG, atat in Romania cat si in strainatate. Absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Sorin si-a completat studiile in universitati de prestigiu precum Université d'Orléans si IMD Lausanne

 

 

Despre Somaco

Grupul de firme Somaco reuneste societatile Somaco Grup Prefabricate SRL, Somaco Structuri Prefabricate SRL si Somaco Antrepriza SRL; detine 5 fabrici pentru prefabricate din beton la Buzau, Roman, Teius, Targoviste si Timisoara si o fabrica unde se produce sistemul de zidarie si termoizolatie din BCA – la Adjud.

In ultimii ani, Grupul Somaco a investit peste 21 milioane de euro pentru extinderea capacitaţii de producţie şi a gamei de produse, pentru retehnologizare şi instruirea personalului, fiind unul dintre cei mai dinamici investitori de pe piaţa materialelor de construcţii in perioada 2009-2015.

Portofoliul sau de produse cuprinde sistemul de zidarie şi termoizolaţie din BCA şi gama de elemente prefabricate din beton pentru structuri la cheie, infrastructura electrica. In portofoliul de lucrari recente al Grupului Somaco se numara centre comerciale precum Mega Mall Bucuresti, Dedeman, Kaufland, Carrefour, Bricostore, Praktiker, OBI, Metro, Baumax, Hornbach, centre logistice (Wim Bosman, S.E.A., Lidl, Kaufland, Xindao, Millenium), hale de productie (Gebauer&Griller, Hella, Daimler, GST, Continental, Hamilton, Martur, Elster, Yazaki), cel mai mare laser din lume ELI-NP Magurele, structuri socio-culturale, consolidari hidrotehnice, bazine de retentie, lucrari de drumuri si poduri, structuri pentru statii eoliene si modernizari pentru sisteme de canalizare si linii electrice Enel, etc.

Acţionar unic al Grupului Somaco este fondul de investiţii suedez Oresa Ventures, care deţine in portofoliu companii de succes precum Fabryo Corporation, RTC Proffice Experience, Kiwi Finance, Trinity, Medicover, La Fantana, Romanian Business Consult (RBC).

 

Pentru mai multe informatii, va rugam contactati:

 

Raluca Banateanu

Manager Marketing si Comunicare

Grupul de firme Somaco

Mobil 0733.889.198; E-mail: raluca.banateanu@somaco.ro

www.somaco.ro

 

 


Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
SOMACO GRUP PREFABRICATE
Lucru în România