MACON

MACON

Sos. Hunedoarei nr. 1-3, Deva, jud. Hunedoara


Relatii clienti:

Despre MACON

MACON. Peste 55 de ani de dezvoltare si inovare, cu forta si pasiune pentru constructii. Astazi producatorul numarul 1 de BCA si prefabricate din beton din Romania.


Cu o activitate de peste 55 de ani în domeniul producţiei de materiale de construcţii, MACON este una dintre cele mai mari companii din sectorul de profil. Cel mai mare producător de BCA și prefabricate din beton din România, dar și al doilea producător ca importanță pe piața autohtonă de var și teracotă, MACON şi-a consolidat poziţia odată cu preluarea în 2008 a grupului de firme Simcor. Incepand cu anul 2019 Macon s-a alaturat familiei Xella.

 

Dupa mai bine de jumatate de secol de cand primele produse MACON au ajuns sa fie integrate in cladiri si locuinte unifamiliale sau multifamiliale, precum si in infrastructura rutiera sau electrica, astazi materialele MACON se regasesc in sute de mii de case, milioane de metri patrati de centre comerciale, unitati de invatamant, spitale sau cladiri industriale si mii de kilometri de drumuri  sau linii electrice construite pe teritoriul Romaniei.

 

In unitatile de producție de la Deva, Oradea, Tg. Jiu si Vadu Crisului se fabrica produse permanent adaptate nevoilor actuale de locuire, confort, eficienta, calitate si siguranta in exploatare.  Prin beneficiile pe care produsele MACON le asigura utilizatorilor, cat si prin investitiile permanente in tehnologii noi, MACON s-a alaturat preocuparilor la nivel mondial pentru economia de energie si utilizarea rationala a resurselor, urmarind ca prin intreaga activitate sa aduca o contributie la imbunatatirea calitatii vietii si, in acelasi timp, la dezvoltarea unui viitor mediu construit responsabil si cat mai durabil.

 

Portofoliul de materiale fabricate cuprinde:

- BCA - sistem de zidarie

Prefabricate din beton pentru infrastructura rutiera 

- Prefabricate din beton pentru infrastructura feroviara 

Prefabricate din beton pentru constructii civile si industriale

Stalpi pentru linii electrice aeriene

Var 

Cahle de teracota pentru sobe si seminee

 

 

MACON pune la dispoziția clienților un pachet integrat de produse şi servicii care garantează atât performanţa în construcţii, cât şi economia de resurse.  Gama de servicii cuprinde: suport tehnic, echipamente/utilaje profesionale, livrarea produselor în depozitele partenerilor sau direct pe șantiere, determinări de laborator.

5 game de produse înscrise