MACON

MACON

Sos. Hunedoarei nr. 1-3, Deva, jud. Hunedoara


Relatii clienti:

MACON

Istoria activităţii prefabricate de beton Macon începe în 1968, în Deva, județul Hunedoara. Activitatea s-a dezvoltat de-a lungul anilor cu produse și servicii noi. Din 2008, odată ce grupul Simcor Oradea a fost preluat de Macon, Simbeton Oradea, de asemenea un producător cu o mare experiență în acest domeniu, s-a alăturat segmentului de prefabricate din beton a grupului.

 

După mai bine de jumatate de secol de când primele produse Macon au ieşit pe poarta companiei, astăzi, elementele prefabricate din beton ale grupului se regăsesc în milioane de metri pătrați de centre comerciale sau clădiri industriale și mii de kilometri de drumuri și linii electrice construite în România.

 

Expertiza semnificativă a celor două unități de producție, echipamentele tehnologice și grija permanentă pentru cerințele pieței au asigurat puterea și durabilitatea acestor companii de-a lungul anilor.

 

Astăzi Macon face parte din Xella Group - referinţă majoră la nivel mondial in producţia şi comercializarea de materiale de construcţii de înaltă calitate.

 

Portofoliul de produse cuprinde:

Prefabricate din beton pentru construcţii civile şi industriale 

Prefabricate din beton pentru infrastructura rutieră  

Prefabricate din beton pentru infrastructura feroviară  

Stâlpi din beton pentru linii electrice aeriene 

Cahle de teracotă pentru sobe şi şeminee

5 game de produse înscrise