Sisteme de parcare cu plata pentru cladiri rezidentiale sau publice Equinsa

Sisteme de parcare cu plata pentru cladiri rezidentiale sau publice Equinsa

Marca:
Equinsa
Produs furnizat de:

TRITECH GROUP

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
Equinsa
Sistemele de parcare cu plata Equinsa se caracterizeaza prin confortul superior garantat prin timpul scurt de asteptare si operare intuitiva, ceea ce permite operatorilor eficienta maxima. Compania noastra, ca partener Equinsa in Romania, detine personal instruit si specializat pentru a asigura satisfacerea la nivel inalt a celor mai diverse nevoi ale clientilor nostri. Suntem certificati si constant evaluati pentru a asigura consecvent asistenta tehnica la montajsuport comercial si consultanta pentru proiecte, in concordanta cu cerintele clientilor si standardele de calitate Equinsa. 
  
Sistemele de parcare cu plata Equinsa pot functiona in varianta cod de bare, banda magnetica, dar acelasi echipament poate cuprinde tehnologie combinata banda magnetica si cod de bare. Sistemele de parcare cu plata Equinsa deservesc cu succes cladiri rezidentiale sau publice, supermarketuri, hoteluri, restaurante, aeroporturi, parcari private sau publice, gari, spitale, clinici private etc.  
  
In functie de specificul aplicatiei cat si de numarul locurilor de parcare ce vor fi gestionate, sisteme de parcare cu plata se personalizeaza din punct de vedere al configuratiei si al functiilor echipamentelor. Sistemele de parcare cu plata sunt adabtabile si modulare permitand oricand suplimentarea numarului de echipamente din configuratia sistemului. Echipamentele Equinsa se bazeaza pe un design inovator, o rezistenta deosebita datorita calitatii materialelor si pe tehnologie de ultima generatie, pentru a asigura o functionare precisa, de lunga durata si adaptata cerintelor exprese ale parcarii in cauza. Se obtine astfel un management eficient al spatiilor de parcare, o fluidizare a traficului, maximum de confort al utilizatorilor si eficienta absoluta. Printre avantajele utilizarii unui sistem de parcare cu plata Equinsa surprindem planificarea strategica, raportarea clara si precisa, design personalizat si costuri minime de mentenanta a sistemului.
SISTEM INTERCONECTAT EQUINSA

Statia de intrare cod de bare SENSE SI

Statia de intrare cod de bare SENSE SI este o statie complexa ce controleaza si gestioneaza atat cardurile de proximitate ale abonatilor, cat si tichetele cu cod de bare. Cand un autovehicul se apropie, la statia de intrare in parcare fie se va prezenta cardul de proximitate (in cazul abonatilor), fie, prin apasarea butonului se va emite un tichet cu cod de bare, ceea ce va permite accesul in parcarea cu plata.


Stația de intrare cu cod de bare Sense SI poate emite tichete ce pot fi integrate cu usurinta unui soft de retele de magazine în genul celor hypermarket, pentru acordarea de bonusuri, discounturi sau gratuitati la casa de marcat sau la relatii cu clienții. Interfata este prietenoasa si va indruma utilizatorul prin intermediul ecranului color TFT 7”. Statia de intrare in parcare Sense SI este conceputa intr-o maniera in care poate fi programata individual.


Statia de intrare in parcarea cu plata poate fi conectata la serverul Sense, iar in cazul in care conexiunea cu unitatea centrala s-a intrerupt, poate functiona intr-un mod autonom „serviciu clienti”. Statia de intrare cu cod de bare Sense SI a fost creata ca un echipament fiabil si garanteaza operarea optima a sistemului cu costuri de mentenanta minime chiar si in conditii dificile de operare.

Statia de intrare acces abonati SENSE CA

Statia de intrare acces abonati SENSE CA este o statie de intrare ce controleaza si gestioneaza accesul in parcarea cu plata doar pe baza cardurilor de proximitate ale abonatilor. Statia a fost conceputa pentru a delimita o zona specifica, obtinandu-se astfel o eficientizare a fluxului in parcare. Cand un autovehicul se apropie, la statia de intrare se va prezenta cardul de proximitate, ceea ce va permite accesul in parcare.


Statia de intrare acces abonati, Sense CA este dedicata doar abonatilor parcarii, aceasta nu poate emite tichete de acces. Interfata este prietenoasasi va indruma utilizatorul prin intermediul ecranului color LCD 7”. Statia de intrare acces abonati Sense CA este conceputa intr-o maniera in care poate fi programata individual.


Statia de intrare poate fi conectata la serverul Sense, iar in cazul in care conexiunea cu unitatea centrala s-a intrerupt, poate functiona intr-un mod autonom „serviciu clienti”. Statia de intrare Sense CA a fost creata ca un echipament fiabil si garanteaza operare optima a sistemului cu costuri de mentenanta minime chiar si in conditii dificile de operare.


Statia de intrare acces pedestrian SENSE AP

Statia de intrare acces pedestrian SENSE AP este o statie de intrare in parcare ce controleaza si gestioneaza accesul pietonal in anumite zone. Statia de intrare destinata accesului pedestrian permite accesul in zone delimitate ale parcarii, iar cu ajutorul cititorului de proximitate pot fi utilizate spatii sau servicii neaccesibile publicului general. Statia functioneaza gratie conexiunilor cu serverul parcarii.


Statia de iesire SENSE SE

Statia de iesire SENSE SE permite iesirea din parcare dupa ce tichetele platite au fost verificate si validate. Pentru ca autovehiculele sa paraseasca spatiul parcarii, utilizatorii trebuie sa prezinte in vederea validarii tichetul care confirma plata sau cardul de proximitate. Informarea in mod clar si simplu a utilizatorilor se realizeaza gratie display-ului color LCD.


Statia de iesire SENSE SE permite programarea individuala. Statia de iesire poate functiona in doua variante, respectiv in regim autonom sau conectata la serverul sistemului de parcare. In situatia intreruperii conexiunii, statia SENSE SE functioneaza prin „serviciul clienti”. Costurile de mentenanta ale statiei SENSE SE tind spre zero.


Statia de plata manuala si gestiune SENSE PM

Statia de plata manuala si gestiune Sense PM, sistem conceput pe module hardware si software instalate intr-o arhitectura PC, poate fi configurata sa functioneze in conformitate cu cerintele operatorului, timpul de operare si fluxul parcarii. Pentru a stabili pozitiile si functiile de colectare, supraveghere si monitorizare separat fata de alte module, Equinsa a dezvoltat Sense PM. Acest terminal este prezentat ca un PC compact, ergonomic si usor de folosit, ce permite configuratii multiple:

- configurarea pe un singur PC;

- configurarea pe două unitati PC (unitate separata pentru plata si unitate separata pentru supervizare);

- configurarea pentru posturi diferite cu aceleasi functii sau functii diferite;

- configurarea simplificata cu statia de plata automata Sense PA.


Interfata este intuitiva si prietenoasa, oferind posibilitatea operatorului sa realizeze confortabil operatiunile de incasare si supervizare si sa obtina instantaneu informatii in vederea realizarii rapoartelor avand controlul total asupra datelor contabile si a statisticilor.


Sistemul poate fi utilizat de catre mai multi utilizatori cu drepturi de acces diferite, protejand astfel anumite informatii. De asemenea, include capacitati de management la distanta si gestionarea unui numar de pana la 5000 de abonati cu tarife diferite.


Statia de plata automata cu cardul SENSE CARD

Statia de plata automata cu cardul SENSE CARD a fost conceputa sa functioneze in parcarile dotate cu sistem complet de gestionare a parcarii, insa poate fi cu usurinta adaptata oricaror medii si aplicatii diverse, permitand efectuarea platii cu carduri de debit/credit si carduri cu cip intr-un mod simplu si rapid. Display-ul color TFT de 22” incorporat permite utilizatorului efectuarea operatiunilor intr-un mod intuitiv si interactiv, datorita meniului prietenos de operare.


Statia de plata automata Sense Card a fost creata ca un echipament fiabil si garanteaza operarea optima a sistemului de parcare cu plata cu costuri de mentenanta minime. Destinata sa functioneze gratie conexiunilor cu serverul sistemului de parcare, statia de plata automata Sense Card poate functiona si intr-un mod autonom „serviciu clienti” in cazul in care conexiunea cu unitatea centrala s-a intrerupt.


Statia de plata automata SENSE PA

Statia de plata automata SENSE PA a fost conceputa pentru a fi cu usurinta adaptata aplicatiilor de parcare personalizate, permitand efectuarea platii cu bancnote, monede, carduri de debit/credit, intr-un mod simplu si rapid. Prevazuta cu un display color si tactil de 22″ TFT, permite utilizatorului efectuarea operatiunilor intr-un mod intuitiv si interactiv.


Ca raspuns la necesitatea reducerii costurilor de intretinere si asistenta tehnica statia automata de plata este prevazuta cu 4 rezervoare de capacitate mare conectate la sistemul de reciclare monede. Alte 2 rezervoare pot fi atasate in cazuri speciale.


Statia de plata automata Sense PA a fost creata ca un echipament fiabil si garanteaza operare optima a sistemului de parcare cu plata cu costuri de mentenanta minime. Conceputa sa functioneze conectata la server, statia de plata automata poate functiona si intr-un mod autonom „serviciu clienti” in cazul in care conexiunea cu unitatea centrala s-a intrerupt.


Bariera automata de intrare/iesire Sense B

Bariera automata de intrare/iesire Sense B a fost construita pentru a suporta un mediu de lucru agresiv si cerinte exigente. Bariera de acces fiabila, permite manevrarea in siguranta atat a bratelor articulate, cat si a bratelor rectangulare intregi, cu lungimea de pana la 3,5 m. Bariera automata este actionata de un motor capsulat cu autolubrifiere, conexiune monofazica si transmisie prin lant. Bariera robusta, sigura și rapida, conceputa pentru un timp de deschidere de 1,5 secunde intr-un ritm de lucru foarte intens.


Sistemul propriu de control ii permite manevrarea cu grija si în siguranta, monitorizand intoarcerea autovehiculelor si prevenind astfel eventualele pagube materiale in cazul in care in dreptul bratului se afla un autovehicul. Bariera automata Sense B poate functiona atat intr-un sistem complex de parking management cat si in regim „stand alone”.


Bariera Sense este o bariera rapida si eficienta deoarece pentru ca o cursa inchis/deschis a bratului de bariera sa se efectueze, nu este necesar ca cea dinainte sa se incheie complet. Bariera automata Sense a fost conceputa pentru a obtine rezultate exceptionale.

7 imagini

8 Documentatii tehnice
Vezi toate

Statia de plata automata
Fisa tehnica
2 p | RO

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Sisteme de parcare cu plata pentru cladiri rezidentiale sau publice Equinsa
Contactează TRITECH GROUP și cere prețuri pentru proiectul tau.
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.