Sistem de parcare cu plata automată instalat în Moldova Mall, Iași

Sistemul de parcare cu plata automata instalat in Moldova Mall foloseste tehnologia cod de bare si permite utilizarea cardurilor de proximitate. Este destinat unui trafic intens.

 

Sistemul de parcare cu plata automata Equinsa deserveste o parcare cu o capacitate de 70 de locuri.

Sistemul este compus din:

- statie de intrare,

- statie de ieşire,

- 2 bariere de acces,

- statie de plată automata,

- statie de plata asistata. 

 

Punerea in functiune a sistemului s-a realizat in colaborare cu distribuitorul autorizat Wintech Group SRL.

In viitorul apropiat se va instala un display pentru afisajul numărului de locuri libere si un semafor de acces "Rosu/verde".

 

Tritech Group distribuie si instaleaza sisteme integrate de gestionare a parcarilor cu plata. De-a lungul timpului echipa de ingineri Tritech Group a instalat cu succes sisteme de parcare cu plata ce deservesc diverse aplicatii ale beneficiarilor din sfere diferite de activitati.

 

Sistemele de parcare cu plata deservesc cu succes cladiri rezidentiale sau publice, supermarketuri, hoteluri, restaurante, aeroporturi, parcari private sau publice, gari.

 

Printre avantajele utilizarii unui sistem de parcare cu plata surprindem planificarea strategica, raportarea clara si precisa, design personalizat si costuri minime de mentenanta a sistemului.

Parcarea Moldova Mall cu sistemul Equinsa instalat  Iasi TRITECH GROUPSistem parcare Equinsa in Moldova Mall  Iasi TRITECH GROUPComponente ale sistemului de parcare Equinsa  Iasi TRITECH GROUPMasina intrand in parcarea Moldova Mall  Iasi TRITECH GROUPComponente ale sistemului Equinsa vazute de aproape  Iasi TRITECH GROUP