Instalarea sistemului de parcare cu plată la Hotelul Edelweiss

TRITECH GROUP a instalat un sistem de parcare cu plata marca Equinsa la Hotelul Edelweiss din Poiana Brasov.

 

Despre proiect

La Hotelul Edelweiss gasim o modalitate inedită de a integra sistemul de parcare cu plata cu softul de gestiune hotelier. Printr-un protocol MIFARE, cartelele de acces in camere sunt conectate la statiile de intrare si iesire ale sistemului de parcare cu plata. Astfel, clientii hotelului au abonament de acces in parcare pe perioada cazarii. Pentru vizitatorii ocazionali, este implementat un tarif diferentiat pentru zilele din cursul saptamanii si pentru cele de la sfarsitul saptamanii. Pentru o mai facila interactiune cu clientii sai, Hotelul Edelweiss a solicitat dotarea casei automate cu dispozitiv de plata cu cardul bancar.

 

 • Beneficiar:

  Hotel Edelweiss

 •  

 • Capacitate parcare: 70 locuri

 • Marca: Equinsa
 • Sistemele de parcare cu plata Equinsa se caracterizeaza prin confortul superior garantat prin timpul scurt de asteptare si operare intuitiva, ceea ce permite operatorilor eficienta maxima. TRITECH GROUP, ca partener Equinsa in Romania, detine personal instruit si specializat pentru a asigura satisfacerea la nivel inalt a celor mai diverse nevoi ale clientilor nostri. Suntem certificati si constant evaluati pentru a asigura consecvent asistenta tehnica la montajsuport comercial si consultanta pentru proiecte, in concordanta cu cerintele clientilor si standardele de calitate Equinsa. 
 • Componenta sistem de parcare:

  1 statie intrare, 1 statie iesire, server, casa manuala, 1 casa automata.

 •  

 • Distribuitor autorizat: Tritech Group SRL
 • TRITECH GROUP activeaza pe piata automatizarilor pentru porti, usi garaj, bariere automate, blocatoare de parcare, sisteme de parcare cu plata, stalpi retractabili, sisteme integrate de securitate (supraveghere video, control acces, avertizare la efractie) si sisteme fotovoltaice.
Proiect TRITECH - sistem de parcare cu plata Poiana Brasov TRITECH GROUPHOTEL EDELWEISS - sistem de parcare cu plata EQUINSA Poiana Brasov TRITECH GROUPSistem parcare cu plata EQUINSA la Hotel Edelweiss Poiana Brasov TRITECH GROUPInstalare sistem de parcare cu plata la Hotel Edelweiss Poiana Brasov TRITECH GROUP