Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Butelii pentru gaze industriale și medicale

Gazele tehnice (comprimate, dizolvate, lichefiate) sunt inmagazinate si transportate in butelii, la valori ridicate de presiune, de peste 150 Bar. Aceste butelii sunt prevazute cu robinete de inchidere/deschidere, care trebuie sa functioneze in conditii extreme, cuprinse intre -40º C si + 65º C.
Butelii pentru gaze industriale și medicale

Sunt impuse cerinte deosebite pentru durabilitate, rezistenta la socuri, etansare maxima si valori foarte scazute pentru scaparile de gaz.

 

Buteliile pentru gaze tehnice sunt destinate transportului, depozitarii si distributiei de gaze cum ar fi: oxigen, argon, heliu, hidrogen, azot, metan, amestecuri de gaze pentru sudura, dioxid de carbon si alte amestecuri de gaze etalon sau de laborator cu puritate ridicata - peste 99.99%.


Gazele din aceste butelii sunt utilizate in mod curent in domeniul industrial.

 

Aceste butelii (cilindri) pot stoca si diversi agenti de stingere folositi in instalatiile pentru stins incendii cu gaze inerte sau dioxid de carbon etc. Forma si dimensiunile recipientelor difera in functie de aplicatiile pentru care sunt utilizate. Cele mai utilizate sunt buteliile de 2 litri, 5 litri, 10 litri, 20 de litri, 40 de litri si 50 de litri.

 

Trebuie mentionat, de asemenea, faptul ca aceste butelii folosite pentru gaze industriale intra intr-un domeniu reglementat cu legi, standarde si directive foarte clare referitoare la calitate si tehnologia de fabricatie, precum si cu reglementari stricte legate de depozitare si transport, acestea fiind supuse periodic unor programe de re-evaluare a conformitatii - programe de ISCIR-izare butelii.

 

Pentru mai multe informatii legate de butelii pentru gaze tehnice, precum si in cazul in care doriti sa achizitionati o butelie, va rugam sa trimiteti solicitarile Dvs. la vanzari@tehnicgaz.com.ro.  

Butelii pentru gaze industriale și medicale
Butelii pentru gaze industriale și medicale
Butelii pentru gaze industriale și medicale

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
TEHNIC GAZ
Lucru în România