Reductoare de presiune industriale si medicale TEHNIC GAZ GAS EQUIPMENT

Reductoare de presiune industriale si medicale TEHNIC GAZ GAS EQUIPMENT

Marca:
TEHNIC GAZ GAS EQUIPMENT
Produs furnizat de:

TEHNIC GAZ

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
TEHNIC GAZ GAS EQUIPMENT
TEHNIC GAZ comercializeaza reductoare de presiune industriale sau special concepute pentru domeniul medical.
 
Sisteme de alimentare cu gaz
 
Puncte de lucru

Punct de lucru pentru sistemele de alimentare cu gaz - HF-SET

HF-SET sunt puncte de ieșire pentru aplicații cu debit mare. Acestea au fost inițial concepute pentru instalarea de mașini de tăiat cu oxigen dar datorită debitului mare, pot fi utilizate pentru toate procesele industriale.


Punctele de lucru se bazează pe două regulatoare de presiune. Regulatorul S100 este potrivit pentru oxigen, acetilenă și propan (acesta poate fi utilizat și pentru gazele naturale). Debitul maxim al unui regulator S100 este de 100 Nm3/h pentru oxigen și de 20 Nm3/h pentru gazele combustibile.


Opțiuni pot fi adăugate, cum ar fi dispozitivul de oprire rapidă GVA 90 sau GVO 90. Regulatorul S200 este proiectat pentru oxigen și are o capacitate maximă de debit de 200 Nm3 / h. Presiunea maximă de admisie a punctelor de ieșire ale setului HF este de 30 bar pentru oxigen și 40 bar pentru alte gaze industriale.

Punct de lucru pentru sistemele de alimentare cu gaz - DINSET

Dinset este conceptul clasic GCE al produselor pentru servicii de gaze industriale bazat pe regulatorul premium Dincontrol. Acestea au fost create folosind o vastă experiență profesională în grupul GCE. Ele sunt dezvoltate continuu și optimizate în conformitate cu cunoștințele actuale de inginerie.


Dinset se compune din adaptor de țevi de admisie sau de brazare (conform tipului de gaz), ventil de intrare cu bilă PN40, regulator de linie DIN cu manometru, manometru sau debitmetru și furtun. Variantele pentru gazele de protecție cu debitmetru cu supapă de dozare furnizează și indică debitul exact. Componentele sunt montate pe suportul de perete tip L din oțel pentru o instalar sigură. Funcționalitatea și calitatea tuturor componentelor pot fi ușor verificate datorită designului deschis. Varianta de oxigen, precum și variantele acetilenă și propan sunt pregătite pentru instalarea opțională a opritoarelor de flacara GCE.


Punct de lucru pentru sistemele de alimentare cu gaz - UNISET

UNISET reprezintă noi puncte de lucru propuse de GCE pentru sistemele de alimentare cu gaze industriale. Acestea au fost create folosind experiența pe termen lung in producția de sisteme centrale de alimentare cu gaz. Variantele pentru oxigen și gazele combustibile sunt echipate cu trei arzatoare de declanșare rapidă (FBA).


Există două tipuri de design pentru gazele de protectie. Primul constă în indicatorul de debit care arată debitul reglat de un regulator de presiune. Cel de-al doilea se bazează pe un debitmetru care oferă o supapă de reglare și indică debitul exact. Componentele întregii game sunt montate pe un suport stabil din oțel, asigurând o instalare rapidă și sigură.


Punct de lucru pentru sistemele de alimentare cu gaz - UNISET+

Punctele de lucru UNISET+ reprezintă o inovație în domeniul furnizării centralizate de gaze naturale. Protecția excelentă dată de capacul exterior din oțel este combinată cu aspectul excelent și asamblarea ușoară. Precizia lor oferă posibilitatea de a le folosi cu orice aplicație industrială.


Punctele de ieșire UNISET + se bazează pe supapă cu bilă de intrare și regulator de presiune pe conductă. Toate variantele includ o priză de lipire pentru tubul de 8 mm și un niplu pentru furtunul de evacuare. UNISET+ contine si dispozitivul de siguranță de evacuare MV93 (opritor de flacara). Operatiunea de intretinere se executa foarte simplu, doar prin scoaterea capacului metalic, complet independent de partile interne.

 
Reductoare de inalta presiune pentru statii de reducere a presiunii

Regulator de debit pentru sisteme industriale de alimentare cu gaz - MR400

- MR400 este un regulator de debit de înaltă presiune pentru aplicații industriale

- Conform ISO 7291

- Compatibil cu gaze comprimate (O, D, N, CO2, M, H) până la 600 Nm3 / h și până la 300 bar presiune de admisie

- Conectori de 180 ° pentru montare directă în linie ca regulator de distribuție

- Filtrul de admisie integrat asigură o funcționare fiabilă a regulatorului chiar și cu tubulaturi vechi sau murdare din amonte

- Supapă de eliberare a presiunii integrata

- Poate fi utilizat în multe aplicații unde se solicită evacuare cu debit mare, cu presiune constantă de livrare

- Exemple tipice: tăierea cu oxigaz și alte diverse procese cu oxigen, taierea cu laser, stabilizarea presiunii gazului de protecție la sudura cu arc electric, inertizarea etc.

 
Reductoare de joasa presiune pentru retea cu debit mare

Regulator de joasa presiune pentru conducte cu debit mare - S100

- Regulator de joasă presiune, pentru conducte de oxigen, gaze inerte și combustibili cu debit mare

- Regulatorul asigură flux constant și stabil

- Aplicații: Procese cu oxigaz, Conducte cu gaz sub presiune, Puncte de lucru

- Presiune reglabilă la iesire

- Presiune de admisie de până la 40 bar pentru gaze inerte și până la 30 bar pentru oxigen

- Presiunea de ieșire este reglabilă până la 16 bari (vezi fisa tehnica)

- Debit max. 100 Nm3 / h

Regulator de joasa presiune pentru aplicatii industriale - S151

- S151 este un regulator de debit de joasă presiune pentru aplicații industriale

- Oxigen și gaz inert până la 600 Nm3 / h

- Conectori de 90 ° (intrare din spate, ieșire inferioară) pentru montare directă în linie ca regulator al punctului de iesire

- Acesta regulator este controlat pneumatic. Această caracteristică de proiectare ajuta la stabilizarea presiunii de ieșire la debit mare

- Filtrul de admisie integrat asigură o funcționare fiabilă a regulatorului chiar și cu tubulaturi vechi sau murdare

- Poate fi utilizat în multe aplicații de joasă presiune, unde se solicită o ieșire cu debit mare, cu presiune de livrare constantă

- Aplicații: tăierea cu oxigaz și alte procese cu oxigen, procesarea cu laser, stabilizarea presiunii gazului de protectie in sudura cu arc electric

 
Statii de reducere de inalta presiune

Reductor de presiune pentru instalatii de inalta presiune - MU70

Unitate simpla cu un orificiu de admisie și o ieșire, supapă de închidere și regulator de presiune, cu filtru de admisie și supapă de reținere. Proiectat pentru consumul de gaze mici sau medii pentru o singura butelie sau un set de butelii.

Dispozitiv de prelungire a galeriei de inalta presiune - SE LINE HEADERS

Dispozitiv de prelungire a galeriei de presiune înaltă. Capetele de linie SE conțin tuburi de colectare în poziții reglabile. Distanța axială între conectorul tubului și perete este ajustabila. Acest lucru permite aplicația SE Line pentru ambele distribuitoare M70 Line și M400 Line. Tubul și suportul de perete sunt realizate din oțel inoxidabil. Blocurile de conectare sunt realizate din alamă. Un bloc include întotdeauna ieșirea pentru manometru sau pentru montarea opțională a manetei de contact. SE Line poate fi folosit până la 300 bari.

Dispozitiv de prelungire a galeriei de presiune înaltă Capetele de linie SE conțin tuburi de colectare în poziții reglabile. Distanța axială între conectorul tubului și perete este schimbabilă. Acest lucru permite aplicația SE Line pentru ambele distribuitoare M70 Line și M400 Line. Tubul și suportul de perete sunt realizate din oțel inoxidabil. Blocurile de conectare sunt realizate din alamă. Un bloc include întotdeauna ieșirea pentru manometru sau pentru montarea opțională a manetei de contact. SE Line poate fi folosit până la 300 bari.Dispozitiv de prelungire a galeriei de presiune înaltă Capetele de linie SE conțin tuburi de colectare în poziții reglabile. Distanța axială între conectorul tubului și perete este schimbabilă. Acest lucru permite aplicația SE Line pentru ambele distribuitoare M70 Line și M400 Line. Tubul și suportul de perete sunt realizate din oțel inoxidabil. Blocurile de conectare sunt realizate din alamă. Un bloc include întotdeauna ieșirea pentru manometru sau pentru montarea opțională a manetei de contact. SE Line poate fi folosit până la 300 bari.

Reductor de presiune - MU400M

Concept nou de colector de gaze cu caracteristici similare cu MU70-M. Variantele pentru O, D, N, CO2 sunt echipate cu regulator de debit MR400. Distribuitorul poate fi plasat direct pe setul de butelii ca unitate mobilă cu utilizarea unui kit de agățare suplimentar. Kitul de agățare conține două umerase din oțel inoxidabil, șuruburi cu piulițe și șaibe, precum și două adaptoare de ieșire cu filete G1 / 4 "și G3 / 8" pentru instalarea directă a furtunului.


Acest kit poate fi utilizat în combinație cu colectoare MU70-M sau MU400-M. Varianta de propan este prevazuta cu regulator de debit mare și conține, de asemenea, un sistem de blocare rapidă a debitului Simax 3 la ieșire. Simax 3 este un dispozitiv de blocare a debitului mare, în conformitate cu EN 730-1 și ISO 5175 cu filtru, opritor de flacără, opritor termic și supapă de reținere. Există, de asemenea, posibilitatea de a utiliza kitul de agățare pentru instalarea mobilă la fața locului.


Reductor de inalta presiune - MM70-1

Utilizare: Gaze cu presiune de admisie de până la 300 bari. Supapele de evacuare pot fi utilizate pentru eliberarea presiunii atunci când furtunul buteliei sau al setului de butelii este deconectat. Există, de asemenea, o supapă de închidere de înaltă presiune, regulator cu supapă de presiune și supapă de ieșire cu bilă montate pe panoul din oțel inoxidabil. Varianta acetilenă a colectorului MM70-1 pentru service butelii.


Statie de reducere a presiunii - MM70

Soluție manuală de schimbare pentru diferite gaze cu presiune de admisie de până la 300 bari. Pe ambele fețe de ieșire există blocuri X cu supape și filtre de reținere, supape de purjare și prize secundare pentru unități de extensie. Sistemele de închidere, regulatoarele cu supape de presiune și supape cu bilă de evacuare, precum și alte componente, sunt montate pe panoul din oțel inoxidabil. Varianta acetilenă a colectorului de comutare manuală MM70-2 pentru service butelii.


Statie de reducere a presiunii - MA70

Schimbare automată a colectorului montat pe un panou din oțel inoxidabil ce constă din două regulatoare de presiune cu manometru de intrare și ieșire, o unitate de comutare cu două supape magnetice, inclusiv unitatea de comandă și monitorizarea semnalului. Schimbarea automată a fluxului de gaz neîntrerupt. Releele electromagnetice garantează o epuizare maximă a surselor de gaz (butelii sau set de butelii). Monitorizarea acustică și optica a pierderilor de gaze prin intermediul manometrelor de contact și dispozitivului de semnalizare.


În fiecare caz, după scaderea sub valorile limită (la intervalul de timp prestabilit al presostatului), alimentarea cu gaz va fi schimbată pe cilindrul complet. Verificați supapele de pe ambele părți pentru a preveni refluxul gazului înapoi în partea goală. Utilizatorul va fi protejat împotriva erorilor de funcționare prin afișarea clară și prin funcțiile de comandă ale operatorului. Unitatea de control este parte din pachetul de livrare standard.


Panou de distribuție gaze - MM400-1

Panou de distribuție gaze cu regulatoare MR60 sau MR400 pentru aplicații cu debit mare pentru gaze diferite cu o presiune de intrare de până la 300 bari. Colectoarele conțin x-bloc de intrare cu supapă de reținere și filtru, supapă de purjare și al doilea orificiu de admisie cu potențial de a instala unități de extensie. Supapele de evacuare pot fi utilizate pentru eliberarea presiunii atunci când furtunul buteliei / setului de butelii este deconectat. Există, de asemenea, o supapă de închidere de înaltă presiune, regulator cu supapă de presiune și supapă de ieșire cu bilă montate pe panoul din oțel inoxidabil.


Varianta pentru acetilenă cu debit mare de MM400-1 cu MR60 este proiectată și produsă în conformitate cu ISO 14114. Blocul de intrare cu blocuri de evacuare montate, supape de reținere și filtre, permite o funcționare sigură cu acetilenă de înaltă presiune. Se utilizează supape de închidere cu acționare manuală și automată în amonte de regulator. Aceste dispozitive sunt testate în conformitate cu standardul ISO 15615. Există un dispozitiv de blocare a amortizorului Simax 3 (EN 730-1, ISO 5175) montat în aval de regulator și de asemenea o supapă de ieșire cu bilă.


Panou manual de distributie gaze - MM400-2

Panou de distribuție manual cu regulatoare MR60 sau MR400 pentru aplicații cu debit mare pentru gaze diferite cu o presiune de intrare de până la 300 bari. Colectoarele conțin x-bloc de intrare cu supapă de reținere și filtru, supapă de purjare și al doilea orificiu de admisie din amplasament cu potențial de a instala unități de extensie. Supapele de evacuare pot fi utilizate pentru eliberarea presiunii atunci când furtunul cilindrului / furtunului este deconectat. Există, de asemenea, o supapă de închidere de înaltă presiune, regulator cu supapă de presiune și supapă cu bilă de ieșire montate pe panoul din oțel inoxidabil.


Varianta pentru acetilenă a MM400-2 este proiectată și produsă în conformitate cu ISO 14 114. Blocul de admisie cu supape de purjare montate, supape de reținere și filtre, permite o funcționare sigură cu acetilenă de înaltă presiune. Se utilizează supape de închidere cu acționare manuală și automată în amonte de regulator. Aceste dispozitive sunt testate în conformitate cu standardul ISO 15 615. În aval de regulator, este montat un dispozitiv de blocare a amortizorului Simax 3 (EN 730-1, ISO 5175) și o supapă cu bilă de ieșire.


Panou semi-automat de distributie gaze - MS400

Colectorul semi-automat MS400 reduce presiunea gazelor comprimate de max. 300 bar la o alimentare continuă cu gaz de 20 bari sau 40 bari. Este proiectat pentru două tipuri de surse de gaz (butelii sau seturi de butelii). Cu toate acestea, doar o parte este cea operațională, iar cealaltă este partea rezervă.


MS400 va asigura continuitatea debitului de gaz prin schimbarea automată de la o parte aproape goală la o parte completă (rezervă). MS400 este o unitate completă de supape cu filtre de înaltă presiune, supape de izolare, supape de purjare, regulatoare, unitate de schimb automat și o conductă de joasă presiune cu supapă de închidere a conductei. Componentele sunt asamblate și montate pe plăcuța stabilă din oțel inoxidabil. Blocul X de intrare conține un port de rezervă pentru conectarea mai multor surse de gaz.


MS400 poate fi utilizat pentru oxigen și gaze inerte ca azot, argon, CO2 și amestecurile lor. Varianta pentru gazul combustibil poate fi utilizată pentru hidrogen, metan și amestecurile lor. Este soluția optimă pentru alimentarea cu gaz continuă pentru aplicații industriale, de ex. sudare și tăiere, asistarea alimentării cu gaz pentru tăierea cu laser și multe alte aplicații. Există, de asemenea, variante cu manometre care oferă informații despre trecerea la rezervă.


Bloc modular de supape de reducere a presiunii - Manyflow MB

Blocul MANYFLOW, cu design modular, stabilește o gamă completă de colectoare de gaz fie pentru butelii, fie pentru seturi de butelii de acetilenă sau gaze comprimate de până la 300 bari. Se poate selecta un nivel diferit de debit de gaz. Această supapă de reducere a presiunii este utilizată drept componentă în colectoarele de înaltă presiune MB70 și MB400. Este de asemenea livrat ca o unitate individuală fără nici un dispozitiv suplimentar. Tuburile din oțel inoxidabil cu lungimi diferite sunt prevăzute pentru a pregăti acest concept modular pentru conectarea mai multor pachete de gaz și pentru a extinde sistemul special de alimentare cu gaz pentru condițiile de funcționare solicitate.


Compresor de inalta presiune - MB70

Compresor de înaltă presiune bazat pe unitatea Multiflow pentru debite medii și joase.


Poate fi folosit pentru oxigen și gaze inerte. Acesta este proiectat pentru o butelie sau un set de butelii. Există vane de reținere la orificiile de intrare Multiflow, supape de izolare separate și o supapă de închidere centrală de admisie. Regulatorul UC 500 conține supape de presiune ridicată și de joasă presiune și supapă de siguranță. Există un regulator de reglaj inferior al supapei cu bilă de joasă presiune. Componentele umectate cu gaz sunt fabricate din alamă. Toate componentele sunt fixate pe suportul de perete stabilizat din oțel inoxidabil.


MB 70 pentru acetilenă este proiectat și produs în conformitate cu ISO 14 114. Multiflow este testat și omologat în conformitate cu ISO 15 615, precum și supapa de închidere automată rapidă cu acționare rapidă și regulatorul de presiune UC 500. Există, de asemenea, o supapă de presiune , manometre de înaltă presiune și de joasă presiune. Arzătorul de declanșare rapidă de joasă presiune GVA 90 (EN 730-1, ISO 5175) constă din filtru, opritor de flacara, dispozitiv de oprire termică și supapă de reținere. Supapa de ieșire cu bilă este montată în aval de opritorul de flacără.


Compresor de inalta presiune - MB400

Compresor de înaltă presiune bazat pe unitatea Multiflow pentru aplicații cu debit mare.


Poate fi folosit pentru oxigen și gaze inerte. Acesta este destinat în principal pentru deservirea seturilor de butelii. Există vane de reținere la orificiile de intrare Multiflow, supape de izolare separate și o supapă de închidere centrală de admisie. Regulatorul MR400 conține supape de presiune ridicată și de joasă presiune și supapă de decompresie. Există un regulator de reglaj inferior al supapei cu bilă de joasă presiune. Toate componentele sunt fixate pe suportul de perete din oțel inoxidabil.


MB400 pentru acetilenă este proiectat și produs în conformitate cu standardul ISO 14114. Multiflow este testat și omologat în conformitate cu standardul ISO 15615, precum și supapa de închidere automată rapidă de înaltă presiune și regulatorul de presiune MR60. Există, de asemenea, supapă de presiune, presiune înaltă și manometre de joasă presiune. Sistemul de protecție în caz de scădere a presiunii de joasă presiune Simax 3 (EN 730-1, ISO 5175) constă din filtru, opritor de flacara, dispozitiv de oprire termică și supapă de reținere. Supapa cu bilă de ieșire este montată în aval opritorul de flacara.


Panou de distributie automata gaze - Maxiflow

O soluție compactă semi-automată pentru alimentarea cu gaz sub presiune. Acest colector integrează multe componente de presiune ridicată în blocul central de comutare. Datorită acestui aspect specific de proiectare, potentialele scurgeri sunt minimizate. Acest lucru asigură standarde înalte de siguranță și elimină consumul necontrolat de gaze, generând un profit suplimentar pentru utilizator.


BLOCUL MAXIFLOW BRASS CONȚINE URMĂTOARELE COMPONENTE:

- 2 conexiuni de intrare cu filtre sinterizate două regulatoare pentru funcționarea semiautomată

- ventile de închidere la ambele capete

- supape de purjare

- două manometre HP (opțional manometrele de contact)

- supapa de control al presiunii

- ieșire cu supapă cu bilă


Panou de distribuție automată pentru gaze comprimate cu o presiune de intrare de până la 300 bari. Acest produs poate asigura alimentarea continuă a gazelor fără întreruperi. Colectoarele au opțiunea de montare a manometrelor de contact pentru a transmite informații privind epuizarea gazelor. Este o unitate de reglare în două trepte care oferă parametri stabili ai presiunii de ieșire. Unitatea este alcătuită dintr-un bloc de schimbare din alama, care este baza stabilă pentru instalarea altor componente. Există puține conexiuni interne, ceea ce înseamnă un risc minim de scurgere. Acest produs poate asigura alimentarea continuă a gazelor. Există o variantă disponibilă cu indicatoare de contact pentru a oferi informații despre epuizarea gazului. Este o unitate de reglare în două trepte care oferă parametri stabili ai presiunii de ieșire. De asemenea, este prevăzut cu un dispozitiv de oprire rapidă GVA90 (EN 730-1, ISO 5175) și o supapă de izolare cu bilă.

 
Regulatoare de presiune pentru conducte cu debit mare

Regulator de presiune (prima etapa) - Celtic Junior 74

Gama CELTIC poate fi utilizată pentru toate gazele industriale necorozive .Aceste produse sunt foarte precise.


APLICATII

- Reglarea presiunii de ieșire a unui vaporizator de gaze (JUNIOR 74 ES)

- Prima etapa de reglare a presiunii propanului la ieșirea din cisterna

- Dispozitiv de limitare a presiunii (JUNIOR 74 DUO)


AVANTAJELE PRODUSULUI

- Impermeabilitatea în caz de vreme nefavorabilă

- Toate componentele sunt accesibile confortabil

- Demontarea ușoară și rapidă

- Simplu și rezistent

- Închidere la presiune joasă

- Șurub de reglare din oțel inoxidabil

Regulator de presiune (prima etapa) - Celtic AML1

Gama CELTIC poate fi utilizată cu toate gazele industriale necorozive. În ceea ce privește reglarea presiunii, aceste produse sunt foarte precise.


APLICATII

- Prima etapă de reglare a presiunii propanului la ieșirea din cisterna (RGCL-N)

- Dispozitiv de limitare a presiunii (AML1 cu RD05)


AVANTAJELE PRODUSULUI

- Impermeabilitatea în caz de vreme nefavorabilă

- Toate componentele sunt accesibile confortabil

- Demontarea ușoară și rapidă

- Simplu și rezistent

- Închidere la presiune joasă

- Șurub de reglare din oțel inoxidabil

- Flansa cu placa de capat (pentru DN 50)


Regulator de presiune (prima etapa) - Protée 431 N

Acest regulator este proiectat pentru presiune medie și joasă. Datorită supapei lor echilibrate, regulatoarele PROTÉE sunt insensibile la variațiile presiunii de ieșire. Acestea permit distribuirea tuturor gazelor comprimate necorozive (cu excepția oxigenului: contactați GCE).


APLICARE

- Reglarea în prima etapă a presiunii propanului la iesirea din cisterna

- Distribuția gazului de presiune medie

- Gaz de alimentare pentru arzătoare la presiune medie

- Cuptor inert

- Furnizarea de gaz pentru dispozitivele de siguranță

- Dispozitiv de limitare a presiunii (PROTEÉ 431 cu RD05)


AVANTAJELE PRODUSULUI

- Impermeabilitatea în caz de vreme nefavorabilă

- Toate componentele sunt accesibile confortabil

- Demontarea ușoară și rapidă

- Simplu și rezistent

- Inchidere la presiune scăzută

- Valvă încapsulată detașabilă


Regulator de presiune (a doua etapa) - Celtic AML2

Gama CELTIC poate fi utilizată pentru toate gazele industriale necorozive. În ceea ce privește reglarea presiunii, aceste produse sunt foarte precise.


AVANTAJELE PRODUSULUI

- Impermeabilitate în caz de vreme nefavorabilă

- Toate componentele sunt accesibile confortabil

- Demontarea ușoară și rapidă

- Simplu și rezistent

- Inchidere la detectarea unei presiuni scăzute


Regulator de presiune (a doua etapa) - Protee 432

Regulator pentru presiune medie și joasă. Datorită vanei de echilibrare PROTÉE sunt insensibile la variațiile presiunii de ieșire. Acestea permit distribuirea tuturor gazelor necorozive (cu excepția oxigenului: contactați GCE).


APLICATII

- Reglarea presiunii de iesire a propanului din cisterna (etapa a doua)

- Rețele de alimentare de presiune medie

- Arzătoare cu presiune medie

- Cuptor inert

- Rețea de securitate


AVANTAJELE PRODUSULUI

- Impermeabilitate în caz de vreme nefavorabilă

- Toate componentele sunt accesibile confortabil

- Demontarea ușoară și rapidă

- Simplu și rezistent

- Inchidere la detectarea presiunii scazute

- Valvă echilibrată la presiune scăzută

- Valvă încapsulată detașabilă


Regulator de presiune (a doua etapa) - OMT

Gama OMT cuprinde regulatoare de presiune scăzută foarte precise, concepute pentru arderea gazului (GPL, gaz natural) și pentru gaze necorozive.


APLICATII

- Pentru rețele si rezervoare de gaz inert

- Ultima reglare înainte de arzătoare

- Reglementare în a doua etapă pentru propan

- Pentru a comprima spațiul

- Presiune scăzută și debit mare


AVANTAJELE PRODUSULUI

- Impermeabilitate în caz de vreme nefavorabilă

- Toate componentele sunt accesibile confortabil

- Demontarea ușoară și rapidă

- Simplu și rezistent

- Inchidere la detectarea presiunii scăzute

- Valvă echilibrată la presiune scăzută


Dispozitiv de securitate - RD 05

Deoarece lichidele in rețeaua de distributie a gazelor pot fi periculoase, GCE a dezvoltat un dispozitiv de securitate eficient care va acționa asupra debitului atunci când presiunea de ieșire va fi foarte mare sau foarte scăzută. Dispozitivul de securitate GCE este utilizat numai cu regulatori selectați din domeniu. Supapa de siguranță taie debitul de gaz de intrare, dacă presiunea de ieșire este în afara parametrului de presiune care a fost reglat anterior.


Regulator de debit de inalta presiune pentru gaz inert - DE232

Regulator de debit de înaltă presiune pentru gaz inert. Regulatorul asigură un flux constant și stabil.


APLICATIE

- Inertizare în diverse procese

- Industria chimică

- Presurizarea rezervoarelor


AVANTAJELE PRODUSULUI

- Reglabil cu sau fără regulator pilot (regulator pilot la cerere)

- Presiune de admisie de până la 250 bar

- Presiunea de ieșire este reglabilă până la 200 bari

- Debit max. 3000 Nm3 / h

 
Regulatoare de presiune pentru butelii

Regulator de presiune pentru butelii (o singura etapa, 200 bar) - DINCONTROL (CZ-PO-HU-RO)

OXIGEN


Art. nr.     Presiune intrare  Presiune iesire  Conexiune de intrare  Conexiune de iesire 
0780630
200 bar10W21,8x1/14″
G1/4″
0780792
200 bar10G3/4″
G1/4″
0780628
200 bar20W21,8x1/14″
G1/4″


ACETILENA


Art. nr.  Presiune intrare  Presiune iesire  Conexiune de intrare  Conexiune de iesire 
0780632 
25 bar1,5YOKEG3/8″ LH


ARGON / AMESTECURI ARGON


Art. nr.  Presiune intrare  Debit  Conexiune intrare  Conexiune iesire 
0780631 
200 bar 0 - 32 l / min W21,8x1/14″
G1/4″
0780607
200 bar3 - 30 l / minW21,8x1/14″
G1/14″


FORMIER GAS


Art. nr. Presiune intrare  Debit   Conexiune intrare    Conexiune iesire  
0780877 
200 bar  5 - 50 l/min   W21,8x1/14" LH 
 G3/8" LH 


CO2

Art. nr. Presiune intrare  Debit  Conexiune intrare  Conexiune iesire 
0780647 
200 bar 0 - 21 l/min G3/4″
G1/4″ 


AER


Art. nr.  Presiune intrare  Presiune iesire  Conexiune intrare  Conexiune iesire 
0780926 
200 bar20 barG5/8″
G1/14″
0780626
200 bar10 barG5/8″
G1/4″


CO2

Art. nr.  Presiune intrare  Debit  Conexiune intrare  Conexiune iesire 
0783054 
200 bar 3 - 30 l/min 
G3/4″
G1/4″
0783055
200 bar3 - 30 l/min
G3/4″
G1/4″


HIDROGEN


Art. nr.  Presiune intrare  Presiune iesire  Conexiune intrare  Conexiune iesire 
0780625 
200 bar10 barW21,8x1/14" LH
G3/8" LH


N2O


Art. nr.  Presiune intrare  Presiune iesire  Conexiune intrare  Conexiune iesire 
0780614 
200 bar10 barG3/8″
G1/4″


MIS


Art. nr.  Presiune intrare  Debit  Conexiune intrare  Conesxiune iesire 
0783135 
200 bar 0 - 32 l/min 
W21,8x1/14″
G1/4″


NITROGEN


Art. nr. Presiune intrare  Presiune iesrire  Conexiune intrare  Conexiune iesire 
0780973 
200 bar20 barW24,32x1/14″
G1/4″


Regulator de presiune pentru butelii (o singura etapa, 200 bar) - DINCONTROL

OXIGEN


Art. nr.  Presiune intrare  Presiune iesire  Conexiune intrare  Conexiune iesire 
0780974 
300 bar10/16 bar
W30x2
G1/4″
0781357
300 bar10 bar
NEVOC W 30x2
G1/4″
0783127
200 bar20/40 bar
G3/4"
G3/8"


ARGON / AMESTECURI ARGON


Art. nr.  Presiune intrare  Presiune iesire  Conexiune intrare  Conexiune iesire 
0780692 
200 bar10 bar
G3/4"
G1/4"
0783129
200 bar20/40
W21,8x1/14"
G3/8"
0780998
300 bar30 l/min
W30x2"
G1/4"
0782987
300 bar30 l/min
W30-2"
G1/4"
0781358
300 bar0 - 32 l/min
NEVOC W 30x2
G1/4"


NITROGEN

Art. nr.  Presiune intrare  Presiune iesire  Conexiune intrare  Conexiune iesire 
0780997 
300 bar10/16
W30x2"
G1/4"
0780624
200 bar10
W24,32x1/14"
G1/4"
0781497
300 bar20/40
W30x2-G1/4"
G3/8"

HIDROGEN

Art. nr.  Presiune intrare  Presiune iesire  Conexiune intrare  Conexiune iesire 
0782984 
300 bar10 / 16W30x2LH
G3/8" LH
 
Echipamente de siguranta

Opritor de flacara cu 5 functii - SAFE-GUARD-5

Ultima inovatie de la GCE - GCE SAFE-GUARD-5 ofera nivelul maxim de protectie cerut de Standardul EN730-1 pentru a preveni ca intoarcerile periculoase de flacara sa ajunga la regulator sau la sursele de aprovizionare cu gaz.


CARACTERISTICI

Sunt multe conditii care pot cauza intoarcerea flacarii, montarea unui opritor de flacara SG5 este cel mai ridicat nivel se siguranta.

 • - Numarul maxim de caracteristici de siguranta definite de EN730-1
 • - Maneta de declansare/resetare de o foarte buna vizibilitate, dublata de posibilitatea resetarii rapide, chiar si cand dispozitivul se afla sub presiune
 • - Intrare inclinata pentru a minimiza deteriorarea furtunului
 • - Testat individual cu flacara pentru verificarea rezistentei la intoarcerea flacarii
 • - Datele verificarilor pot fi inscrise pe produs pentru o mai usoara informare


FUNCTII

 • - Element de oprire a flacarii FA
 • - Supapa anti-retur NV
 • - Supapa de inchidere sensibila la presiune PV
 • - Supapa de inchidere sensibila la temperatura TV
 • - Mecanism de resetare care arata clar activarea opritorului RM

Opritor de flacara cu 3 functii - SAFE-GUARD-3 / FR34

GCE SAFE-GUARD-3 pentru montarea pe regulator contine multiple functii de siguranta pentru protectia regulatoarelor de butelie, a punctelor de lucru si a retelelor de gaz. GCE SAFEGUARD- 3 respecta in totalitate standardul european EN730-1.


FUNCTII

 • - Element de oprire a flacarii FA
 • - Supapa anti-retur NV
 • - Supapa de inchidere sensibila la temperatura TV
 • - Filtru de praf


 Nr. articol  Gaz  Presiune de lucru  Conexiune intrare  Conexiune iesire 
0764469
 Oxigen 25 barG1/4" F
G1/4" M
0764470
Oxigen15 barG3/8" F
G3/8" M
0764471


 Acetilena 

Hidrogen

Propan

Metan


1,5 bar

3,5 bar

5 bar

5 bar

G3/8"LH F
G3/8"LH MOpritor de flacara cu 2 functii - SAFE-GUARD-2 / MV93

Gama de opritori de flacara de baza GCE SAFE-GUARD-2 / MV93 are in componenta opritori care se pot monta la regulator, pe furtun sau la arzator.


Fabricat in conformitate cu EN730-1 si conceput sa previna intoarcerea flacarii in sistemele oxi-gaz, include, ca si caracteristica de siguranta, elementul sinterizat de oprire a flacarii (FA) pentru a stinge flacara, plus supapa anti-retur (NV) pentru a preveni intoarcerea gazului.

4 MODELE SUNT DISPONIBILE PENTRU CONECTARE LA:

 • - Regulator
 • - Furtun la furtun
 • - Arzator la furtun
 • - Arzator cu filet intrare-iesire


Gaze: Oxigen (O) 10 bar, acetilena (A) 1.5 bar si hidrogen (H), propan (P) 5 bar, metan (M) 5 bar


Supapa anti-retur - SAFE-GUARD-1 / BV12

GCE SafE-Guard-1 / BV 12 sunt supape anti-retur care previn intoarcerea gazului inapoi in furtun. Ele sunt produse dupa un design propriu, aprobat si metoda unica de asamblare elimina folosirea imbinarilor sudate sau lipite. Ele se pot folosi cu oxigen, acetilena, propan sau gaz natural si functioneaza efectiv cu orice tip de arzator, cu amestec in duza sau cu injector.


Presiunea maxima de lucru este de 16 bar intr-un interval de temperatura de la -30°C la +50°C. Aspectul este compact, nu mai mare decat un stut obisnuit. Pierderile de presiune sunt nesemnificative si de aceea, presiunea de lucru reglata sta neschimbata. GCE SafE-Guard-1 / BV 12 sunt produse in conformitate cu standardul european EN730-2.


GCE recomanda ca GCE SafE-Guard-1 / BV 12 sa fie intotdeauna montate la intrarea arzatorului si pentru oxigen si pentru gazul combustibil. De asemenea, GCE recomanda verificarea functionarii supapei anti-retur cel tarziu la fiecare 6 luni.


Opritor de flacara de mare capacitate pentru regulatoare - TIP GVX 90

Noul opritor de flacara SAFE-GUARD 3 pentru montarea pe regulator a fost reproiectat, încorporând un filtru sinterizat îmbunătățit și un dispozitiv de declanșare termică. Conform EN730.


FA - Element de oprire a flăcării sinterizat

NV - Supapă de retur pentru a preveni curgerea inversă a gazelor

TV - Dispozitiv de declanșare termică, activat de căldură pentru a întrerupe permanent alimentarea cu gaz


Nr. art.  Tip   Presiune de lucru   Intrare  Iesire 
 14008440 
O5 barG 3/8"
G 3/8"
14008121

A

P

M

1,5 bar

5 bar

5 bar

 G 3/8" LH 
 G 3/8" LH 
14008130

A

P

M

1,5 bar

5 bar

5 bar

G 1/2" LH
G 1/2" LH
14008131
O5 barG 1/2"
G 1/2"


 
Regulatoare de presiune medicale

Regulator de presiune medical - MEDISELECT II

Regulator de presiune pentru utilizarea cu butelii de gaze medicale prevazute cu robinet de butelie medical.

 • - Regulator cu selector de debit. Manometru de presiune rotativ care permite intotdeauna o citire confortabila.
 • - Iesire cu posibilitatea rotatiei la 360° - asigura o orientare mai buna catre canula nazala sau masca de oxigen inspre pacient, prevenind indoirea sau rasucirea furtunului
 • - Dispozitiv inovator de setare a debitului cu o curgere continua intre setari. In cazul putin probabil al deteriorarii mecanismului zimtat, pacientul va fi aprovizionat in continuare cu gaz medical.
 • - Citirea setarilor de debit laterala si frontala
 • - Numarul marit de orificii in discul de debit creste numarul optiunilor de tratament. Posibilitatea setarii la 25 l/min, spre deosebire de variant traditionala cu 15 l/min variant, permite folosirea in resuscitari.
 • - Cei 7 l/min aditionali sunt destinati pentru nebulizare.

Regulator de presiune medical - MEDIREG II

Regulator de presiune pentru utilizarea cu butelii de gaze medicale prevazute cu robinet de butelie medical.


 • - Regulator cu debitul de iesire reglat constant sau cu debitmetru
 • - Manometru de presiune rotativ care permite intotdeauna o citire confortabila
 • - Design ergonomic
 • - Suprafata usor de curatat
 • - Compact si usor de folosit

Regulator de presiune cu debit mare - Varimed

Regulator de presiune cu debit mare pentru utilizarea cu butelii de gaze medicale prevazute cu robinet de butelie medical.


 • - Varimed este un regulator de butelie intr-o singura treapta, cu o mare varietate de aplicatii
 • - Regulatorul este destinat pentru conectarea cu alte dispozitive medicale (de ex. monitoare de presiuni, echipament anestezic, ca sursa de gaze in ambulante etc.)

Regulator de presiune medical, in doua trepte - MMR

Regulator de presiune cu debit mare pentru utilizarea cu butelii de gaze medicale prevazute cu robinet de butelie medical.


 • - MMR este un regulator de presiune in doua trepte, care asigura o presiune de iesire constanta.

 • - Regulatorul este potrivit pentru aplicatii care necesita un debit mare. Un domeniu optim pentru folosirea regulatorului MMR este pentru butelia de rezerva care va fi folosita prin intermediul monitorului de presiuni, in cazul in care apar intreruperi in alimentarea cu gaz.
 
Robinete, combi valve medicale si accesorii

Regulator de presiune medical - MediVital

Regulator de presiune cu robinet de butelie integrat pentru montarea pe butelii de gaz folosit pentru gazele medicale.


15 ANI DURATA DE VIATA

 • - 15 ani durata de viata asigurata de rezistenta marita si testarile periodice pentru cerintele ulterioare ale pietei
 • - Deschidere usoara a robinetului cu un nou desgn patentat
 • - Manometru de ultima tehnologie rezistent la cele mai puternice socuri
 • - Selector de debit conceput pentru un debit optim si siguranta pacientului
 • - Designul aparatorii asigura robinetului o maxima protectie


USOR DE FOLOSIT

 • - Potrivit pentru utilizare in Ingrijirea la domiciliu, Urgenta si Aplicatii in spitale
 • - Manometru si selector de debit usor de citit
 • - Robinet cu pozitii clare inchis / deschis, marcate cu coduri de culoare
 • - Aparatoarea cu design ergonomic permite o manuire usoara a buteliei catre toti utilizatorii
 • - Design compact si greutate mai mica de 1150gr
 • - Materialul aparatorii usor de curatat


SIGURANTA MAXIMA

 • - Testat in concordanta cu urmatoarele standarde ISO10524-3 ASTM G175 Pill test
 • - ISO 10297
 • - Marcaj CE 2460 in conformitate cu Directiva Medicala 93/42/EEC  TPED 2010/35 EU
 • - Fara componente cu polimeri halogenati si ftalati
 • - Compatibil cu RMN pana la Tesla 3
 • - Pentru utilizarea cu Oxigen, Aer, O2/N2O si alte amestecuri de gaze medicale


ACCESORII


 Nr. articol Denumire
0727421
Suport pat (10 buc)
0727418
 Suport pentru umidificator 9/16 (10 buc) 
0727422
Cheie montaj (1 buc)


Adaptor pentru reincarcare: la cerere


Robinete pentru butelii medicale

GCE ofera o gama larga de robinete de butelii pentru gaze medicale. Acestea sunt produse, testate si ambulate in conditii de curatenie maxima. Regulile stricte de fabricatie si procedurile aplicate pentru productia de robinete medicale pentru butelii, materialele si uneltele de cea mai buna calitate garanteaza o incredere si o siguranta maxima.


Oferim variante pentru toate gazele medicale uzuale si conexiuni in concordanta cu cele mai multe dintre standardele mondiale.


ROBINETELE GCE PENTRU BUTELII DE GAZE MEDICALE pot fi echipate cu:

 • - Supapa de presiune reziduala
 • - Surub de siguranta si disc de rupere
 • - Rozeta colorata
 • - Capac cu logoul clientului
 • - Furtun de adancime
 • - Capac de protectie pentru conexiunea de intrare (din Teflon)
 • - Filtru


Pentru robinetele cu supapa de presiune reziduala GCE ofera adaptoare pentru reincarcare, ce garanteaza compatibilitatea cu design-ul supapei.


Robinetele noastre au marcaj CE si π . Seriile individuale asigura o trasabilitate exacta, atat in productie, cat si in folosire.

Avem posibilitatea sa livram robinetele cerute in maxim 6 saptamani de la plasarea comenzii.

Adaptor de reincarcare pentru combivalve

Dispozitiv care permite umplerea buteliilor pana la 300 bar sau retragerea/evacuarea din butelie.


Suport de pat pentru butelii

Dispozitiv care ofera posibilitatea agatarii echipamentului (butelie + combivalva) de patul de spital.


Suport pentru umidificator

Dispozitiv care permite conectarea umidificatorului la combi valva.


Cheie robinet

Dispozitiv care permite montarea combivalvei pe butelie, fara indepartarea aparatorii.

 
Echipamente pentru spital
 
Injectoare de vacuum, sisteme Venturi

Injector de vacuum - MediEject

Injectorul de vacuum MediEject este un dispozitiv care creaza vacuum printr-un sistem venturi. Este destinat tuturor terapiilor de absorbtie.


AVANTAJE

 • - adecvat pentru sistemele de spital fara sursa de vacuum
 • - adecvat pentru sistemele de aspiratie portabile
 • - nivel scazut de zgomot
 • - nivelul de absorbtie maxim este - 80 kPa (- 800 mbar)
 • - disponibil cu priza tata pentru cupla rapida sau in versiunea cu montare pe sina si furtun
 • - nivelul de absorbtie se regleaza cu ajutorul unui robinet cu ac

Injector de vacuum - MediEject II

MediEject II este următoarea generație de injector de vacuum de la GCE Healthcare care utilizează principiul venturi pentru a genera vid. MediEject II are cea mai bună performanță în clasă în ceea ce privește adâncimea de vid, consumul de gaz și nivelul de zgomot.


MediEject II este disponibil într-o gamă largă de conectori de sonde de intrare care sunt conforme cu diferite standarde internaționale precum DIN, BSI, SS și sunt disponibile și în versiunea NIST.


AVANTAJE

- 10 ani de functionare

- Fără întreținere

- Un buton pentru ON / OFF și sistem de control al vidului

- Forma ergonomică

- Usor de curatat

- Performanțe excelente

- Consumul redus de gaz

- Nivel redus de zgomot

- Disponibil sub forma de furtun sau sonda

Injector de vacuum - MediEject Plastic

Injectorul de vacuum MediEject este un dispozitiv care creaza vacuum printr-un sistem venturi. Este destinat tuturor terapiilor de absorbtie.


AVANTAJE

 • - adecvat pentru sistemele de spital fara sursa de vacuum
 • - adecvat pentru sistemele de aspiratie portabile
 • - nivel scazut de zgomot
 • - nivelul de absorbtie maxim este - 80 kPa (- 800 mbar)
 • - disponibil cu priza tata pentru cupla rapida sau in versiunea cu montare pe sina si furtun
 • - nivelul de absorbtie se regleaza cu ajutorul unui robinet cu ac
Regulatoare de joasa presiune

Regulator de joasa presiune - MediflowUltra II

MediFlow® Ultra II este noua generatie de dispozitiv medical de selectare a debitului, cu regulator incorporat. Acopera o vasta combinatie de conexiuni de intrare si iesire si ofera optiuni variate pentru toate aplicatiile medicale, de la ingrijirea neonatala pana la resuscitari.


 • - Regulatorul incorporat asigura un debit foarte constant si precis, independent de presiunea din butelie sau sistemul de furnizare a gazelor din spital.
 • - Dispozitiv inovativ de reglare a debitului autoajustabil, cu curgere continua a gazului intre setari. In cazul putin probabil al defectarii mecanismului zimtat, pacientului i se va furniza in continuare gazul medicinal.
 • - Citire laterala si frontala a setarii debitului
 • - Iesirea rotativa de 360° permite o mai buna orientare a canulei nazale sau a mastii de oxigen inspre pacient, prevenind rasucirea.
 • - Numarul mai mare de gauri in discul de debit creste optiunile de tratament. Setarea suplimentara de 25 l/min pe varianta traditionala de 15 l/min permite folosirea in resuscitari. Cei 7 l/min aditionali sunt destinati pentru nebulizare.
 • - Design ergonomic si eficient.
 
Regulatoare de vacuum

Regulator medical de vacuum - MediEvac+

 • Regulator medical de vacuum compact si usor. MediEvac+ este un regulator medical de vacuum care permite utilizatorului o terapie de absorbtie sigura si eficienta.

 • - Nivelul de absorbtie al regulatorului Medievac+ este reglat printr-un robinet de control montat in fata, usor accesibil
 • - O caracteristica speciala a supapei ON/OFF a regulatorului Medievac+ este usoara reluare a valorii selectate de depresurizare, cand tratamentul este interupt
 • - Manometrul regulatorului Medievac+ fi rotit usor, permitand utilizatorului sa vada cu usurinta presiunea vacuumului
 • - Scala manometrului are sectiunile codate pe culori, pentru a indica cu claritate nivelul de absorbtie
 • - Sunt disponibile trei versiuni cu presiune ajustabila, pentru a acoperi toate necesitatile terapeutice (-250, -600 si
 •  -1000 mbar)
 • - Versiunea de -250 mbar are o supapa de siguranta care se va inchide automat, pentru a garanta siguranta maxima a pacientului, in situatia putin probabila a cresterii depresurizarii

- Conectare rapida la sursa de vacuum

 • - Montare rapida si comoda a accesoriilor (de ex. borcanul de siguranta)
 • - Acces lejer la celelalte dispozitive conectate la prizele medicale din apropiere


PIESE DE SCHIMB

Sistemul cu regulator de vacuum Medievac+ include ca accesoriu optional borcanul de siguranta. Este o protectie suplimentara a regulatorului de vacuum si a retelei de vacuum din spital, in cazul in care borcanele de colectare se supraincarca. Capacitate de 100 ml a borcanului si functia supapei de siguranta, asigura utilizatorului timp suplimentar pentru a opri terapia de absorbtie.            


Borcanul poate fi deconectat usor si sigur de la regulatorul de vacuum si sterilizat in autoclave la 134 °C timp de 18 minute, in conformitate cu protocolul spitalului. GCE Mediline recomanda, de asemenea, folosirea unui filtru montat in fata, care este conectat la borcanul de siguranta, pentru o siguranta crescuta. Carcasa de plastic a filtrului este foarte usor de montat, asigura manuirea igienica, deoarece contactul direct cu membrane este evitat. Utilizarea acestui filtru este, de asemenea, recomandata de standardul EN ISO 10079-3 part 6.5.2.1.

 
Panouri cu statii de reducere a presiunii

Panou cu statie de reducere a presiunii - BMD500 1-STAGE

Schimbător manual de alimentare cu gaz pentru gaze și amestecuri necorozive până la gradul 6.0. Pentru conectarea buteliei 2 × 1 cu o presiune maximă de umplere de 200 bari. Regulator de tip diafragmă și supapă de izolare.

 

- Alimentarea continuă cu gaz în timpul schimbării buteliei

- Pentru montare pe perete sau montare pe dulap cu butelie de gaz.

- Pentru gazele inerte, reactive, inflamabile și oxidante și amestecurile de gaze

- Excelent și precis

- Controlul presiunii

- Conceput pentru a minimiza contaminarea

- Volum interior scăzut (fără spațiu liber)

- Design ergonomic și funcțional

- Proiectat pentru o instalare ușoară

- Durată lungă de viață și ușor de întreținut

- Potrivit pentru aplicații ECD Modular: Cilindri extensibili - 2 × 1, 3 × 1, 4 × 1

- Testat BAM pentru utilizarea oxigenului

Modele, variante ale acestui produs

Panou cu statie de reducere a presiunii - BMD500 1-STAGE, manual, 300 BAR

Schimbător manual de alimentare cu gaz pentru gaze și amestecuri necorozive până la gradul 6.0. Pentru conectarea buteliei 2x1 cu o presiune maximă de umplere de 200 bari. Regulator de tip diafragmă și supapă de izolare. - Alimentarea continuă cu gaz în timpul schimbării cilindrului - Pentru montare pe perete sau montare pe dulap cu cilindru de gaz - Pentru gazele inerte, reactive, inflamabile și oxidante și amestecurile de gaze - Excelent și precis - Controlul presiunii - Conceput pentru a minimiza contaminarea - Volum interior scăzut (fără spațiu liber) - Design ergonomic și funcțional - Proiectat pentru o instalare ușoară - Durată lungă de viață și ușor de întreținut - Potrivit pentru aplicații ECD - Modular: Cilindri extensibili - 2x1, 3x1, 4x1 - BAM-testat pentru utilizarea oxigenului
 
Sisteme de alimentare cu gaz pentru laboratoare

Regulator de presiune - EMD 400 STANDARD

Regulator standard cu manometru, intrare în spate, ieșire în jos. Pot fi combinate cu supapa de închidere de intrare MVA 400, conector de perete, supapă de dozare MVR 400G și MVR 400W, diferite calibre și diverse accesorii (vezi paginile anterioare).


APLICARE

- Pentru montare pe perete, placă, suspendată și banc, cu o mare varietate de combinații, care acoperă orice cerere de alimentare cu gaz de laborator.

- Adecvat pentru ECD

- O mare varietate de posibilități de asamblare în mobilier de laborator datorită designului modular al sistemului LabSystem

- Etichete de identificare a culorilor specifice tipului de gaz conform DIN 13792

- Versiunea de analiză este disponibilă

- Pentru gazele inerte, reactive, inflamabile și oxidante și amestecurile de gaze

- Puritate max. 6

Regulator de presiune - EMD 404 STANDARD

Regulator standard cu manometru, intrare în spate, ieșire în jos. Pot fi combinate cu supapa de închidere de intrare MVA 400, conector de perete, supapă de dozare MVR 400G și MVR 400W, diferite calibre și diverse accesorii.


APLICARE

- Pentru montare pe perete, placă, suspendată și banc, cu o mare varietate de combinații, care acoperă orice gaz de laborator cerere de aprovizionare

- Adecvat pentru ECD

- O mare varietate de posibilități de asamblare în mobilier de laborator datorită designului modular al sistemului LabSystem

- Etichete de identificare a culorilor specifice tipului de gaz conform DIN 13792

- Versiunea de analiză este disponibilă

- Pentru gazele inerte, reactive, inflamabile și oxidante și amestecurile de gaze

- Puritate max. 6

Regulator de presiune pentru laboratoare - EMD 3100 - versiuni integrate D si Z

Versiunea încorporată este realizată dintr-un singur corp montat pe o placă metalică. Acesta include o funcție integrată de închidere rapidă, o supapă de reglare și un manometru care sunt toate acoperite de un panou. Sunt disponibile patru variante de orientare pentru montare (poziția manometrului este rotită cu 90 ° pentru o mai bună citire). Cu cea mai compactă "versiune D", gazul este alimentat (intrare și ieșire) din spatele plăcii de acoperire. Versiunea Z permite alimentarea cu gaz din spate, în timp ce priza este în față și integrată în panoul de acoperire.


APLICATIE

Această versiune compactă, compactă, cu economie de spațiu a regulatorului de temperatură EMD3100, este proiectată să se potrivească pereților, canalelor de gaz, hotelor de fum și tuturor sistemelor de mobilier de laborator. O versiune analitică (LAB 3104) este special concepută pentru aplicații de joasă presiune și oferă posibilități extrem de fine de reglare a presiunii și debitului.


- Regulator de presiune cu funcție de închidere integrată

- Identificarea colorată a pozițiilor de oprire

- Formă foarte compactă DCE compatibil

- Poziționarea ergonomică a elementelor operaționale

- Soluții de sistem prietenoase pentru utilizatori pentru componentele aplicațiilor de laborator

- Buton de reglare cu identificare gastype conform DIN EN 13792

- Versiunea analitică este disponibilă opțional

- Ușor de instalat

- Etapa unică, pentru gaze inerte, reactive, inflamabile și oxidante și amestecuri de gaze

- Puritate max. 6

Regulator de presiune pentru laboratoare - EMD 3100

Versiunea de bază a acestui regulator de presiune cu manometru include o funcție de închidere rapidă integrată. Tipul de gaz este indicat pe partea frontală a regulatorului de presiune cu decalajul corespunzător. Montarea pe perete utilizează un adaptor de perete sau o placă de montare; alimentarea cu gaz este adusă prin perete. Versiunile de instalare suplimentare (pe plăcile de montare) permit ca alimentarea cu gaz să provină din partea superioară sau din partea inferioară. Montarea pe banc sau versiunea montat pe perete este realizată simplu și flexibil cu ajutorul aceluiași adaptor. Sunt posibile numeroase alte variații.


APLICATIE

Acest regulator de laborator extrem de compact, destinat montajului de perete de suprafață, pentru montarea pe mese sau pentru versiunea pe perete, precum și pentru instalarea în diverse canale de alimentare. Opțiunile de configurare versatile ale sistemelor acoperă toate aplicațiile obișnuite de laborator și se potrivesc tuturor echipamentelor de laborator. O versiune analitică (LAB 3104) este special concepută pentru aplicații de joasă presiune în industria automobilelor și oferă posibilități de reglare extrem de fine pentru presiune și debit.


- Regulator de presiune cu funcție de închidere integrată Identificarea colorată a pozițiilor de oprire

- Formă foarte compactă DCE compatibil

- Poziționarea ergonomică a elementelor operaționale

- Soluții de sistem prietenoase pentru utilizatori pentru aplicații de laborator

- Buton de reglare cu identificare tip gaz în conformitate cu DIN EN 13792

- Versiunea analitică este disponibilă opțional

- Etapa unică, pentru gaze inerte, reactive, inflamabile și oxidante și amestecuri de gaze

- Puritate max. 6

Regulator de presiune pentru laboratoare - EMD 500 - 510

EMD 500-06 constă dintr-o supapă de închidere în amonte, un regulator de presiune, manometre din aval și un panou din aluminiu pentru montare pe perete. O supapă de siguranță poate fi comandată ca un extra opțional.


APLICATII

EMD 500 / 510-06 este proiectat ca un punct de acces la un sistem central de alimentare cu gaz și astfel proiectat ca a doua etapă, prin care presiunea în conductă a aparatelor de până la 0,2 bar absolute poate fi reglată în jos. EMD 510 este, de asemenea, potrivit pentru reglarea presiunii sub-atmosferice.


- Supapă în amonte cu funcția de deconectare la 90 °

- Indicator deschis / închis pentru robinete de închidere

- Pentru gazele inerte, reactive, inflamabile și oxidante și amestecurile de gaze

- Puritate max. 6

Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.