TEHNIC GAZ

TEHNIC GAZ

Str. Horticolei nr. 58, Buzau, jud. Buzau


Relatii clienti:

TEHNIC GAZ

Tehnic Gaz este o companie cu o vasta experienta in domeniul buteliilor pentru gaze tehnice si al instalatiilor pentru stins incendii cu gaze inerte sau amestecuri de gaze inerte (INERGEN- IG541, IG55, IG100 s.a).

 

Societatea TEHNIC GAZ este recunoscuta de TUV AUSTRIA (Organism NOTIFICAT) privind inspectiile periodice si reevaluarea conformitatii la buteliile de gaze tehnice sub presiune (comprimate, lichefiate si dizolvate), sub marcajul de conformitate (pi) conform cerintelor Uniunii Europene in vigoare.

De asemenea TEHNIC GAZ detine laborator si autorizatii de examinari cu ultrasunete, examinari nedistructive si este autorizata de IGSU pentru proiectare, instalare/ executie si intretinere a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu si a instalatiilor de limitare si stingere incendii cu gaze inerte.

TEHNIC GAZ este certificata in sistemul ISO al calitatii si mediului prin ISO 9001 respectiv ISO 14001 si are pesonalul instruit si autorizat pentru toate domeniile sale de activitate.

TEHNIC GAZ are vasta experienta in domeniul instalatiilor automatizate pe gaze industriale, medicinale si de laborator, dar si in domeniul instalatiilor de stins incendii cu gaze inerte - INERGEN si dioxid de carbon.

 

De asemenea Tehnic Gaz este un important furnizor pe piata din Romania pentru urmatoarele produse:

- butelii gaze tehnice (comprimate, lichefiate, sau dizolvate) sub presiune dintre care amintim (butelii pentru oxigen, butelii pentru argon, butelii pentru azot, butelii pentru acetilena, butelii pentru heliu, butelii pentru clor s.a)

- echipamente si accesorii butelii (garda protective, inele de cauciuc, carucioare/ stative butelii s.a)

- reductoare de presiune pentru butelii, sau pentru punctele de consum;

- instalatii automate pentru protectie incendii - hota bucatarie profesionala,

- sisteme automate de protectie incendiu a tablourilor electrice,

- instalatii protectie si stingere incendii cu inergen sau alte gaze inerte

- instalatii de stins incendiu cu dioxid de carbon

- echipamente si accesorii oxigaz

- echipamente si accesorii sudura

consumabile sudura

7 game de produse înscrise
1 gamă de servicii înscrisă