Profile de protectie pentru pereti PROTEK

Profile de protectie pentru pereti PROTEK

Marca:
PROTEK
Produs furnizat de:

PROFILUX

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
PROTEK
Sistemele pentru protectia peretilor au rolul de a proteja suprafetele verticale interioare si de a pastra aspectul ingrijit al spatiilor finisate pentru o perioada cat mai lunga de timp. 
 
Sunt destinate instalarii in spatiile cele mai expuse: holuri, sali de asteptare, ascensoare in unitati sanitare (spitale, clinici, aziluri), dar si in alte tipuri de cladiri publice (licee, cladiri de birouri, hoteluri, institutii, cinematografe, stadioane, restaurante, hypermarketuri, penitenciare) sau spatii tehnice (bucatarii, depozite, laboratoare, spalatorii). In aceste institutii traficul intens cu targi, carucioare, scaune cu rotile, mese cu rotile sau alte tipuri de obiecte de mari dimensiuni poate duce la deteriorarea peretilor.
 
Din acest motiv, utilizarea unor astfel de protectii pentru pereti a fost inclusa in standardele de proiectare in domeniu. Unele dintre aceste sisteme pentru protectia peretilor sunt prevazute si cu mana curenta, pentru a facilita transportul pacientilor in incinta unitatilor sanitare.
 
Datorita specificului unitatilor sanitare, standardele impun utilizarea unor sisteme de protectie a peretilor care sa indeplineasca si alte cerinte: materiale anti-bacteriene, rezistente la foc si la actiunea substantelor chimice de curatare si dezinfectare, cerinte pe care protectiile pentru pereti PROTEK le respecta.
In plus fata de functia de protectie a peretilor, aceste sisteme confera un aspect ingrijit spatiului amenajat.
 
Toate aceste sisteme au rolul de absorbtie a socurilor accidentale si sunt alcatuite din profil continuu din aluminiu extrudat care confera rezistenta sistemului si acoperire din vinil, colorata in masa si texturata, pentru a masca efectele lovirilor si ale abraziunii. In cazul putin probabil in care acoperirea din vinil sau accesoriile se deterioreaza, acestea se pot inlocui cu usurinta.

Caracteristici generale:
- Sunt rezistente la lovituri puternice, abraziune si zgarieturi
- Sunt rezistente la actiunea substantelor chimice de curatare si dezinfectante, nu permit dezvoltarea ciupercilor si a bacteriilor
- Au o suprafata texturata, cu proprietati anti-alunecare
- Materialul de fabricatie este ignifug si nu dezvolta fum
- Absorb cu succes loviturile puternice, datorita profilului continuu din aluminiu extrudat
 
Gama PROTEK cuprinde urmatoarele tipuri de produse:
 
Protectia peretilor cu mana curenta

Sistem pentru protectia peretilor cu mana curenta - PROTEK PPM140

Este un sistem cu rol de protejare a peretilor, alcatuit din: profil din aluminiu continuu, care asigura stabilitatea ansamblului si mana curenta din vinil.

Este un profil elegant, care are rol de protectie a peretilor la impact si uzura. Are de asemenea rol de suport a persoanelor bolnave sau cu dizabilitati (in cazul in care se utilizeaza in clinici, spitale, institutii de sanatate publica). Decoreaza si pastreaza interioarele cladirilor.
Mana curenta din vinil este disponibila in 2 variante de culori: crem deschis cu insertii in culoarea soft pink si crem deschis. Instalarea pe perete se face cu ajutorul sistemelor de fixare, care se monteaza la fiecare 60-75 cm.  Sunt disponibile si accesorii de imbinare la colturi, precum si piese de inchidere la capete, doar in culoarea soft cream.


Instructiuni de instalare:

Determinati, in baza specificatiilor tehnice, inaltimea la care doriti sa instalati sistemul de protectie pe perete si marcati din loc in loc cu creta, nivelul la care doriti sa-l fixati, pentru a obtine o instalare uniforma;

 - Masurati si taiati profilul continu din aluminiu, lasand spatiu suficient pentru terminatii. Asigurati-va ca suportul din aluminiu este taiat corect (la 90 de grade);

- Dati gauri in profilul continuu din aluminiu la fiecare 50-60cm;

Atasati terminatiile la capetele profilului din aluminiu. Fixati in perete cu holzsuruburi profilul din aluminiu, impreuna cu piesele de capat;

- Masurati lungimea necesara pentru acoperirea din vinil si taiati la dimensiunile respective, avand grija sa taiati corect capetele (la 90 de grade);

- Fixati prin clipsare acoperirea din vinil peste profilul din aluminiu; incepeti dintr-un capat si clipsati din aproape in aproape, asigurandu-va ca se clipseaza etans.


Culori disponibile:

- 32 crem deschis

- 105 roz deschis

Componente ale acestui produs
Element de fixare pe perete pentru PPM140 - PPF140

Element de fixare pe perete pentru PPM140 - PPF140

Ancora pentru fixare pe perete - PAP140

Ancora pentru fixare pe perete - PAP140

Piesa de imbinare la colturi pentru PPM140 - PPC140

Piesa de imbinare la colturi pentru PPM140 - PPC140

Piesa de inchidere la capete pentru PPM140 - PIC140

Piesa de inchidere la capete pentru PPM140 - PIC140

 

Sistem de mana curenta - PROTEK PSM089

Este un sistem cu rol de sustinere pe coridoare si pe casa scarilor, alcatuit din profil din aluminiu continuu, care asigura stabilitatea ansamblului si mana curenta din vinil. Se poate utiliza in spitale, clinici, scoli, hoteluri, cladiri de birouri, alte institutii. Este disponibil in 4 variante de culori. Are o textura decorativa in culori calde si o gama larga de accesorii: elemente de fixare in perete, piese de imbinare la colturi si piese de inchidere la capete.


Instructiuni de instalare:

- Determinati, in baza specificatiilor tehnice, inaltimea la care doriti sa instalati sistemul de mana curenta pe perete, si marcati din loc in loc cu creta, nivelul la care doriti sa-l fixati, pentru a obtine o instalare uniforma.
- Fixati in perete elementele de fixare (PSM089) cu ajutorul ancorei metalice (PAP140 – doar in cazul peretilor din zidarie), la distante de 60-75 cm intre ele.
- Masurati si taiati mana curenta, lasand spatiu suficient pentru accesorii.
- Asigurati-va ca mana curenta este taiata corect (la 90 de grade).
- Dati gauri in profilul continuu din aluminiu la fiecare 50 - 60 cm.
- Atasati terminatiile la capetele profilului din aluminiu. Fixati in perete cu holzsuruburi profilul din aluminiu, impreuna cu terminatiile la capete.
- Masurati lungimea necesara pentru acoperirea din vinil si taiati la dimensiunile respective, avand grija sa taiati corect la (la 90 de grade).
- Fixati prin clipsare acoperirea din vinil peste profilul din aluminiu; incepeti dintr-un capat si clipsati din aproape in aproape, asigurandu-va ca se clipseaza etans.


Culori disponibile:

- 76 lavanda

- 32 crem deschis

- 11 gri

- 105 roz deschis

Componente ale acestui produs
Element de fixare pe perete pentru PSM089 - PPF089

Element de fixare pe perete pentru PSM089 - PPF089

Piesa de imbinare la colturi pentru PSM089 - PPC089

Piesa de imbinare la colturi pentru PSM089 - PPC089

Piesa de inchidere la capat dreapta pentru PSM089 - PID089

Piesa de inchidere la capat dreapta pentru PSM089 - PID089

Piesa de inchidere la capat stanga pentru PSM089 - PIS089

Piesa de inchidere la capat stanga pentru PSM089 - PIS089


Sisteme pentru protectia peretilor - PROTEK PPS100

Este un sistem cu rol de protejare a peretilor, alcatuit din: profil din aluminiu continuu si acoperire din vinil. Este un profil elegant, care are rol de protectie a peretilor, la impact si uzura. Decoreaza si pastreaza interioarele cladirilor.

Partea superioara din vinil este disponibila in 3 variante de culori pentru modelul PPS100 si in 4 variante de culori pentru modelul PPS150. Instalarea pe perete se face cu ajutorul sistemelor de fixare, care se monteaza la fiecare 50-60 cm. Sunt disponibile si piese de inchidere la capete.


Instructiuni de instalare:

  • Determinati, in baza specificatiilor tehnice, inaltimea la care doriti sa instalati sistemul de protectie pe perete si marcati din loc in loc cu creta, nivelul la care doriti sa-l fixati, pentru a obtine o instalare uniforma.
  • Masurati si taiati profilul continuu din aluminiu, lasand spatiu suficient pentru terminatii. Asigurati-va ca suportul din aluminiu este taiat corect (la 90 de grade).
  • Dati gauri in profilul continuu din aluminiu la fiecare 50 - 60 cm
  • Atasati terminatiile la capetele profilului din aluminiu. Fixati in perete cu holzsuruburi profilul din aluminiu, impreuna cu terminatiile la capete.
  • Masurati lungimea necesara pentru acoperirea din vinil si taiati la dimensiunile respective, avand grija sa taiati corect capetele (la 90 de grade).
  • Fixati prin clipsare acoperirea din vinil peste profilul din aluminiu.

Incepeti dintr-un capat si clipsati din aproape in aproape, asigurandu-va ca se clipseaza etans.

Modele, variante ale acestui produs
Piesa de inchidere la capete pentru PPS150 - PIC150 - Sisteme pentru protectia peretilor - PROTEK

Piesa de inchidere la capete pentru PPS150 - PIC150

Culori disponibile: - 76 lavanda - 32 crem deschis - 11 gri - 105 roz deschis
Piesa de inchidere la capete pentru PPS100 - PIC100 - Sisteme pentru protectia peretilor - PROTEK

Piesa de inchidere la capete pentru PPS100 - PIC100

Culori disponibile: - 76 lavanda - 32 crem deschis - 105 roz deschis

Sisteme pentru protectia muchiilor peretilor - PROTEK PCP050

Este un sistem cu rol de protectie a muchiilor peretilor, alcatuit din profil din aluminiu si acoperire din vinil. Se poate utiliza in spitale, clinici, scoli, hoteluri, cladiri de birouri, alte institutii. Este disponibil in 4 variante de culori.


Instructiuni de instalare:

- Taiati profilul din aluminiu si acoperirea din vinil la dimensiunea dorita
- Fixati profilul din aluminiu pe muchia peretelui cu adeziv
- Fixati prin clipsare acoperirea din vinil peste profilul din aluminiu
- Incepeti dintr-un capat si clipsati din aproape in aproape, asigurandu-va ca se clipseaza etans

- Fixati elementul de terminatie la capat

Componente ale acestui produs
Piesa de inchidere la capete pentru PCP050 - PCT050

Piesa de inchidere la capete pentru PCP050 - PCT050

Culori disponibile: - 76 lavanda - 32 crem deschis - 11 gri - 105 roz deschis

8 imagini

5 Documentatii tehnice
Vezi toate

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Profile de protectie pentru pereti PROTEK
Contactează PROFILUX și cere prețuri pentru proiectul tau.
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.