PROFILUX

PROFILUX

Str Ion Roata nr. 10, Bucuresti, sector 4


Relatii clienti:

PROFILUX

PROFILUX S.A. este primul si cel mai important distribuitor national de sisteme si accesorii profesionale pentru finisaje si amenajari. Suntem unicul importator si distribuitor al marcilor PROLUX™ - GENESIS™ si LINECO™ in Romania (finisaje pentru pardoseala si pereti din eloxALUM20®, alama regala®, steelINOX5®, subliAL130® si PVC imbogatit cu rasina ABS).

Produsele noastre sunt colectii profesionale de finisaje europene de prima clasa care ofera solutii inteligente si viabile pentru toate problemele aparute la finisarea muchiilor peretilor, a marginilor de treapta, a pardoselilor acoperite cu diverse materiale, pentru finisarea mochetei pe treapta, dar si produse complexe, foarte tehnice, pentru rezolvarea rosturilor de expansiune si seismice, sau stergatoare profesionale - asa numitele ''bariere de praf'' pentru intrarile in locuinte, spatii comerciale, institutii, hoteluri.

Game de produse:
- Baghete din PVC si baghete metalice pentru faianta si gresie
- Treceri de pardoseala (praguri)
- Protectii pentru trepte
- Corniere si etansatoare din pvc
- Plinte si glafuri
Sisteme pentru protectia peretilor
Profile de dilatatie si expansiune
Stergatoare profesionale
- Accesorii: usite de vizitare si rame de aerisire, distantiere pentru gresie si faianta, opritoare pentru usi, sisteme pentru fixarea mochetei pe treapta, magneti pentru ferestre de vizitare, benzi antiderapante; protectii anti-zgarieturi.

5 game de produse înscrise