Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

ROCKWOOL Group a lansat cel mai nou raport de sustenabilitate

ROCKWOOL Group a lansat cel mai nou raport de sustenabilitate

Cel mai recent raport de sustenabilitate lansat de catre ROCKWOOL Group, scoate in evidenta o noua abordare, fondata pe cadrul ”Acceptarea provocarii”, urmand trei principii de baza:

- Sustenabilitatea reprezinta un factor important in strategia de dezvoltare a ROCKWOOL Group

- Produsele ROCKWOOL Group sunt livrate in conformitate cu Obiectivele de Dezvoltare Durabila ale ONU

- Sase obiective interne de sustenabilitatea - aceasta este tinta stabilita de catre ROCKWOOL Group

 

Pentru a accesa raportul de sustenabilitate in versiune integrala, va rugam sa accesati urmatorul link: http://bit.ly/2bIDA31.

 

 

Despre ROCKWOOL Group

ROCKWOOL Group este liderul mondial in productia de vata minerala bazaltica. Cream solutii sustenabile pentru a proteja viata, bunurile si mediul de azi si de maine. Grupul ofera produse si solutii pentru toate domeniile majore de aplicatii, atat pentru cladirile rezidentiale cat si pentru cele nerezidentiale. Impreuna cu alte produse pentru constructii precum tavane suspendate şi placi pentru faţada, grupul contribuie la crearea de cladiri eficiente energetic şi rezistente la foc, cu o excelenta acustica şi un climat interior confortabil. Cream de asemenea solutii ecologice pentru industria horticola, fibre speciale pentru uz industrial, izolatii eficiente pentru industria procesarii si cea navala & offshore, precum si sisteme pentru atenuarea zgomotului şi vibraţiilor in infrastructura moderna. 
Cei 10.600 de angajati din 37 de tari asigura servicii catre clientii de pe aproape intreg mapamondul. Sediul principal al Grupului este in apropiere de Copenhaga in Danemarca. In 2015, ROCKWOOL Group a realizat vanzari in valoare de 2,2 mld. EUR.

 

 


Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
ROCKWOOL ROMANIA
Lucru în România