Placi din ipsos armat cu fibra de sticla rezistente la umezeala si foc Saint-Gobain Rigips

Placi din ipsos armat cu fibra de sticla rezistente la umezeala si foc Saint-Gobain Rigips

Contactează furnizorul
Saint-Gobain Rigips

Placi armate cu fibra de sticla pentru spatii cu umiditate ridicata

Glasroc® H - inovatie Saint-Gobain Rigips pentru spatii cu umiditate ridicata
Umiditatea ridicata in interiorul cladirilor este una din cauzele principale ale aparitiei, cresterii si reproducerii microorganismelor. Daca sursa de umiditate din interior nu poate fi eliminata, este necesara utilizarea unui material care nu permite mucegaiului sa creasca.

Glasroc® H, muchie PRO - placa speciala rezistenta la umiditate, din ipsos armat cu fibra de sticla si invelit cu impaslitura din fibra de sticla (SR EN 15283 + A1/2009), culoare albastra, incombustibila (clasa de reactie la foc A1).

Glasroc® H este o placa folosita pentru constructia compartimentarilor in sistem uscat, rezultat al unei tehnologii care inlocuieste cartonul folosit la placile de gips-carton cu o impaslitura din fibra de sticla, impregnata. Acest material anorganic confera compartimentarilor o rezistenta la umezeala imbunatatita si previne aparitia mucegaiului, placa fiind proiectata special pentru utilizarea in zone expuse la umiditate, la interiorul cladirilor.

Caracteristici:

- Are performante remarcabile cand este utilizata ca suport pentru placari ceramice, in zone cu umiditate excesiva: cabine de dus sau bai.

- Miezul din ipsos are o rezistenta crescuta la umiditate iar invelitoarea impregnata, de culoare albastra, respinge apa protejand structura metalica a peretelui de compartimentare, lasand insa aerul sa circule.

- Este ideala pentru medii cu umiditate relativa ridicata, aducand in plus usurintei manevrarii si montajului, specifice placilor de gips-carton, siguranta unui material cu o rezistenta imbunatatita la umezeala si care previne aparitia mucegaiului.

- Glasroc® H este ideala pentru utilizare in incaperi cu umiditate excesiva si cabine de dus in cladiri rezidentiale, industriale sau comerciale.

- Utilizare ca suport pentru placari ceramice in orice fel de incaperi cu umiditate: bucatarii, vestiare.

2 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Placi din ipsos armat cu fibra de sticla rezistente la umezeala si foc Saint-Gobain Rigips
Contactează SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA - DIVIZIA RIGIPS și cere prețuri pentru proiectul tau.