Placi din ciment rezistente la umiditate AQUAROC® Saint-Gobain Rigips

Placi din ciment rezistente la umiditate AQUAROC® Saint-Gobain Rigips

Contactează furnizorul
Saint-Gobain Rigips

Placa pe baza de ciment rezistenta la umiditate AQUAROC®

Ideale pentru utilizarea in spatiile interioare si exterioare cu umiditate excesiva, sistemele de pereti de compartimentare si tencuieli uscate pe baza de placi Aquaroc® garanteaza proiectantilor, constructorilor si proprietarilor de cladiri pastrarea performantelor pe termen lung. Totodata, prin utilizarea placilor si sistemelor Aquaroc® se vor evita atat costurile ridicate aferente repararii suprafetelor realizate cu gips-carton si structurii de compartimentare deteriorate din cauza umiditatii, cat si întreruperea in utilizare a spatiilor respective.


COMPARTIMENTARI INTERIOARE CU PLACI AQUAROC®

Placile Aquaroc® sunt concepute pentru construirea peretilor neportanti cu structura metalica, a tencuielilor uscate pe pereti masivi si a tavanelor false in zone cu umiditate ridicata si ventilare redusa: piscine, vestiare sau care trebuie sa faca fata utilizarii apei sub presiune: spalatorii, bucatarii industriale.

In aceste zone recomandam prevederea in proiect a profilelor metalice cu protectie anticoroziva suplimentara: Rigiprofil® Plus, Rigips® C3 sau Rigips® C5.


INCHIDERI EXTERIOARE CU PLACI AQUAROC®

In aplicatiile diverse de exterior - de la inchideri de fatada pana la folosirea placilor ca astereala sau saceac in cazul unui acoperia cu sarpanta, placile Aquaroc® suporta bine ciclurile de inghet-dezghet si insoririle puternice. In conditii de laborator, un ciclu de inghet-dezghet de la -20˚C la +20˚C este un parcurs extrem de solicitant. Placa Aquaroc® a fost testata conform standardului European EN 12467, incadrandu-se in categoria B (conditii de exterior care nu sunt severe, caracterizate prin temperaturi constant ridicate sau intemperii severe). In urma acestor teste, placile de ciment nu au suferit nicio degradare, corespunzand astfel criteriilor de utilizare la exterior.

Pentru a impiedica trecerea vaporilor din interiorul incaperii catre zona cu temperatura mai scazuta a sistemului (unde se poate produce condens), se va utiliza o bariera de vapori.

Schiță dimensiuni Placa pe baza de ciment rezistenta la umiditate AQUAROC®
Accesorii

Surub pentru fixarea placilor Aquaroc®

Surub cu filet dublu, rezistent la coroziunea din spatii umede, pentru fixarea placilor Aquaroc® (din ciment cu granule de polistiren, cu grosime de 12,5 mm) pe structura metalica formata din profilele din otel zincat gofrat (rigidizate) Rigiprofil®.

- Grosime maxima profil metalic: 0,7 mm.

- Rezistenta la coroziune: 48 de ore, conform testelor in mediu salin.

- Culoare suruburi: negru.

- Consum orientativ pentru 10 mp de perete: pentru placare simpla 225 buc suruburi HB 25; pentru placare dubla - 175 buc. suruburi HB 25 pentru primul strat si 225 buc. suruburi HB 41 pentru al doilea strat.

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Placi din ciment rezistente la umiditate AQUAROC® Saint-Gobain Rigips
Contactează SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA - DIVIZIA RIGIPS și cere prețuri pentru proiectul tau.