Panouri compozite din aluminiu ALUCOBOND

Panouri compozite din aluminiu ALUCOBOND

Marca:
ALUCOBOND
Produs furnizat de:

GEPLAST

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
ALUCOBOND
Panourile compozite din aluminiu ALUCOBOND® reprezinta garantia durabilitatii unei constructii la cele mai inalte standarde creative. Materialul se remarca in mod deosebit prin calitatea superioara, planeitate, comportamentul la foc si durata mare de viata. Gama extinsa de culori si decoruri, alaturi de posibilitatile variate de prelucrare si instalare, recomanda materialul drept solutia ideala in proiecte de fatada si placari.
 
 
Gamele ALUCOBOND®

Panouri compozite greu combustibile - ALUCOBOND® Plus

Panouri compozite greu combustibile (clasa de reactie la foc B-s1, d0), formate din doua fete din aluminiu de 0,5 mm grosime si un miez mineral compozit.


Materialul se pliaza pe o gama variata de aplicatii - indiferent ca vorbim de proiecte ce vizeaza construirea de cladiri rezidentiale, publice, sedii si birouri, ansambluri comerciale si industriale, sau de proiecte de design corporativ (lanturi / retele de benzinarii, showroom-uri auto, sedii si sucursale bancare si financiare, hipermarketuri etc.).

Panouri compozite incombustibile - ALUCOBOND® A2

Panouri compozite incombustibile (clasa de reactie la foc A2-s1, d0), formate din doua fete din aluminiu de 0,5 mm grosime si un miez mineral.


Produsele se disting prin proprietatile marcii: calitate superioara, planeitate, aspect calitativ ce se pastreaza pe perioade indelungate,  prelucrare usoara. Materialul are o rezistenta ridicata la impact si la factorii externi. Panourile sunt folosite intr-o varietate de proiecte de placari exterioare din Romania: de la locuinte private si locuri destinate activitatilor recreative, pana la cladiri de birouri si centre comerciale de anvergura.


Panouri compozite cu miez "fagure" - ALUCORE® / A2

Panouri compozite greu combustibile / incombustibile (ALUCORE® - clasa de reactie la foc B-s1, d0; ALUCORE® A2 – clasa de reactie la foc A2-s1, d0), formate din doua fete din aluminiu de 0,5 mm grosime si un miez de tip fagure, ale carui componente sunt lipite intr-un proces continuu.


Materialul este extrem de rigid, nu se delamineaza, are proprietati mecanice ridicate si se prelucreaza cu usurinta.

Este folosit intr-o varietate de aplicatii, de la proiecte de exterior, precum placarea fatadelor, intradosurilor, balcoanelor etc., pana la aplicatii decorative interioare, dar si industriale si din domeniul transportului.

 
ALUCOBOND® - Calitate superioara si sustenabilitate
 

Culori si suprafete:
 
Gama de culori si suprafete este una foarte variata: culori solide si metalizate, la care se adauga diferite decoruri impresionante.
 


 

PROIECTE din Romania realizate cu ALUCOBOND®:
 

73 imagini

10 Documentatii tehnice
Vezi toate

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Panouri compozite din aluminiu ALUCOBOND
Contactează GEPLAST și cere prețuri pentru proiectul tau.