Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Finisaje noi pentru panourile compozite din aluminiu ALUCOBOND®

Panourile compozite din aluminiu ALUCOBOND®, marca distribuita in Romania in exclusivitate de Geplast, sunt acum disponibile si in gamele naturAL si Vintage. 11 noi decoruri inedite ce redau naturaletea si frumusetea cuprului, otelului, aluminiului si betonului.
Finisaje noi pentru panourile compozite din aluminiu ALUCOBOND®

Panourile compozite din aluminiu ALUCOBOND®, marca distribuita in Romania in exclusivitate de Geplast, sunt acum disponibile si in gamele naturAL si Vintage. 11 noi decoruri inedite ce redau naturaletea si frumusetea cuprului, otelului, aluminiului si betonului.     Finisajele sunt disponibile pentru placile ALUCOBOND® Plus si ALUCOBOND® A2, placi compozite cu miez mineral, greu inflamabile - ALUCOBOND® Plus, clasa de combustie B,s1d0-, respectiv incombustibile - ALUCOBOND® A2, clasa de combustie A2-s1,d0. Panourile se disting prin greutate redusa, planeitate si rezistenta de durata.   In Romania, panourile ALUCOBOND® sunt folosite in proiecte de placari exterioare, in sistem fatada ventilata, atat la constructii noi cat si in proiecte de renovari, la cladiri rezidentiale, comerciale si industriale.

 

 

 

Vezi toate gamele de culori si decoruri: http://arhitecturale.geplast.ro/fatade_ventilate/aluminiu-compozit/alucobond-a2/.

 

REFERINTE:

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
GEPLAST