Mortare speciale de reparatii pentru structuri din beton MAPEI

Mortare speciale de reparatii pentru structuri din beton MAPEI

Marca:
MAPEI
Produs furnizat de:

MAPEI

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
MAPEI
Materiale pentru protectia armaturilor impotriva coroziunii (SR EN 1504-7)

Mortar monocomponent pe baza de ciment Mapei Mapefer 1K

Mapefer 1K, mortar monocomponent pe baza de ciment, cu alcalinitate ridicata si inhibitori de coroziune, pentru protectia anticoroziva a armaturilor de fier. Exemple: pentru protectia fierului de armatura la lucrarile de reparatii ale structurilor degradate din beton armat cu mortare pe baza de ciment modificate cu latex pe baza de rasini sintetice sau mortare speciale cu contractii controlate din gama Mapegrout. Dupa intarirea materialului de protectie a armaturilor, se pot aplica mortarele de reparatii in timp de 2-3 zile. Marcat CE.

Mortare cu consistenta vartoasa, aplicare manuala sau mecanizata, pentru reparatii structurale si nestructurale (SR EN 1504-3)

Mortar bicomponent cu contractie compensata Mapei Mapegrout BM

Mapegrout BM, mortar bicomponent cu contractie compensata, armat dispers cu microfibre, tixotropic, cu modul elastic scazut. Are rezistenta mecanica la compresiune de 47 MPa. Se pune in opera la lucrari in sarcina dar cu limitarea traficului. Se aplica pe suport pregatit mecanic, rugos, saturat cu apa dar zvantat la suprafata. Marcat CE.


Mortar monocomponent cu contractie compensata Mapei Mapegrout Easy Flow GF

Mapegrout Easy Flow GF, mortar monocomponent cu contractie compensata, armat dispers cu fibre anorganice, tixotropic, rezistent la agresiunea sulfatilor pentru repararea structurilor din beton unde se impune o mare ductilitate. Este fluid si poate fi pompat usor la inaltimi mari. Are rezistenta mecanica la compresiune de 60 MPa. Marcat CE.


Mortar monocomponent cu contractie compensata Mapei Mapegrout Rapido

Mapegrout Rapido, mortar monocomponent cu contractie compensata, armat dispers cu microfibre, tixotropic, cu priza si intarire rapida (10 minute). Are rezistenta mecanica la compresiune de 40 MPa. Exemple: reparatii locale si rapide ale structurilor degradate din beton (muchii si suprafete ale grinzilor, stalpilor, elementelor cu beton deteriorat si exfoliat datorita ruginirii fierului de armatura, reparatii rapide la pardoseli industriale, reparatii fisuri la tencuieli sau zidarie din beton, repararea segregarilor si nivelarea suprafetei betonului dintre reprizele de turnare dupa decofrare, umplerea gaurilor ramase de la conectoarele metalice dupa decofrare, repararea si cimentarea tubulaturii din beton, realizarea scafelor dintre pardoseala si pereti la lucrari de hidroizolatii, umplerea rosturilor dintre caramizi la zidaria pe care se va aplica hidroizolatia pe baza de ciment Idrosilex Pronto. Marcat CE.


Mortar monocomponent cu contractie compensata Mapei Mapegrout T60

Mapegrout T60, mortar monocomponent cu contractie compensata, armat dispers cu microfibre, tixotropic, rezistent la agresiunea sulfatilor. Are rezistenta mecanica la compresiune de 60 MPa. Exemple: refacerea structurilor degradate din beton (refacerea stratului de beton la canale si lucrari hidrotehnice, camasuirea peretilor la galerii si tunele cu materialul de reparatii rezistent la agresivitate sulfatica, refacerea betonului de acoperire la structuri deteriorate din beton armat datorita distrugerii si exfolierii betonului prin ruginirea armaturilor, umplerea rosturilor rigide, reparatii la structuri prefabricate din beton). Marcat CE.


Mortar monocomponent, cu contractie compensata Mapei Mapegrout Tissotropico

Mapegrout Tissotropico, mortar monocomponent, cu contractie compensata, armat dispers cu microfibre, tixotropic pentru reparare structurilor din beton. Are rezistenta mecanica la compresiune de 60 MPa. Se aplica pe suport pregatit mecanic, rugos, saturat cu apa dar zvantat la suprafata. Marcat CE.


Mortar monocomponent cu contractie compensata Mapei Planitop 430

Planitop 430, mortar monocomponent cu contractie compensata, armat dispers cu microfibre, tixotropic, cu granulometrie fina, cu rezistenta mecanica de 30 MPa. Se aplica pe suport pregatit mecanic, rugos, saturat cu apa dar zvantat la suprafata. Marcat CE.

Mortare de reparatii cu aplicare prin torcret in procedeu umed sau uscat pentru reparatii structurale si nestructurale (SR EN 1504-3)

Mortar monocomponent, cu contractie compensata Mapei Mapegrout Colabile

Mapegrout Colabile (HI-Flow), mortar monocomponent, cu contractie compensata, armat dispers cu microfibre, cu consistenta foarte fluida pentru reparatii, cu aplicare prin turnare fara vibrare. Are rezistenta mecanica la compresiune de 75 MPa. Se aplica pe suport pregatit mecanic, rugos, saturat cu apa dar zvantat la suprafata. Marcat CE.


Mortar monocomponent pe baza de ciment Mapei Mapegrout Gunite

Mapegrout Gunite, mortar monocomponent pe baza de ciment, armat dispers cu microfibre, cu utilizare polivalenta, pentru torcret in procedeu umed sau torcret uscat, cu rezistenta la carbonatare, la agresivitatea clorurilor si a sulfatilor. Are rezistenta mecanica la compresiune de 60 MPa. Marcat CE.

Mortare de reparatii, cu consistenta fluida, cu aplicare prin turnare pentru reparatii structurale si nestructurale(SR EN 1504-3)

Mortar monocomponent, cu contractie controlata Mapei Mapegrout SV Fiber

Mapegrout SV Fiber, mortar monocomponent, cu contractie controlata, cu priza si intarire rapida, cu consistenta fluida, ce se armeaza suplimentar cu fibre metalice de otel (*Fibre R38) pentru marirea ductilitatii, cu aplicare la temperaturi negative de pana la -5ºC. Exemple: utilizarea unui mortar cu consistenta fluida, aplicat prin turnare, la temperaturi negative, pentru reparatii la pardoseli din beton industriale, stradale sau aeroportuare; reparatii structurale la lucrari hidrotehnice (canale, conducte fortate), reparatii ale rosturilor la autostrazi, reparatii la pilele si grinzile viaductelor. Se aplica pe suport pregatit mecanic, rugos, saturat cu apa dar zvantat la suprafata. Are rezistenta mecanica la compresiune de 70 MPa. Marcat CE.

 

Mortar monocomponent, cu contractie controlata Mapei Mapegrout SV

Mapegrout SV, mortar monocomponent, cu contractie controlata, cu priza si intarire ultrarapida, cu consistenta fluida, pentru reparatii ale stratului de beton si pentru cimentarea si fixarea elementelor de canalizare stradala in urma refacerii stratului de asfalt al drumului. Exemple: utilizarea unui mortar cu consistenta fluida, aplicat prin simpla turnare fara vibrare, la pardoseli industriale din beton, opere stradale sau lucrari de reparatii aeroportuare unde se impune redarea in trafic intr-un timp scurt; fixari de stalpi de telefonie sau marcaje rutiere, cimentarea si fixarea rapida a capacelor de canalizare stradale, a gurilor si elementelor de acces la retelele de distributie a gazelor, a electricitatii sau a retelelor de telefonie; ancorarea si fixarea barierelor si a parapetilor din b.a. Are rezistenta mecanica la compresiune de 55 MPa. Marcat CE.

 

Mortar monocomponent cu contractie controlata Mapei Mapegrout Colabile (HI-Flow) TI 20

Mapegrout Colabile (HI-Flow) TI 20, mortar monocomponent cu contractie controlata, armat dispers cu microfibre, cu consistenta fluida, ce se armeaza suplimentar si cu fibre metalice (*Fibre R60), pentru turnari in grosime majorata fara vibrare, la lucrari unde se cere o mare ductilitate materialului de reparatii. Are rezistenta mecanica la compresiune de 70 MPa. Marcat C.

 

Fibre metalice pentru armare dispersa a mortarului Mapei Mapegrout Colabile

Fibre R60, fibre metalice pentru armare dispersa a mortarului Mapegrout Colabile (HI-Flow) TI 20 in vederea cresterii rezistentei la impact si a ductilitatii. Fibre R60 sunt fibre din otel zincat, cu lungime de 30 mm, diametru 0,6 mm, cu rezistenta la tractiune >1200 MPa, modul elastic 210 GPa. Dozare: 1,125 kg la 25 kg mortar predozat.

 

Fibre din otel alamit Mapei Fibre R38

Fibre R38, fibre din otel alamit, pentru armarea dispersa a mortarului fluid Mapegrout SV Fiber.


Liant pe baza de ciment pentru paste de injectii, mortare sau betoane, cu consistenta fluida pentru reparatii structurale si nestructurale (SR EN 1504-3)

Liant pe baza de ciment de inalta rezistenta Mapei Stabilcem

Stabilcem, liant pe baza de ciment de inalta rezistenta, aditivat, cu efect expansiv, pentru prepararea pastelor de injectii, a mortarelor sau a betoanelor, cu consistenta foarte fluida, aplicate prin turnare sau subturnare. Amestecurile preparate au rezistente mecanice la compresiune intre 40-70 MPa.


Mortar epoxidic cu consistenta fluida mortar epoxidic cu consistenta fluida pentru reparatii rezistente la trafic, incarcari, socuri si abraziune

Mortar epoxidic tricomponent cu consistenta fluida Mapei Planigrout 300

Planigrout 300, mortar epoxidic tricomponent cu consistenta fluida, de inalta rezistenta pentru reparatii. Se aplica pe suport pregatit mecanic, rugos si uscat. Are rezistenta mecanica la compresiune de 40 MPa.

Materiale expoxidce pentru injectie in beton - repararea fisurilor (SR-EN 1504-5)

Rasina epoxidica bicomponenta Mapei Epojet LV

Epojet LV, rasina epoxidica bicomponenta, cu vascozitate foarte scazuta, superfluida pentru injectii in microfisuri. Exemple: sigilari si monolitizari microfisuri prin injectare cu presiune joasa la structurile de beton sau simpla turnare in cazul fisurilor la sape, reparatii structurale la grinzi, stalpi si plansee prin injectii de joasa presiune, adeziv fluid pentru injectari la consolidari prin tehnica betonului placat cu tole de otel, refaceri ale elementelor arhitectonice ale cladirilor istorice, repararea prin injectii la structuri degradate din beton datorita seismelor, a tasarilor sau lovirilor accidentale, etc. Se aplica pe suport pregatit mecanic si uscat. Are rezistenta mecanica la compresiune de 70 MPa.


Rasina epoxidica bicomponenta Mapei Epojet

Epojet, rasina epoxidica bicomponenta, fara solventi, superfluida pentru injectii. Exemple: injectii cu pompa de mica presiune 1-2 atmosfere, in fisuri la structurile portante si neportante de beton degradate prin suprasarcini, impact, seism; inchiderea prin injectare a cavitatilor aferente cablurilor de tensionare la elemente de beton post-comprimat; consolidari structurale prin injectii cu presiune joasa; consolidari structurale prin lipirea de tole de otel pe elemente din beton (tehnica betonului placat); refacerea impermeabilitatii la bazine, tancuri si canale care au fisuri, prin injectarea fisurilor; adeziv fluid pentru ancorari conectori, bare de otel beton si tiranti metalici. Se aplica pe suport pregatit mecanic, rugos si uscat. Are rezistenta mecanica la compresiune de 100 MPa.

Materiale epoxidice cu consistenta vartoasa pentru lipire structurala (SR EN 1504-4)

Adeziv epoxidic bicomponent Mapei Adesilex PG1

Adesilex PG1/ Adesilex PG2, adeziv epoxidic bicomponent, tixotropic, pentru lipiri structurale. Se aplica pe suport pregatit mecanic, rugos si uscat.


Adeziv epoxidic bicomponent Mapei Adesilex PG4

Adesilex PG4, adeziv epoxidic bicomponent, tixotropic, cu vascozitate modificata. Exemple: adeziv si masa de spaclu pentru nivelarea suprafetelor elementelor din beton pe care se vor fixa prin lipire elemente elastice de etansare tip Mapeband, Mapeband TPE, a benzilor Hypalon din PVC pe marginile rosturilor de dilatare; adeziv la montarea si etansarea sifoanelor sau a garguielor la lucrari de hidroizolare; adeziv si masa de spaclu la lucrari de consolidare a structurilor din beton cu tesaturi din fibre de carbon; lipituri structurale, etc. Se aplica pe suport pregatit mecanic, rugos si uscat.


Adeziv epoxidic bicomponent Mapei Eporip

Eporip, adeziv epoxidic bicomponent, fara solventi, pentru rosturi de lucru sau inchiderea fisurilor. Exemple: material cu utilizare polivalenta: realizeaza pelicula de aderenta la turnarea de beton proaspat pe beton intarit; lipirea structurala a elementelor prefabricate din beton; lipire structurala intre elemente din otel pe beton; amorsa de aderenta pentru rosturi de lucru impermeabile la lucrari hidrotehnice; repararea si monolitizarea fisurilor la pardoseli, platforme din beton si din sape.

Materiale de protectie de suprafata pentru beton - nivelare (SR-EN 1504-2)

Mortar bicomponent pe baza de ciment Mapei Mapefinish

Mapefinish, mortar bicomponent pe baza de ciment pentru finisarea suprafetelor din beton. Exemple: nivelarea si corectarea de suprafata a betoanelor, nivelarea suprafetelor neregulate datorita reprizelor de turnare; nivelarea suprafetelor reparate cu mortare din linia Mapegrout; nivelarea suprafetelor orizontale de beton supuse la trafic si abraziune; protectia anticoroziva a structurilor din beton situate in zone industriale impotriva gazelor agresive CO2, SO2, oxid de azot, si a ciclurilor de inghet-dezghet, etc. Se aplica pe suport curatat, saturat cu apa dar zvantat la suprafata.


Mortar monocomponent cu priza rapida Mapei Planitop 100

Planitop 100, mortar monocomponent cu priza rapida, culore gri deschis pentru nivelarea suprafetelor orizontale si verticale din beton sau a tencuielilor pe baza de ciment. Exemple: corectarea si nivelarea suprafetelor panourilor si a elementelor prefabricate din beton, a tencuielilor pe baza de ciment sau a structurilor din beton reparate cu mortare din gama Mapegrout, pe care se va aplica vopseaua acrilica Elastocolor. Se aplica pe suport curatat, saturat cu apa dar zvantat la suprafata.


Mortar monocomponent cu inalta aderenta Mapei Planitop 200

Planitop 200, mortar monocomponent cu inalta aderenta pentru nivelarea suprafetelor cu abateri de planeitate si finisarea peretilor interiori si exteriori. Exemple: corectarea, nivelarea si finisarea diferitelor suprafete inainte de a aplica finisaje gen vopsele, placi ceramice, etc. Se aplica pe suport absorbant (beton sau tencuiala) saturat cu apa dar cu suprafata zvantata; pe suport vopsit, perfect curatat dar uscat.

Materiale de protectie de suprafata pentru beton - hidroizolatii (SR EN 1504-2)

Mortar monocomponent pe baza de ciment osmotic Mapei Planiseal 88

Planiseal 88 (ex Idrosilex Pronto), mortar monocomponent pe baza de ciment osmotic adecvat si avizat alimentar pentru contactul direct cu apa potabila si pentru hidroizolarea zidariilor sau a structurilor din beton. Exemple: hidroizolatie impotriva apei cu presiune pozitiva sau negativa de max. 1 atm, aplicata la ziduri de sprijin, fundatii, bazine de apa potabila sau de incendiu; hidroizolatie utilizata la lucrari hidrotehnice, tunele, pivnite, sahturi si la suprafetele de beton expuse umiditatii. Se aplica pe suport maturat, bine curatat mecanic, rugos, saturat cu apa dar zvantat la suprafata. Are rezistenta mecanica la compresiune de 25 Mpa si aderenta pe beton >2 Mpa .

Marcat CE conform cerintele normei SR EN 1504-2 de protectie a suprafetelor (C) conform principiilor MC si IR (“Sisteme de protectie a suprafetelor din beton”).


Liant hidraulic cu priza si intarire ultrarapida Mapei Lamposilex

Lamposilex, liant hidraulic cu priza si intarire ultrarapida pentru blocarea infiltratiilor de apa. Exemple: oprirea scurgerilor sau infiltratiilor de apa chiar sub presiune la lucrari hidrotehnice sau subterane, blocarea scurgerilor de apa din rezervoare de beton; oprirea scurgerilor de apa la suprafetele din beton sau din roci cand se executa hidroizolari cu mortar osmotic. Are rezistenta mecanica la compresiune de 46 MPa.


Mortar bicomponent pe baza de ciment Mapei Mapelastic Smart

Mapelastic Smart, mortar bicomponent pe baza de ciment, de mare elasticitate, cu aplicare prin pensulare, cu trafalet sau masina airless cu rol de hidroizolatie de suprafata pentru betoane, fundatii, zidarii ingropate, balcoane, terase, baii si piscine si protectia anticoroziva a betonului impotriva agentiilor agresivi. Exemple: hidroizolarea suprafetelor si a elementelor din beton, a zidurilor de sprijin si a structurilor ingropate; hidroizolarea exterioara si interioara a bazinelor de apa sau a piscinelor, inclusiv a suprafetelor reparate cu mortare din linia Mapegrout pe care se va aplica vopseaua acrilica Elastocolor.


Mortar bicomponent elastic Mapei Mapelastic

Mapelastic, mortar bicomponent elastic, pentru hidroizolarea si protectia anticoroziva a suprafetei betonului. Exemple: hidroizolarea suprafetelor si a elementelor din beton, inclusiv a suprafetelor reparate cu mortare din linia Mapegrout pe care se va aplica vopseaua acrilica Elastocolor; protectia anticoroziva a structurilor de beton la poduri, viaducte, turnuri de racire impotriva gazelor agresive CO2, SO2, oxid de azot si a solutiilor agresive de NaCl sau a sulfatilor, etc. in zone industriale sau marine. Se aplica pe suport bine curatat mecanic, putin rugos, saturat cu apa dar zvantat la suprafata.


Emulsie bituminoasa hidroizolanta de uz general Mapei Plastimul

Plastimul, emulsie bituminoasa hidroizolanta de uz general. Exemple: hidroizolarea cu aplicare la rece a fundatiilor, a zidurilor de sprijin, hidroizolarea bazinelor si a caminelor tehnice, hidroizolarea pe interior a rezervoarelor sau a tancurilor din beton care trebuie sa contina apa industriala inclusiv apa cu caracter usor acid sau bazic, imbracaminte hidroizolanta aplicata pe acoperisuri plane sau curbe si terase fara trafic pietonal.

Materiale de protectie de suprafata pentru beton - vopsele (SR EN 1504-2)

Finisaj incolor hidrofobizant Mapei Antipluviol S

Antipluviol S, finisaj incolor hidrofobizant pe baza de rasini siloxanice in solvent. Reduce absorbtia suportului tratat, la apa provenita din precipitatii. Se preteaza numai pe suprafete verticale, ex.: zidarie caramida, structuri din beton sau beton aparent, piatra naturala, exclus suprafete orizontale pe care balteste apa. Se aplica pe suport bine curatat si uscat.


Vopsea epoxidica bicomponenta Mapei Duresil EB

Duresil EB, vopsea epoxidica bicomponenta modificata cu rasini hidrocarburice pentru protectia antiacida a suprafetelor din beton sau otel. Exemple: protectie cu rezistenta la acizi, baze si hidrocarburi diluate, ape uzate menajere, aplicata pe suprafata structurilor din beton: bazine de epurare, rezervoare de colectare ape uzate, ape negre sau gri, bazine de recuperare a uleiurilor si a hidrocarburilor, protectia betoanelor si a elementelor din metal expuse la agresivitate in mediu marin.


Vopsea pe baza de rasini acrilice Mapei Elastocolor Pittura

Elastocolor Pittura (Paint), vopsea pe baza de rasini acrilice in dispersie apoasa, pentru protectia si decorarea suprafetelor din beton sau a tencuielilor. Exemple: vopsea elastica, pentru decorarea si protectia anticoroziva a structurilor din beton (poduri, pasaje, viaducte) sau tencuielilor supuse la aparitia de microfisuri sub sarcini datorita traficului; stratul de vosea intarit protejaza suportul impotriva agresiunilor chimice ale agentilor prezenti in atmosfera, CO2, SO2, si are cu o excelenta rezistenta la solutiile de NaCl folosite pentru dezghet. etc. Se aplica la poduri, pasaje, viaducte, fatade, inclusiv pe suprafete verticale hidroizolate cu Mapelastic sau Mapelastic Smart.


Grund pe baza de rasini sintetice in solvent Mapei Elastocolor Primer

Elastocolor Primer, grund pe baza de rasini sintetice in solvent, cu mare putere de penetrare, pentru consolidarea si fixarea suprafetelor pulverulente absorbante. Exemple: grund pentru fixarea suportului si imbunatatirea aderentei vopselei Elastocolor Pittura, aplicat pe structuri si suprafete din beton, pe suprafete reparate cu mortare din linia Mapegrout sau pe tencuieli pe baza de ciment.


Grund in dispersie apoasa Mapei Malech

Malech, grund in dispersie apoasa pe baza de rasini acrilice cu dimensiuni submicronice. Exemple: grund de profunzime pentru fixarea suportului si imbunatatirea aderentei vopselei Elastocolor, ce se aplica pe structuri si suprafete din beton, pe suprafete reparate cu mortare din linia Mapegrout sau pe tencuieli pe baza de ciment cu absorbtie redusa. Malech este indicat in particular ca grund pentru suprafete hidroizolate si protejate cu hidroizolatii tip Mapelastic care se vor vopsi cu vopsea Elastocolor, in cazul structuri din beton, poduri, viaducte, pasaje, socluri.


Vopsea silicatica Mapei Silexcolor Pittura

Silexcolor Pittura (Paint), vopsea silicatica, ce nu formeaza pelicula, permeabila la vaporii de apa, pentru protectia si decorarea suprafetelor pe baza de ciment, var ciment sau a mortarelor permeabile pe baza de var. Exemple: vopsirea si protectia suprafetelor pe baza de ciment contra agresiunilor chimice ale agentilor prezenti in atmosfera, CO2, SO2, cicluri de inghet-dezghet.


Grund pe baza de silicat de potasiu Mapei Silexcolor Primer

Silexcolor Primer, grund pe baza de silicat de potasiu modificat in dispersie apoasa. Penetreaza in grosime suportul fara a crea pelicula, nu afecteaza permeabilitatea la vaporii de apa, uniformizeaza absorbtia suportului si favorizeaza procesul de silicatare. La +200C, dupa 12-24 ore pe grund se aplica vopseaua Silexcolor.

Materiale cu consistenta fluida - ancorarea armaturii (SR EN 1504-6)

Mortar pe baza de ciment Mapei Mapefill R

Mapefill R, mortar pe baza de ciment cu consistenta fluida, cu efect expansiv, cu intarire rapida pentru ancorari. Exemple: ancorari de precizie pentru masini unelte si utilaje, stalpi de structuri metalice, tiranti si conectori metalici, reparatii ale rosturilor de dilatare la poduri, umplerea rosturilor rigide dintre elementele din beton sau mortar fluid pentru subturnari. Se aplica pe suport bine curatat mecanic, putin rugos, saturat cu apa dar zvantat la suprafata. Are rezistenta mecanica la compresiune de 62 MPa. Marcat CE.


Mortar pe baza de ciment cu consistenta fluida Mapei Mapefill

Mapefill, mortar pe baza de ciment cu consistenta fluida, cu efect expansiv, pentru ancorari. Exemple: ancorari de precizie pentru masini unelte si utilaje, stalpi de structuri metalice, tiranti si conectori metalici, reparatii ale rosturilor de dilatare la poduri, umplerea rosturilor rigide dintre elementele din beton; mortar fluid pentru subturnari. Se aplica pe suport bine curatat mecanic, putin rugos, saturat cu apa dar zvantat la suprafata. Are rezistenta mecanica la compresiune de 70 MPa. Marcat CE.

Materiale complementare - latex, produse de cura (antievaporanti) si decofrol

Decofrol pe baza de ulei emulsionabil cu apa Mapei Disarmante DMA 1000

Disarmante DMA 1000, decofrol pe baza de ulei emulsionabil cu apa pentru cofraje din orice fel de lemn. Exemple: tratarea cofrajelor pentru a reduce aderenta betonului la fata cofrajelor, marirea vietii de exploatare a cofrajelor, usurarea decofrarii si imbunatatirea aspectului fetei aparente a betonului.


Decofrol universal cu actiune fizica si chimica Mapei Disarmante DMA 2000

Disarmante DMA 2000, decofrol universal cu actiune fizica si chimica pentru cofraje din fier, otel, aluminiu sau din plastic. Exemple: tratarea cofrajelor pentru a reduce aderenta betonului la fata cofrajelor, marirea vietii de exploatare a cofrajelor, usurarea decofrarii si imbunatatirea aspectului fetei aparente a betonului, previne patarea betoanelor chiar daca se foloseste ciment alb. Culoare alba. Se utilizeaza ca atare, nediluat.


Agent in dispersie apoasa Mapei MapecureE

Mapecure E, agent in dispersie apoasa impotriva evaporarii apei pentru betoane. Exemple: pelicula de protectie impotriva uscarii rapide a apei datorita vantului si a soarelui pentru betoane proaspat decofrate, betoane proaspat puse in opera (drumuri, platforme, lucrari hidrotehnice, etc.).


Latex pe baza de cauciuc sinteticPlanicrete

Planicrete, latex pe baza de cauciuc sintetic pentru mortare pe baza de ciment. Exemple: adaos de liant organic, corp solid 40%, de uz general pentru imbunatatirea caracteristicilor de aderenta si rezistenta a amestecurilor pe baza de ciment utilizate cu rol de sape, tencuieli, mortare de nivelare aplicate in grosime mica; latex pentru prepararea amorselor de aderenta utilizate la turnarea de beton proaspat pe beton vechi; prepararea spritului pentru zidarie de caramida sau beton monolit inainte de aplicarea tencuielilor pe baza de ciment.