Mobilier din beton pentru curte si gradina ELIS PAVAJE

Mobilier din beton pentru curte si gradina ELIS PAVAJE

Marca:
ELIS PAVAJE
Produs furnizat de:

ELIS PAVAJE

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
ELIS PAVAJE
Produsele ornamentale Elis Pavaje pentru gradina se realizeaza din beton vibropresat, beneficiind de aspectul deosebit al pietrei sparte sau uzate.

Banca Resto

Mobilierul exterior poate fi realizat din elemente originale, dar elegante si practice. De exemplu, aceasta banca de gradina cu stâlpi din pavele și suprafața de lemn: eleganta si comoda, implica costuri reduse si este rezistenta in timp, indiferent de conditiile meteo. Pentru un plus de creativitate si functionalitate, stalpii pot fi utilizati ca jardiniere. Pachetul contine toate elementele necesare montajului.


Caracteristici:

- Inaltime: 450 mm

- Dimensiune (l/L): 760 x 3310 mm

- Pachet: pavele, lemn vopsit, tije metalice, adeziv

- Suprafata: antichizata

- Destinatie: Ornamentale, Terase, Mobilier gradina/urban.


Banca Robusta

Ideala pentru a crea o oaza de relaxare si racoare in curte, aceasta banca este rapid si simplu de construit de catre oricine. Din imbinarea celor doua texturi atat de diferite, pavele din beton vibropresat, cu aspect natural, antichizat si lemn lacuit, ia nastere o piesa de mobilier originala, de o eleganta clasica, atemporala, plina de personalitate. Pachetul contine toate elementele necesare montajului.


Caracteristici:

- Inaltime: 450 mm

- Dimensiune (l/L): 545x1555 mm

- Pachet: pavele, lemn vopsit, tije metalice, adeziv

- Suprafata: antichizata

- Destinatie: Ornamentale, Terase, Mobilier gradina/urban.


Palisada Siena

Palisadele se folosesc la delimitarea spatiilor cu functii diferite (cum ar fi delimitarea spatiilor verzi de cele destinate circulatiei), precum si la preluarea unor diferente mici de nivel (15-35 cm) in vederea amenajarii terenului in trepte.


Palisadele se obtin prin despicarea controlata a unui bloc de beton, formandu-se astfel doua fete cu suprafata neregulata care dau senzatia de piatra naturala. Se pastreaza in acelasi timp forma regulata a blocului, usurand montajul.


Element de treapta Siena

Elementele de treapta din beton au o rezistenta mecanica ridicata. Elementele de treapta reprezinta o solutie rapida de montaj pentru a rezolva problema diferentei de nivel.


Palisada Rustic

Palisadele sunt o forma de delimitare extrem de utila mai ales in conditiile unui teren in panta, permitand de asemenea amenjari terasate ale acestor spatii. Palisada Rustic completeaza o amenajare cu pavele Rustic.


Caracteristici:

- Inaltime: 400 mm

- Dimensiune (l/L): 120/ 140 mm 

- Suprafata: Structurata monocrom

- Destinatie: Delimitari de spatii, Ornamentale


16 imagini

2 Video

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Mobilier din beton pentru curte si gradina ELIS PAVAJE
Contactează ELIS PAVAJE și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România