Ai nevoie sa mergi la santier cu informatiile din aceasta pagina? Foloseste butonul "Tipareste"!Prin utilizarea acestor elemente gratar se obtin urmatoarele avantaje:

- greutate redusa comparativ cu sarcina maxima admisa 
- montaj simplu in plan orizontal, inclinat si/sau vertical
- fiabilitatea si posibilitatea utilizarii lui in orice mediu
- elimina posibilitatea desprinderilor de piese si in consecinta inlatura aparitia riscurilor de accidentari prin agatare sau taiere
- elimina pericolul accidentelor produse prin alunecare
- refolosibil.


In industria constructorilor elementele gratar pot fi utilizate singure sau in montaj cu alte elemente pentru realizarea de schele si scari ajutatoare, compartimentari de spatii industriale (prin montajul produsului in plan vertical) etc.

Elementele gratar tip ''CON-DEM'' sunt realizate prin ambutisare la rece pe o linie tehnologica dotata cu utilaje specializate, din tabla zincata sau inox cu grosimea intre 1,5÷3 mm. Tehnologia de fabricatie utilizata nu necesita alte operatii de prelucrare (sudura, prelucrari mecanice etc.). Eliminarea operatiilor de sudura inlatura posibilitatea de desprindere a unor elemente componente iar tehnologia folosita elimina posibilitatea de producere a accidentelor.

Elementul gratar cuprinde un modul prevazut pe suprafata exterioara cu proeminente, elemente de rezistenta, ranforsari si pereti laterali in care sunt executate gauri de prindere si care se afla in legatura cu suprafete de sprijin. Proeminentele ambutisate pe intraga suprafata confera calitati antiderapante deosebite elementului gratar, iar coeficientul mare de siguranta luat in calcul confera garantia utilizarii in conditii de securitate maxima in diverse domenii.


Gratare din tabla expandata - Indicatii de utilizare

1. Pozitionarea corecta a gratarelor de tabla expandata se va face pastrand linia diagonalei mari pe latimea gratarului.

2. Suprapunerea a 2 gratare nu creste deloc grosimea totala a foii.

3. Pentru rigidizare se pot folosi lamele verticale la fiecare 4 ochiuri sau se pot da puncte de sudura din 15 in 15 cm.

4. Instalarea se face cu muchia dreapta de rombului in sus, deci cu cea curbata in jos.

5. Celelalte piese componente ale gratarului trebuie sa fie aliniate la directia pantei formata la expandare (cca. 45°).

6. Deschiderile din gratar pot fi acoperite cu o alta bucata de tabla expandata fara a se modifica grosimea totala a foii.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Discuția 1
surugiu marian - 28 nov 2012, 10:02 (post nou)
Raspuns solutie
doresc un pret pentru toate cele 4 tipuri de gratare , mentionez ca vreu sa achizitionez 16 buc. de dimensiunea 800x270 ptr.confectionarea unei scari.Va multumesc.
surugiu marian
Utilizator neinregistrat
Raspunde
Alexandru Mateescu - 28 nov 2012, 11:17 (post nou)
Raspuns solutie
Astept adresa de e-mail pentru a va trimite fisele comerciale cu preturi pentru toate cele 4 modele de gratare si direct! Alexandru Mateescu mateescu@griro.ro +40752.097.095
Raspunde
1 p | RO
Elemente gratar GRIRO
Catalog, brosura
Denumiri comerciale:
TIP 1, TIP 2, TIP 3...
2 p | RO
Gratar metalic
 GRIRO
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
TIP 1
1 p | RO
Elemente metalice tip gratar GRIRO
Catalog, brosura
Denumiri comerciale:
TIP 1, TIP 2, TIP 3...
vezi in biblioteca
Gratare GRIRO
Detaliu de produs
Denumiri comerciale:
TIP 1, TIP 2, TIP 3...
Plasa finala GRIRO
Detaliu de produs
Denumiri comerciale:
TIP 1, TIP 2, TIP 3...
Desfasurare grila completare gard GRIRO
Detaliu de montaj
Denumiri comerciale:
TIP 1, TIP 2, TIP 3...
vezi in biblioteca