Gratare metalice din tabla expandata GRIRO

Gratare metalice din tabla expandata GRIRO

Marca:
GRIRO
Produs furnizat de:

GRIRO

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
GRIRO
Elementele de gratar sunt destinate realizarii de platforme fixe sau mobile, pasarele, scari, rafturi de depozitare, utilizate in industria constructiilor civile, industriale, social-culturale (sali de spectacole, terase, sali de sport, tribune etc), organizarea spatiilor de depozitare prin compartimentari verticale, industria petrochimica, industria miniera, industria aeronautica, (intretinere aeronave la sol), industria navala etc. in conditiile respectarii cerintelor de incarcare si sprijinire prevazute in proiect.

Element de gratar din otel zincat sau inox - GRIRO tip IElement de gratar din otel zincat sau inox - GRIRO tip IIElement de gratar din aluminiu - GRIRO tip IIIElement de gratar din tabla decapata, zincat termic - GRIRO tip IV


Prin utilizarea acestor elemente gratar se obtin urmatoarele avantaje:
- greutate redusa comparativ cu sarcina maxima admisa 
- montaj simplu in plan orizontal, inclinat si/sau vertical
- fiabilitatea si posibilitatea utilizarii lui in orice mediu
- elimina posibilitatea desprinderilor de piese si in consecinta inlatura aparitia riscurilor de accidentari prin agatare sau taiere
- elimina pericolul accidentelor produse prin alunecare
- refolosibil.

In industria constructorilor elementele gratar pot fi utilizate singure sau in montaj cu alte elemente pentru realizarea de schele si scari ajutatoare, compartimentari de spatii industriale (prin montajul produsului in plan vertical) etc.

Elementele gratar tip ''CON-DEM'' sunt realizate prin ambutisare la rece pe o linie tehnologica dotata cu utilaje specializate, din tabla zincata sau inox cu grosimea intre 1,5÷3 mm. Tehnologia de fabricatie utilizata nu necesita alte operatii de prelucrare (sudura, prelucrari mecanice etc.). Eliminarea operatiilor de sudura inlatura posibilitatea de desprindere a unor elemente componente iar tehnologia folosita elimina posibilitatea de producere a accidentelor.

Elementul gratar cuprinde un modul prevazut pe suprafata exterioara cu proeminente, elemente de rezistenta, ranforsari si pereti laterali in care sunt executate gauri de prindere si care se afla in legatura cu suprafete de sprijin. Proeminentele ambutisate pe intraga suprafata confera calitati antiderapante deosebite elementului gratar, iar coeficientul mare de siguranta luat in calcul confera garantia utilizarii in conditii de securitate maxima in diverse domenii.
 
Gratare din tabla expandata - Indicatii de utilizare
1. Pozitionarea corecta a gratarelor de tabla expandata se va face pastrand linia diagonalei mari pe latimea gratarului.
2. Suprapunerea a 2 gratare nu creste deloc grosimea totala a foii.
3. Pentru rigidizare se pot folosi lamele verticale la fiecare 4 ochiuri sau se pot da puncte de sudura din 15 in 15 cm.
4. Instalarea se face cu muchia dreapta de rombului in sus, deci cu cea curbata in jos.
5. Celelalte piese componente ale gratarului trebuie sa fie aliniate la directia pantei formata la expandare (cca. 45°).
6. Deschiderile din gratar pot fi acoperite cu o alta bucata de tabla expandata fara a se modifica grosimea totala a foii.

7 Documentatii tehnice
Vezi toate

Gratar metalic
Fisa tehnica
1 p | RO
Elemente metalice tip gratar
Catalog, brosura
1 p | RO

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Gratare metalice din tabla expandata GRIRO
Contactează GRIRO și cere prețuri pentru proiectul tau.