5088

Gratare metalice presate, pline, electroforjate din otel inoxidabil si tabla profilata MEA

Contactează furnizorul
MEA

Gratare standard

GRATARELE STANDARD FAC NAVELE MAI SIGURE

Cand vorbim de gratare, multi oameni cred ca este vorba de cladiri stationare, cum ar fi case, fabrici sau stadioane de fotbal. Cu toate acestea, gratarele sunt utilizate de asemenea pe scara larga in constructii navale. Cateva tone de gratare standard, precum si gratare industriale pot fi instalate intr-o nava de containere. Ca trasee de legatura pentru echipajul navei, toate scarile si pasarelele trebuie sa indeplineasca cele mai inalte cerinte de siguranta. Pentru riscul de alunecare, se aplica: toleranta zero datorita gratarelor MEA!


GRATARELE STANDARD OFERA MODELUL PERFECT DE OCHIURI

Avantajul la gratarele standard MEA consta in suprafata perfect plana, cu o imagine armonioasa si exacta a ochiurilor. Amplasarea ochiurilor gratarelor formeaza structuri de suprafata interesante care, in functie de unghiul de vizionare si de incidenta luminii, transmit in mod constant noi impresii vizuale. Cu gratarele standard constructorii, arhitectii si designerii nu au limite in privinta modelarii. Astfel gratarele se gasesc din ce in ce mai des si ca element arhitectonic in fatade sau ca protectii solare distinctive in peisajul urban.


GRATARE STANDARD: PROFILUL U FACE TOTUL

Gratarele standard sunt gratare metalice presate cadru din profil U. Barele neportante sunt presate sub presiune inalta in barele portante prevazute cu slit. Presiunea ridicata si forma slitului la barele portante asigura un gratar foarte stabil, rezistent la torsiuni.
Gratarele si cadrele sunt livrate individual.
Barele portante ale gratarelor presate distribuie sarcina pe zona de sprijin. Barele neportante, la randul lor, preiau proportional distributia sarcinii si confera stabilitatea gratarului.


AVANTAJELE PRODUSULUI:

- Posibilitati nelimitate de utilizare: de la constructia de case si instalatii industriale, pana la constructii navale!
- Foarte stabile si rezistente la torsiune
- Suprafata perfect plana
- Imagine armonioasa, distinctiva a ochiurilor

Gratare industriale

GRATARE INDUSTRIALE PE MARE

Gratarele se gasesc nu numai in cladiri, ci chiar si in largul marii! Ceea ce multi oameni nu stiu: gratarele sunt un element de constructie dominant in constructiile navale. De exemplu in santierul naval Sietas Hamburg se utilizeaza sapte tone de gratare pentru fiecare nava. Gratarele industriale MEA, de toate marimile si formele, formeaza reteaua de drumuri din otel, scari si platforme, pe care se deplaseaza echipajul navei.


GRATARE INDUSTRIALE - PENTRU TOATE UTILIZARILE SOLICITANTE

Gratarele pot fi utilizate universal. Acestea se gasesc in cladirile publice si private. Ele isi fac treaba fiabil atat in agricultura, cat si in bazine de inot sau pe stadioane. Cu toate acestea, gratarele isi dovedesc adevarata lor competenta in ceea ce priveste robustetea, siguranta si rezistenta in domeniul industrial.


CE CARACTERIZEAZA GRATARELE INDUSTRIALE?

Este vorba de gratare presate cu bordura de platbanda, ochiuri 30/30 si inaltime totala de 30 mm. Fiecare gratar industrial este zincat termic prin imersie totala. La incarcarea nominala, se admite o incovoiere maxima de 1/200 din latimea de sustinere, insa nu mai mult de ≤ 4 mm.


IMBATABILE IN CEEA CE PRIVESTE SIGURANTA DE INSTALARE

Una dintre specialitatile MEA este siguranta ridicata de instalare a grilajelor industriale. Pentru gratare industriale cu dimensiunile de 1000 x 1000 mm, cuplarea gratarelor adiacente asigura faptul ca bara de sustinere se sprijina intotdeauna pe infrastructura. Aceasta corespunde suta la suta recomandarilor asociatiilor profesionale si standardului DIN 24537-1.
Este exclus riscul raspunderii: nu exista pericol de accidentare cauzat de gratare montate incorect.


REDUCEREA RISCULUI DE ACCIDENTE DATORITA GRATARELOR INDUSTRIALE MEA

Gratarele industriale cu dimensiuni de 1 x 1 m dispun de un cadru asigurat. Datorita acestuia se poate deosebi latura cu bare portante de latura cu bare de umplere, astfel incat toate gratarele sa fie montate pe directia corecta. Aceasta siguranta la instalare reduce riscul de accidente in mod semnificativ, chiar si in cazul masurilor ulterioare. Gratarele industriale MEA corespund recomandarilor asociatiilor profesionale si standardului DIN 24537-1.


AVANTAJELE PRODUSULUI:

- Gratare pentru sarcini mari
- Siguranta crescuta de instalare la gratarele de dimensiunea 1000x1000mm
- Cu bordura din platbanda
- Executie in varianta anti-alunecare posibila

Gratare din otel inoxidabil

GRATARELE DIN OTEL INOXIDABIL - POPULARE IN INDUSTRIA CHIMICA, FARMACEUTICA SI INDUSTRIA ALIMENTARA

Din rezistenta de aproape 100% fata de multe substante, rezulta multe posibilitati de utilizare pentru gratarele din otel inoxidabil MEA. De exemplu, ele sunt folosite in mod frecvent in fabricile de bere si in productia de bauturi. Desigur, industriile farmaceutice si cosmetice, precum si intreaga industrie chimica, se bazeaza pe gratare din otel inoxidabil in fabricile lor si in constructia de instalatii.
Dar si constructorii se bazeaza pe fiabilitatea gratarelor din otel inoxidabil. Datorita suprafetei lor uniforme si aspectuoase, gratarele din otel inoxidabil sunt deosebit de potrivite pentru arhitectura estetica.


GRATARE DIN OTEL INOXIDABIL - COMBINATIA PERFECTA INTRE FUNCTIONALITATE SI DESIGN

Cel mai mare avantaj al gratarelor din otel inoxidabil MEA este rezistenta la intemperii, deoarece acestea pot fi utilizate in diverse industrii, precum si in diferite regiuni climatice.
Gratarele din otel inoxidabil pot fi utilizate deseori ca gratare decorative, deoarece imbina perfect functionalitatea cu designul. 

Pentru nenumarate aplicatii, MEA ofera pe langa gratarele din otel zincat si popularele gratare din otel inoxidabil, care sunt adaptate in mod special la cerintele ridicate ale instalatiilor industriale sau la designul decorativ al locuintelor unifamiliale.


INERTIE CRESCUTA DE REACTIE DATORITA OTELULUI INOXIDABIL

Gratarele MEA din otel inoxidabil sunt produse prin aceeasi procedura ca gratarele presate. Ele sunt realizate din otel inoxidabil cu numarul de material 1.4301 (V2A) si decapate prin imersie totala. Stratul pasiv obtinut prin decapare este rezistent la apa, aburi, umiditate, acizi alimentari precum si la acizi organici si anorganici slabi. Prin urmare, gratarele din otel inoxidabil se caracterizeaza printr-un grad ridicat de inertie de reactie. Nu necesita o protectie suplimentara impotriva coroziunii. Cromul continut de otelul inoxidabil formeaza pe suprafata un strat invizibil de oxid. Acest lucru face otelul inoxidabil extrem de rezistent la coroziune.


AVANTAJELE PRODUSULUI:

- Gratare din otel inoxidabil in variantele: decapate sau polisate electric
- Suprafata estetica uniforma
- Inertia mare de reactie fata de substante
- Disponibile si in varianta de executie anti-alunecare.

Gratare pline

INFORMATII UTILE DESPRE GRATARELE PLINE MEA

Gratarele pline sunt produse conform aceleiasi proceduri ca si gratarele presate. Barele portante si neportante sunt presate la presiune mare una de cealalta, au exact aceeasi inaltime si sunt prevazute cu slituri pana la mijlocul barei.
Datorita finisajului de suprafata identic pe ambele fete, gratarele complete se preteaza in special pentru placile de balustrada, pentru placarea fatadelor, plafoane suspendate, pereti despartitori si multe altele.


GRATARELE PLINE OFERA O VARIETATE DE UTILIZARI

In constructia fatadelor, utilizarea gratarelor complete permite o protectie orizontala eficienta impotriva razelor solare, care functioneaza in trei directii.
In plus, prin utilizarea gratarelor complete se obtin pereti de protectie impotriva vizibilitatii si balustrade de balcon estetice.


MONTAJUL SIMPLU AL GRATARELOR PLINE DE LA SINE INTELES

Gratarele pline de la MEA se disting nu doar prin calitatea lor, dar bineinteles si prin obisnuita usurinta de montare. Gratarele MEA indeplinesc cele mai inalte standarde de siguranta si sunt certificate in conformitate cu standardele aplicabile. In plus, clientii nostri beneficiaza de o retea extinsa de parteneri care ofera livrari sigure si la timp si consultanta de specialitate.


AVANTAJELE PRODUSULUI:

- Protectie crescuta impotriva vizibilitatii fata de gratarele normale sudate prin presare
- Design armonios, atragator
- Capacitatea de incarcare corespunde cu 80% din valorile de incarcare ale gratarelor presate

Gratare pentru scari

FORMA SE PLIAZA PE FUNCTIONALITATE

Prin utilizarea gratarelor pentru trepte si a gratarelor cu grila imaginatia constructorilor, proiectantilor si arhitectilor nu cunoaste limite! Fie ca trepte, pentru podeste sau pentru scari exterioare spectaculoase - cu aspectul lor transparent, gratarele confera oricarei cladiri o nota tehnica si futurista. Numai prin exploatarea tuturor optiunilor de proiectare si constructie se dezvolta intregul potential al gratarelor pentru scari MEASTEP. Program inovator urmeaza deviza constructorilor: „Forma se pliaza pe functionalitate!”


Va livram gratarele pentru trepte in functie de cerintele dumneavoastra individuale. Indiferent daca este vorba de trepte extra-late MEASTEP XXL sau de treptele noastre standard MEASTEP XSL si podeste cu o imagine exclusiva a ochiurilor. Poate aveti nevoie de trepte pentru o scara elicoidala care sa ocupe foarte putin spatiu sau de treptele anti-alunecare din gratare sudate prin presare MEASTEP SP.


Gratare pentru rigole si garaje

PROTECTIE IMPOTRIVA UMEZELII SI INUNDATIEI

Gratarele MEA pentru rigole si garaje sunt ideale pentru subsoluri si garaje subterane, in care protectia impotriva umiditatii si, din ce in ce mai des si protectia impotriva inundatiilor, sunt in prim-plan. MEA dispune de know‐how unic pentru aceste gratare speciale si ofera solutiile adecvate pentru toate situatiile de constructii. Gratarele MEA pentru rigole şi garaje sunt foarte variabile in ceea ce priveste dimensiunea si design-ul si sunt fabricate exact pentru aplicatia respectiva.


GRATARE PENTRU GARAJE - PENTRU CA MASINA SA RAMANA USCATA

Gratarele MEA pentru garaje sunt gratare presate zincate termic cu cadru profilat tip U si o inaltime totala posibila de 25, 30 sau 40 mm; acestea si-au dovedit fiabilitatea atat ca gratare montate la nivel cat si montate inaltat sau in fata garajelor sau anexelor. Sunt disponibile dimensiuni diferite in functie de utilizare.


GRATARE PENTRU RIGOLE DIN TABLA PROFILATA ZINCATA

Gratarele MEA pentru rigole sunt fabricate din tabla profilata zincata. Ele pot fi folosite gratare montate la nivel pentru acoperirea rigolelor de drenaj si sunt, de asemenea, potrivite pentru sistemele MEADRAIN si MEARIN. Datorita formei lor, acestea mai sunt denumite si gratare-pasarela.


AVANTAJELE PRODUSULUI:
  • - Tabla de otel zincata termic
- Protectie impotriva umiditatii si a inundatiilor
- Utilizarea in subsoluri, anexe si garaje subterane etc.
- Adecvate pentru alte sisteme de drenaj MEA

Gratare industriale sudate prin presare

GRATAR STANDARD SAU INDUSTRIAL?

Pe langa gratarele standard mai exista si gratare industriale SP, numire si gratare sudate prin presare. Acestea sunt fabricate din otel S 235 JR si zincate termic prin imersie totala. Toate barele portante si neportante sunt sudate complet intre ele, asigurand astfel cea mai buna aderenta si o distributie optima a sarcinii.


GRATARE INDUSTRIALE SP - EXECUTII SPECIALE

Instalatiile industriale complexe si noile facilitati de productie necesita deseori solutii individuale. Acest lucru este valabil si pentru gratarele industriale. De aceea MEA ofera executii personalizate de gratare industriale SP si componente aferente pentru construirea de instalatii industriale de toate tipurile.


IDEALE PENTRU UTILIZAREA IN DOMENIUL INDUSTRIAL SI AL CONSTRUCTIEI DE MASINI

Gratarele sudate prin presare de la MEA sunt utilizate in principal in industrie si in domeniul constructiei de masini. Deoarece prin sudarea completa in toate punctele de intersectare ale barelor portante si neportante se obtine un gratar neobisnuit de solid, cu rezistenta maxima si distributie optima a sarcinii.


AVANTAJELE PRODUSULUI:

- Ideale pentru utilizarea In domeniul industrial si al constructiei de masini
- Gratare extrem de solide
- Gratare pentru sarcini mari
- Executii de variante personalizate posibile

Gratare industriale sudate prin presare in dimensiuni speciale

PRODUCTIA LA COMANDA A GRATARELOR SUDATE PRIN PRESARE NU MAI LASA NIMIC DE DORIT

Cu cat mai complexa si inovatoare este o constructie, cu atat mai individuale trebuie sa fie materialele utilizate. Gratarele standard nu mai sunt de ajutor in acest caz. Pentru aceste cerinte speciale, MEA produce si gratare sudate prin presare intr-o gama larga de dimensiuni si forme speciale.


DE LA REZISTENTA LA ALUNECARE PANA LA O IMAGINE ESTETICA A OCHIURILOR

Cerintele pentru gratarele sudate prin presare pot fi foarte diferite: in cazul unei cladiri conteaza foarte mult rezistenta la alunecare, in timp ce pe alt santier arhitectul pune valoare pe o imagine unitara a ochiurilor sau pe incidenta luminii.
In plus, exista o multime de accesorii care pot rafina gratarele, in functie de cerinte.


TIPARE PENTRU GRATARE?

MEA produce dimensiuni speciale pentru gratare sudate prin presare aproape la fel de artistic si filigran, cum o face un croitor dupa tipare, indiferent daca este vorba de decupaje drepte, rotunde, ovale sau poligonale. Suprafete intregi de gratare sunt decupate la dimensiuni si forme exacte, astfel incat sunt luate in considerare si trecerile pentru stalpi si tevi sau pentru alte elemente.


GRATARE SUDATE PRIN PRESARE - ZINCATE TERMIC

Gratarele sunt fabricate din otel S 235 JR si zincate termic prin imersie totala. Barele portante, fabricate din otel patrat, sunt presate intr-un singur proces de lucru, sub inalta presiune, in bare portante netensionate si sunt simultan sudate electric. Prin sudarea tuturor punctelor de intersectare rezulta o structura a gratarului cu o suprafata uniforma, solida si rezistenta la torsiune, cu cea mai mare rezistenta posibila si distributie optima a sarcinii.


AVANTAJELE PRODUSULUI:

- Cu cadru zincat
- In functie de clasa de incarcare, circulabile pitenonal sau pentru autotursime
- Distributie optima a sarcinii

Gratare din metal expandat

DACA AVETI NEVOIE DE CEVA FRUMOS, OPTATI PENTRU GRATARELE DIN METAL EXPANDAT

Gratarul din metal expandat este considerat cel mai estetic in domeniul gratarelor standard si este adesea utilizat acolo unde se doreste un design frumos si decorativ.
Prin urmare, sunt deseori utilizate ca stergatoare distinctive in fata casei, sau deasupra curtilor de lumina, deoarece nu arata atat de obisnuit precum gratarele standard pentru constructii si industrie.


ZINCATE TERMIC PRIN IMERSIE TOTALA - DUREAZA O VESNICIE

Gratarele MEA din metal expandat sunt realizate, ca si multe alte gratare, din otel zincat termic. Datorita aspectului metalic deschis, zonele de intrare, terasele si balcoanele capata un finisaj decorativ si sigur in acelasi timp, care nu poate fi trecut cu vederea.
Gratarele se preteaza ca stergatoare in special pentru copii si persoanele in varsta. Nimic nu aluneca, toti se pot simti in siguranta!


AVANTAJELE PRODUSULUI:

- Curatenia perfecta in jurul casei, colecteaza toata murdaria in mod fiabil si nu o dau mai departe!
- Gratarele din metal expandat sunt circulabile
- Zincate termic prin imersie totala
- Certificate conform DIN ISO 1461

Cadre pentru gratare

CADRE MEA - CADRE PENTRU GRATARE CU GRILA

Toate cadrele MEA pentru gratare sunt realizate otel-cornier zincat termic. Acestea sunt echipate din fabrica cu ancore de perete. Cadrele MEA sunt disponibile in diverse dimensiuni.


CONFIGURAREA SIMPLA A GRATARELOR CU GRILA

Selectati tipul dorit de gratar: gratare standard / gratare industriale. Apoi MEA va livreaza cadrele potrivite pentru acestea.


CADRE - CADRUL POTRIVIT PENTRU GRATARELE MEA

Cadrele din otel sunt considerate a fi practic indestructibile si sunt utilizate acolo unde exista sarcini mari pe gratare. Toate cadrele MEA sunt prevazute din fabrica cu ancore de perete.
La cerere, cadrele sunt, de asemenea, disponibile cu sau fara ancore de perete sau cu gauri, respectiv cu gauri inecate.


ASA DETERMINATI DIMENSIUNEA CORECTA PENTRU FIECARE CADRU DE GRATAR

Pentru gratarele standard se aplica: dimensiunile exterioare ale gratarului sunt cu 10 mm mai mici decat dimensiunile exterioare ale cadrului.


AVANTAJELE PRODUSULUI:

- Otel zincat
- Diferite dimensiuni de cadre disponibile pe stoc
- Robuste si durabile

Gratare anti-alunecare

GRATARELE ANTI-ALUNECARE ASIGURA SIGURANTA IN ALLIANZ ARENA

Acolo unde gratarele cu grila si gratarele din tabla profilata standard nu sunt suficiente, trebuie utilizate gratare speciale de siguranta cu clasa ridicata anti-alunecare. Acest lucru este valabil mai ales in cazul platformelor de lucru in aplicatii industriale. Insa si arhitectii inovativi apreciaza profilul unic al gratarelor cu anti-alunecare si le utilizeaza in mod constient ca element de design. Astfel, in Allianz Arena din München, a fost instalat un nou sistem de scara de evacuare, care a avut ca rezultat decongestionarea cu succes a fluxul de spectatori. MEA a livrat la cererea speciala a arhitectilor o executie speciala a MEASTEP XXL cu trepte care au o rezistenta crescuta la alunecare.


REZISTENTA LA ALUNECARE IN CONDITII EXTREME

Pentru utilizarea normala gratarele metalice standard sunt suficient de rezistente la alunecare. Cu toate acestea, atunci cand apare gheata si zapada sau se lucreaza cu murdarie, uleiuri, grasimi, apa si tot felul de resturi de mancare, sunt necesare cerinte crescute privind rezistenta la alunecare.
Oriunde exista un risc crescut de accidentare datorita alunecarii, se impun cerinte speciale pentru gratarele utilizate in ceea ce priveste rezistenta la alunecare. Aceasta rezistenta imbunatatita la alunecare este obtinuta la gratarele MEA prin adancituri in barele de portante si / sau neportante.


GRATARELE CU GRILA MEA - TESTATE PE „PLAN INCLINAT”!

Pentru a satisface aceste cerinte sporite, gratarele MEA sunt testate in ceea ce priveste proprietatile lor anti-alunecare in conformitate cu normele BGR 181 „Pardoseli in spatii de lucru si zone de lucru cu risc de alunecare” si DIN 51130 „Testarea pardoselilor; Determinarea rezistentei la alunecare; spatii de lucru si zone de lucru cu risc crescut de alunecare; procedura de verificare pe „plan inclinat”. Toate rezultatele testelor cu certificatele corespunzatoare sunt disponibile.


AVANTAJELE PRODUSULUI:

- Certificate si testate conform DIN pentru cele mai inalte cerinte de siguranta
- Combinatie unica intre siguranta si design
- Extrem de eficiente in cazul riscului crescut de accidente
- Constructie uniforma

Gratare tip covor sudate prin presare

EXPERIENTA INDELUNGATA IN PRODUCTIA DE GRATARE

Din 1966 MEA preseaza si sudeaza gratare cu grila. Astfel, MEA Metal Applications a ajuns sa aiba astazi experienta indelungata in productia de gratare. Aceasta indeplineste cele mai inalte standarde de calitate in ceea ce priveste proiectarea, fabricarea si comercializarea de gratare cu grila, si este pe drept unul dintre producatorii de frunte din domeniu.


DUBLA PRELUCRARE

Gratarele sudate prin presare sunt fabricate din otel S 235 JR si zincate termic prin imersie totala. Barele portante, fabricate din otel patrat, sunt presate intr-un singur proces de lucru, sub inalta presiune, in bare portante netensionate si sunt simultan sudate electric. Prin sudarea tuturor punctelor de intersectare rezulta o structura a gratarului cu o suprafata uniforma, solida si rezistenta la torsiune, cu cea mai mare rezistenta posibila si distributie optima a sarcinii.


REZISTENTA LA ALUNECARE INCLUSA

Pentru utilizarea normala, gratarele metalice sunt suficient de rezistente la alunecare. Cu toate acestea, in cazul in care se lucreaza cu murdarie, uleiuri, grasimi, apa, si exista un risc crescut de alunecare, se impun cerinte sporite referitoare la rezistenta la alunecare pentru pardoseli.
Pentru a satisface aceste cerinte sporite, gratarele cu grila MEA sunt testate in conformitate cu normele BGR 181 „Pardoseli in spatii de lucru si in spatiile de lucru cu pericol de alunecare,” si cu DIN 51130 „Testarea pardoselilor”.


MEA GRATARE TIP COVOR SUDATE PRIN PRESARE

Disponibile in varianta bruta sau zincata. Sunt posibile diferite inaltimi ale barelor portante cu ochiuri 34/38. Dimensiunile disponibile sunt: 6100 x 1000 mm si 3050 x 1000 mm.


AVANTAJELE PRODUSULUI:

- Cea mai mare rezistenta posibila
- Distributie optima a sarcinii
- Practic indestructibile
- La acelasi nivel cu suprafata de montare
- Structura gratar solida si rezistenta la torsiune

Forme personalizate

GRATARE CU GRILA - CAMPIOANELE DIN UMBRA

Acestea ne usureaza viata de zi cu zi, ne ofera siguranta dar raman discret in fundal. Gratarele cu grila pot fi descrise ca fiind campioanele din umbra in multe dintre cladiri si constructii, fie ca asigura tribune pe stadioanele de fotbal, ascensiunea in conditii de siguranta la teleschiuri sau conditii stabile in facilitati sportive. Datorita productiei personalizate nu exista limite in utilizarea gratarelor in viata de zi cu zi.


GRATARE CU GRILA - PERSONALIZATE IN FUNCTIE DE CEREREA CLIENTULUI

La MEA Metal Applications puteti gasi toate formele posibile de care aveti nevoie: drepte, dreptunghiulare, rotunde si ovale. Producem gratare cu decupaje drepte. dar si rotunde sau ovale. Suprafetele de gratare sunt formate din gratare alaturate, care sunt strans legate de infrastructura si care sunt decupate in diverse forme, la dimensiuni exacte. In acest fel sunt luate in considerare treceri pentru stalpi importanti, conducte si alte elemente de trecere. Prin urmare este vorba de gratare cu decupaje personalizate, construite in conformitate cu cerintele clientilor.


AVANTAJELE PRODUSULUI:

- Ajustarea personalizata a gratarelor necesare, chiar si in cazul unor cladiri si constructii complexe. Gratare speciale, fabricate la comanda, sunt la ordinea zilei.
- Cerintele clientilor sunt pe primul loc. In afara de decuparea personalizata MEA realizeaza si alte specificatii, cum ar fi anti-alunecare si incidenta luminii la ochiurile gratarelor.
- Extrem de multe optiuni de utilizare. In functie de constructie, pentru finisarea gratarelor se pot utiliza diverse elemente, cum ar fi plinte, profile de ramforsare, vincluri, placute, sau alte caracteristici, cum ar fi margini de siguranta, gauri sau piese aplicate de montaj.

Accesorii pentru gratare

CUM POT FI UTILIZATE ACCESORIILE PENTRU GRATARE

- Plinte: Cadre ramforsate si inaltate ce previn caderea obiectelor pe gratarele circulabile.

- Vincluri/ Vincluri de sprijin: Vinclu sudat pe una sau mai multe laturi pentru sprijinirea gratarului (de ex. in cazul gratarelor pentru rafturi).

- Placute: Placute sudate cu gaura sau gaura longitudinala. Pentru fixarea gratarelor pe infrastructura portanta, de exemplu in cazul gratarelor pentru circulatia autoturismelor.

- Piese aplicate: Piese aplicate prin sudura la gratare, utilizate, de exemplu, ca siguranta impotriva deplasarii laterale.

- Ramforsari/ Inaltari: Margini ramforsate si inaltate pentru atingerea unei anumite inaltimi a constructiei sau pentru compensarea suprafetei de sprijin (de ex. la curti de lumina).

- Stantari: Stantarea barelor portante in zona de sprijin pentru a atinge o anumita inaltime de constructie. Intotdeauna se va verifica capacitatea portanta.


SUNT POSIBILE DIFERITE COMBINATII

Cladirile inovatoare si constructiile impresionante depasesc cadrul standard. Multe aplicatii necesita solutii individuale. In functie de cerinte combinam in astfel de cazuri gratarele MEA si accesoriile care se potrivesc perfect. Printre acestea se numara plinte, profile de ramforsare, vincluri, stantari, placute, piese aplicate si multe altele.


AVANTAJELE PRODUSULUI:

- Solutii individuale pentru toate situatiile de constructii care se abat de la standarde
- Gratarele sunt completate cu piese auxiliare aplicate
- Cerintele clientilor sunt realizabile aproape fara limite
- Consultanta tehnica competenta din partea MEA pentru specificatiile dumneavoastra

Accesorii si sigurante pentru gratare

100% SIGURE: SIGURANTE PENTRU GRATARE SI ACCESORII

MEA ofera o gama larga de accesorii si sigurante pentru toate variantele de gratare. Sigurantele pentru gratare sunt realizate din otel zincat termic si sunt potrivite pentru gratare circulabile. Pentru gratarele circulabile, placile perforate sau limbile de montaj trebuie sa fie sudate de gratare.


ACCESORII PENTRU GRATARE MEA

Numai cu accesoriile si elementele de fixare necesare, gratarele sunt completate perfect, fiind pregatite optim pentru scopul lor de utilizare.
Multe gratare standard reprezinta baza, insa multe aplicatii necesita solutii individuale. In functie de cerintele dumneavoastra, puteti completa toate gratarele MEA cu elemente suplimentare adaptate perfect. Va stau la dispozitie din sortimentul MEA plinte, profile de consolidare, vincluri, stantari, placute, piese aplicate si multe altele.


POSIBILITATI DE FIXARE PENTRU GRATARE

- Zavor cu cheie tubulara: format din inchiderea cu o piesa aplicata sudata, cu limba si cu o cheie tubulara. Pentru inchiderea sigura a gratarelor rabatabile.
- Clema de fixare si surub si piulita (zincate): pentru dimensiunile ochiurilor de 30/30, 30/10 sau 20/20 mm. Protectie impotriva alunecarii si decuplarii. Lungime surub 60 - 100 mm. Va rugam sa specificati in comanda inaltimea gratarului.
- Clema de fixare cu piesa aplicata in forma de coada de randunica si surub (zincate): doar pentru dimensiuni ale ochiurilor de 30/30 mm, siguranta impotriva alunecarii si decuplarii.
Lungime surub 60 mm (inaltime gratar de pana la 30 mm); lungime surub 80 mm (inaltime gratar de pana la 50 mm)
- Balamale: o solutie alternativa atat pentru gratare usoare cat si pentru gratare grele, montate la nivel sau inaltat. Astfel gratarul poate fi ridicat/ rabatat.
- Clema dubla de fixare cu piesa aplicata in forma de disc si surub (zincate): doar pentru dimensiuni ale ochiurilor de 30/30 mm. Protectie impotriva alunecarii si decuplarii, pentru conectarea a doua gratare. Lungime surub 60 mm (inaltime gratar de pana la 30 mm)
- Lant de siguranta cu etrier 800 mm: pentru asigurarea gratarelor la curtile de lumina
- Clema de fixare din otel inoxidabil: pentru dimensiuni ale ochiurilor de 30/10 sau 30/30 mm. Pentru fixarea gratarelor, siguranta impotriva alunecarii si decuplarii. Cu piesa aplicata si surub
  • Fixare pentru gratarele sudate prin presare SP: piese aplicate in forma de disc, piese de fixare in forma de carlig, sau bolturi de fixare


ALTE ACCESORII PENTRU GRATARE:

- MEAFLOOR Acoperire din plastic pentru gratare - Acoperirile pentru gratare cresc inca odata in mod semnificativ siguranta acestora: datorita stratului MEAFLOOR se poate circula confortabil pe gratare cu pantofi cu toc sau in picioarele goale. Previne senzatia de ameteala la deplasarea pe suprafete sau trepte din grătare cu grila. La teleschiuri acestea asigura o deplasare fara alunecare. Cainii si pisicile se simt bine pe aceasta suprafata si in plus se poate circula foarte simplu si cu carucioare pentru copii.


AVANTAJELE PRODUSULUI:

Margine zincata de siguranta: putem livra marginea de siguranta cu perforatie dubla, vrac, brut in lungimile de 3000 si 6000 mm.

Gamă de produse de la
MEA Metal Applications SRL