Focare din beton pentru curte si gradina ELIS PAVAJE

Focare din beton pentru curte si gradina ELIS PAVAJE

Marca:
ELIS PAVAJE
Produs furnizat de:

ELIS PAVAJE

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
ELIS PAVAJE
Una dintre cele mai usoare modalitati de a obtine la exterior o atmosfera calda din punct de vedere emotional este sa construiesti un focar. Astfel, poti folosi spatiul respectiv ca living tot timpul anului. Lunile de iarna si, in special, sarbătorile au un farmec aparte atunci cand stai seara la gura focului, alaturi de familie si prieteni, la un pahar cu vin si o tolba de amintiri.

Focar Quadra

In serile alaturi de prieteni, focarul poate deveni punctul de atractie. Folosit pentru un foc viu, fie ca bar sau ca masa, ne strangem in jurul lui sa depanam amintiri, sa ne facem planuri de vacanta sau pur si simplu sa ne bucuram de viata. Realizat din pavele din beton vibropresat cu aspect antichizat, este prevazut cu o cuva metalica speciala, rezistenta la foc intens.


Focarul Quadra este disponibil in mai multe culori: alb-crem, maro si antracit. Pachetul contine toate elementele necesare montajului.


Caracteristici:

- Inaltime: 385 mm

- Dimensiune (l/L): 1395 x 1395 mm

- Pachet: cuva metalica, pavele, silicon

- Suprafata: antichizata

- Destinatie: Ornamentale, Terase, Mobilier gradina/urban.

In serile alaturi de prieteni, focarul poate deveni punctul de atractie. Folosit pentru un foc viu, fie ca bar sau ca masa, ne strangem in jurul lui sa depanam amintiri, sa ne facem planuri de vacanta sau pur si simplu sa ne bucuram de viata. Realizat din pavele din beton vibropresat cu aspect antichizat, este prevazut cu o cuva metalica speciala, rezistenta la foc intens. Acest model este disponibil in mai multe culori: alb-crem, maro si antracit. Pachetul contine toate elementele necesare montajului.


Focar Ronda

Potrivit in special pentru amenajarile cu tenta rustica, atat ca materiale, cat si ca gama cromatica, acest focar poate deservi pana la 8 musafiri. Decorati-l cu pernite colorate si veti obtine un decor vesel si primitor! Inaltimea produsului este perfect adaptata astfel incat sa poata fi folosit si ca masa sau bar, cuva rotunda a focarului devenind platou de servire pentru musafiri. Focarul Ronda este disponibil in mai multe culori: antracit, maro si teracota. Pachetul contine toate elementele necesare montajului.


Caracteristici:

- Inaltime: 415 mm

- Dimensiune (l/L): 1600 x 1600 mm

- Pachet: cuva metalica, capace blocheti, silicon

- Suprafata: antichizata

- Destinatie: Ornamentale, Terase, Mobilier gradina/urban.


9 imagini

1 Video

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Focare din beton pentru curte si gradina ELIS PAVAJE
Contactează ELIS PAVAJE și cere prețuri pentru proiectul tau.