Ferestre pentru acoperis tip terasa FAKRO

Ferestre pentru acoperis tip terasa FAKRO

Marca:
FAKRO
Produs furnizat de:

FAKRO ROMANIA

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
FAKRO
La fabricarea ferestrelor FAKRO pentru acoperisuri tip terasa sunt utilizate solutii inovatoare si materiale de cea mai buna calitate. Parametri de izolare termica excelenti, lumina naturala din abundenta, posibilitatea de ventilare, operarea usoara, gama larga de accesorii si, nu in ultimul rand, estetica desavarsita a ferestrelor FAKRO pentru acoperisuri tip terasa, sunt atributele care asigura un grad ridicat de confort persoanelor care locuiesc in cladiri cu acoperis terasa.

Principalele tipuri de ferestre pentru acoperis terasa sunt:
- tip F cu geam inovator
- tip C cu geam termoizolator si cupola din policarbonat
- tip G cu geam antiefractie si modul de sticla suplimentar
 
Ferestrele tip C pentru acoperis terasa
Ferestrele tip C (cu cupola) pentru acoperisuri terasa sunt disponibile cu geam triplucameral pasiv U8 sau cu geam antiefractie P2. Geamul P2 are un sistem inovator (in curs de patentare) de montaj al cupolei, sistem care ii creste rezistenta la efractie. Cupola este fabricata din policarbonat durabil, caracterizat prin rezistenta ridicata la impact si conditii meteo nefavorabile. Acoperirile speciale de pe suprafetele (interioara si exterioara) cupolei protejeaza impotriva radiatiilor UV.
 
Coeficientul de transmitanta termica pentru intreaga fereastra este U=1.2 W/m2K (conform EN 12567-2), un rezultat cu 14% mai bun comparativ cu solutiile altor producatori. Ferestrele sunt fabricate si in versiunea cu geam triplucameral U8(VSG). In acest caz, coeficientul de transmitanta termica pentru intreaga fereastra D_C aU8(VSG) este U=0.72 W/m2K (conform EN 12567-2) (U=0.55 W/m2K conform EN 1873), fiind ideale pentru cladiri pasive sau cu eficienta energetica ridicata.

Fereastra tip C pentru acoperis terasa - DEC

- fereastra actionata electric prin intermediul sistemului Z-Wave

- dotata cu telecomanda si senzor de ploaie

- deschiderea cercevelei: 15 cm

 

Fereastra tip C pentru acoperis terasa - DMC

- fereastra operata manual cu ajutorul tijei ZSD cu lungimea de 2,2 m inclusa in pachet. Tija ZSD cu lungimea de 3,3 m poate fi achizitionata separat.

- deschiderea cercevelei: 30 cm

 

Fereastra tip C pentru acoperis terasa - DXC

- fereastra fara deschidere

 
Ferestrele tip F (fara cupola) pentru acoperis terasa
Ferestrele tip F pentru acoperis terasă au un aspect elegant, modern si sunt caracterizate prin parametri excelenti de izolare termica. Structura este asemanatoare cu cea a ferestrelor cu cupola, principala diferenta fiind tipul geamului utilizat si tehnologia moderna utilizata pentru lipirea acestuia, rezultatul fiind un aspect estetic si inovator.
 
Ferestrele tip F sunt echipate cu geamuri dublucamerale DU6, foarte eficiente energetic. Sticla exterioara cu grosimea de 6mm este securizata, in timp ce sticla interioara este laminata anti-efractie clasa P2A. Astfel, in cazul spargerii sticlei interioare, piesele de sticla rezultate nu constituie un risc, deoarece raman fixate pe folie. Coeficientul de transmitanta termică pentru intreaga fereastra este U=0.70 W/m2K (conform EN 14351-1). De asemenea, D_F sunt disponibile cu geam triplucameral U8, coeficientul de transmitanta termica pentru intreaga fereastra D_F DU8 fiind U=0.64 W/m2K (conform EN 14351-1). Parametrii excelenti de izolare termica le recomanda pentru cladiri eficiente energetic sau pasive.A fost testata izolarea fonica a ferestrelor DEF cu geam dublucameral DU6 in conditiile unei ploi abundente. Rezultatul obtinut, LIA= 36 [dB]*, confirma gradul ridicat de izolare fonica pe care aceste ferestre il ofera, facandu-le alegerea potrivita acolo unde nivelul zgomotului este foarte important.

Fereastra tip F pentru acoperis terasa - DEF

- ferestre actionate electric prin intermediul sistemului Z-Wave

- dotate cu telecomanda si senzor de ploaie

- deschiderea cercevelei: 15 cm

 

Fereastra tip F pentru acoperis terasa - DMF

- ferestre operate manual cu ajutorul tijei ZSD cu lungimea de 2,2 m inclusa in pachet. Tija ZSD cu lungimea de 3,3 m poate fi achizitionata separat

- deschiderea cercevelei: 30 cm

 

Fereastra tip F pentru acoperis terasa - DXF

- fereastra fara deschidere

 
Ferestre tip G (cu modul de sticlă suplimentar) pentru acoperis terasa
Noua linie de ferestre D_G este o extindere a gamei de produse pentru acoperisuri terasa. La constructia acestor ferestre sunt utilizate solutii tehnice avansate care, imbinand designul inovator al ferestrelor tip F cu elemente din constructia ferestrelor tip C, le asigura acestora o inalta performanta.
 
Structura ferestrelor D_G este asemanatoare celor de tip C. In partea de sus, fereastra este acoperita cu un modul suplimentar, alcatuit din sticla securizata cu grosimea de 4 mm sau 6 mm, in functie de dimensiunea ferestrei, si din profile speciale de aluminiu vopsit negru.
Constructia ferestrelor asigura o izolare termica foarte buna, datorita profilelor PVC multicamerale umplute cu material izolator. Coeficientul de transfer termic pentru intreaga fereastra este Uw=0.92 W/m2K, cu 35% mai bun decat solutiile altor producatori.
Sunt echipate cu geam antiefractie P2, cu sticla interioara laminata clasa P2A, care ofera siguranta in utilizare. Optional, sunt disponibile cu geam P4, laminat anti-efractie clasa P4A.

Fereastra tip G pentru acoperis terasa - DEG

- ferestre actionate electric prin intermediul sistemului Z-Wave

- dotate cu telecomanda si senzor de ploaie

- deschiderea cercevelei: 15 cm

 

Fereastra tip G pentru acoperis terasa - DMG

- ferestre operate manual cu ajutorul tijei ZSD cu lungimea de 2,2 m inclusa in pachet. Tija ZSD cu lungimea de 3,3 m poate fi achizitionată separat

- deschiderea cercevelei: 30 cm

 

Fereastra tip G pentru acoperis terasa - DXG

- fereastra fara deschidere

 
Ferestrele circulabile pentru acoperis terasa
Ferestrele DXW, cu un design deosebit, rezistenta excelenta si strat antiderapant aplicat pe suprafata exterioara, garanteaza faptul ca se poate pasi in siguranta oriunde pe suprafata lor. Datorita cercevelei si tocului special intarite, ferestrele pot fi montate la acelasi nivel cu acoperisul, pastrand astfel aspectul estetic al acestuia. Astfel, reprezinta o alegere excelenta pentru acoperisuri terasa sau acoperisuri verzi, pentru a obtine o suprafata perfect plata, pastrand in acelasi timp parametrii ferestrelor.

Fereastra circulabila - DXW

Tocul ferestrelor DXW este fabricat din profile albe din PVC multicamerale umplute cu material izolator. Materialul utilizat are rezistenta ridicata la la factori corozivi si un grad foarte redus de absorbtie a umezelii, putand fi utilizate in orice tip de incapere.
Profilele sunt umplute cu material izolator care imbunatateste parametrii de izolare termica. Profilele aditionale de fixare faciliteaza finisarea conexiunii ferestrelor pentru acoperis terasa cu materialul invelitor.
Sunt echipate cu geamuri dublucamerale de siguranta, cu un coeficient de transfer termic Ug = 0.5 m2/K.

 
Ferestrele de evacuare a fumului pentru acoperisuri terasa
Ferestrele DSF, DSC pentru acoperis terasa au rolul de eliminare a fumului si gazelor de ardere emise in cladire in timpul unui incendiu. Sunt solutia perfecta pentru casele scarilor unde, in conditii normale de operare, au rol de ventilare si luminare.
Ferestrele FAKRO pentru evacuarea fumului combina, intr-un singur produs, functiile standard ale unei ferestre (luminare si ventilare) cu cea de evacuare automata a fumului.
Sistemul de actionare trebuie achiziționat separat iar punerea in functiune trebuie facuta de catre firme autorizate.

Fereastra de evacuare a fumului pentru acoperis terasa - DSF

- ferestre de evacuare a fumului pentru acoperis terasa, cu geam inovator

- design modern

- dotate cu geam inovator DU6, cu Ug = 0.5 W/m2K, coeficientul pentru intreaga fereastra fiind Uf = 0.79 W/m2K pentru dimensiunea 120 x 120 cm, conform EN 14351-1

- dimensiunea 105 x 105 cm are o suprafata de ventilatie a fumului de 1 metru patrat, fiind in conformitate cu standardele valabile in multe tari

 

Fereastra de evacuare a fumului pentru acoperis terasa - DSC

- ferestre de evacuare a fumului pentru acoperis terasa, cu cupola din policarbonat durabil. Cupola poate fi transparenta DSC-C sau mata DSC-M.

- dotate cu geam de siguranta P2 (Ug = 1.1 W/m2K).

 
Ferestre de acces pe acoperis terasa DRC, DRF
Ferestrele termoizolate de acces pe acoperis terasa DR_ completeaza gama de produse FAKRO pentru acoperisuri terasa. Pe langa rolul de a aduce lumina naturala in incaperile aflate sub un acoperis terasa, aceste ferestre permit un acces rapid si sigur pe acoperis. Balamalele speciale si sistemul de deschidere asigura o operare usoara si o deschidere a cercevelei pana la un unghi de 80°. Amortizoarele cu gaz asigura stabilitate cercevelei, protejand impotriva inchiderii accidentale. Mai mult, profilele exterioare sunt acoperite cu benzi antiderapante, crescand astfel siguranta in utilizare.

Fereastra de acces pe acoperis tip terasa - DRF DU6

Ferestre de acces pe acoperis terasa, cu geam innovator plat. Sunt dotate standard cu blocator ZBR care previne inchiderea accidentala a cercevelei.


Fereastra de acces pe acoperis tip terasa - DRC P2

Ferestre de acces pe acoperis terasa, cu cupola. Cupola poate fi transparenta DRC-C sau mata DRC-M.

 
Trape de acces pe acoperis terasa
Trapele DRL sunt produse inovatoare care asigura un acces confortabil si sigur pe acoperisul terasa. Structura si dimensiunile permit combinarea perfecta cu scarile FAKRO de acces la pod.

Trapa de acces pentru acoperis terasa - DRL

Trapele DRL sunt asamblate complet din fabrica. Tocul este fabricat din profile PVC multicamerale, umplute cu material izolator.

Trapele sunt echipate cu garnituri de cauciuc care le asigura performante termice excelente (U=0,67 W/m2K).

Trapele pot fi deschise pana la un unghi de 60 de grade. Amortizoarele cu gaz faciliteaza deschiderea si inchiderea acestora, precum si mentinerea lor in pozitie deschisa. Benzile anti-derapante garanteaza un acces sigur pe acoperis. Dimensiunile trapelor de acces pe acoperis terasa corespund dimensiunilor scarilor de acces la pod (care se comercializeaza separat - vedeti Lista de preturi FAKRO pentru scari de acces la pod).

Pot fi montate pe extensii ale tocului XRD/W cu inaltimea de 15 cm, in cazul utilizarii acestora in acoperisuri verzi. Exista posibilitatea dotarii cu blocator ZBR care protejeaza impotriva inchiderii accidentale a trapei. Pot fi montate în acoperisuri cu panta cuprinsa intre 0 si 5 grade.

 
Extensiile XRD sau XRD/W pentru tocul ferestrelor
- permit inaltarea ferestrei cu 15 cm
- reduc timpul necesar montajului in acoperisuri verzi sau oriunde este necesara inaltarea ferestrei
- pot fi utilizate cu toate tipurile de ferestre
- constructia XRD permite montajul suprapus a maxim 2 extensii, pentru a obtine o baza mai inalta pentru fereastra. Elementul extins, asa-numita „aripioara”, permite conectarea bazei cu hidroizolatia acoperisului
- extensia tocului XRD/W ofera stabilitate si rigiditate mai mari bazei de sub fereastra, comparativ cu extensia XRD standard, crescand confortul utilizarii. XRD/W permite utilizarea a 3 extensii sub o singura fereastra
- profilele extensiilor XRD si XRD/W sunt fabricate din materiale reciclabile (de culoare gri) si sunt eco-friendly. Interiorul profilelor extensiei XRD este umplut cu material termoizolator (polistiren) iar cel al extensiei XRD/W este umplut cu cuburi din lemn impregnat. Cuburile sunt potrivite ca marime cu camerele profilelor extensiei si maresc rigiditatea acesteia
- dimensiunile sunt cele standard ale ferestrelor pentru acoperis terasa, dar este posibila fabricarea extensiilor tocului si in dimensiuni care sa corespunda ferestrelor non-standard tip F sau G, fabricate la comanda

Extensie pentru tocul ferestrelor - XRD

- XRD permite montajul suprapus a maxim 2 extensii, pentru a obtine o baza mai inalta pentru fereastra


Extensie pentru tocul ferestrelor - XRD/W

- XRD/W ofera posibilitatea de a suprapune 3 extensii ale tocului sub o singura fereastra

17 imagini

1 Documentatie tehnica

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Ferestre pentru acoperis tip terasa FAKRO
Contactează FAKRO ROMANIA și cere prețuri pentru proiectul tau.
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.