Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Ce presupune o izolație corectă a ferestrelor de mansardă?

Eficienta energetica a cladirilor este un aspect important al dezvoltarii durabile, iar una dintre solutiile simple pentru cresterea eficientei energetice este schimbarea ferestrelor vechi, care nu mai corespund cerintelor actuale.
Ce presupune o izolație corectă a ferestrelor de mansardă?

Pentru multi dintre proprietarii unui apartament la mansarda, cel mai important criteriu atunci cand aleg fereastra de mansarda potrivita este coeficientul de transfer termic, dar, in majoritatea cazurilor, nu cunosc faptul ca, fara o termoizolatie corecta in jurul ferestrei, nu vor obtine efectul dorit: minimizarea pierderilor de caldura si a fenomenului de condens.

Izolatia necorespunzatoare contribuie la formarea puntilor termice si a unor zone reci in interiorul ferestrei si in jurul acesteia. Pentru a preveni astfel de situatii, FAKRO produce accesorii speciale pentru montaj, cum este setul de termoizolare XDP, care contribuie la eficienta termica a ferestrei de mansarda.

Proiectat pentru a permite hidro si termoizolarea rapida si etansa in jurul ferestrei de mansarda, setul XDP este format din banda termoizolatoare din lana naturala impregnata si folie permeabila la vapori. Densitatea si elasticitatea foarte buna a lanii asigura acoperirea perfecta a perimetrului ferestrei, iar folia permeabilă la vapori asigura conexiunea cu folia pentru acoperiș, protejând astfel izolația împotriva umezelii.

Ce presupune o izolație corectă a ferestrelor de mansardă?

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
FAKRO ROMANIA
Lucru în România