Fatade si deck din lemn exotic VETEDY

Fatade si deck din lemn exotic VETEDY

Marca:
VETEDY
Produs furnizat de:

CVP.ro

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
VETEDY

Fatade din lemn exotic TechniClic

Fie că îți ridici casa de vis și stabilești elementele de design exterior, fie că vrei să îți renovezi o construcție veche, aspectul exterior al acesteia este, cu siguranță, extrem de important pentru tine. Printre numeroasele opțiuni pe care le ai la dispoziție se află fațadele exterioare din lemn exotic Vetedy. Atunci când alegi materiale de calitate, precum sunt cele create de Vetedy, beneficiezi de multiple opțiuni de design, dar și de o durabilitate ridicată.

 

Fixarea invizibilă pentru a atinge perfecțiunea la fațada locuinței tale

Chiar și cel mai mic detaliu din aspectul noii fațade a casei tale contează pentru tine. Tocmai de aceea fațadele exterioare din lemn exotic Vetedy reprezintă o bună alegere. Ele dispun de un sistem unic de fixare Techniclic, prin care permit o acoperire de excepție a exteriorului casei, dar pot fi utilizate cu succes și în interior, la decorarea plafoanelor și a pereților.


Indiferent dacă alegi să le montezi orizontal sau vertical, cu spații mai mici sau mai mari între plăcile de lemn, poți beneficia pe deplin de flexibilitatea dorită pentru a crea designul dorit.

 

3 dimensiuni ale plăcilor

Fațadele exterioare din lemn exotic Vetedy sunt disponibile în 3 dimensiuni diferite, de 60, 100 și 140 milimetri, care pot fi îmbinate în modalități creative, pentru a realiza un design asimetric, în funcție de preferințele tale.

Posibilitățile de design nu se opresc aici, astfel încât plăcile din lemn exotic Vetedy sunt însoțite de un accesoriu de spațiere cu patru opțiuni disponibile. Prin urmare, tu poți fi cât mai creativ cu poziționarea acestora, pentru a obține un design exterior unic.

 

Orientarea plăcilor din lemn exotic Veledy în orice direcție dorești

Este uimitor cât de multe variante de design sunt disponibile atunci când folosești plăcile din lemn exotic Vetedy. Alegea direcția de orientare a plăcilor în funcție de modelul de design pe care vrei să îl creezi și bucură-te de o flexibilitate ridicată.

Toate accesoriile de care ai nevoie sunt doar cele de spațiere, pentru ca tu să poți fixa cu ușurință plăcile și să creezi exact modelul la care visezi.


Instalarea rapidă

Uită de fațadele exterioare care se fixează cu dificultate. Cu Vetedy tu poți crea cu ușurință un design de excepție, cu un minim de efort. Grație faptului că îți oferă un sistem complet de fațade exterioare din lemn exotic, ai la îndemână toate componentele necesare pentru a fixa cu ușurință plăcile.

Totodată, fiecare placă poate fi înlocuită independent și se remarcă printr-o întreținere ușoară.

 

7 tipuri de lemn exotic din care poți alege

Surprizele pe care Vetedy ți le pune la dispoziție prin crearea fațadelor exterioare din lemn exotic nu se opresc aici.  Astfel, tu poți alege dintre 7 tipuri de lemn exotic, unul mai atractiv decât altul, după cum urmează:

- Nordic Pine
- Siberian larch
- Jaya
- Ayous
- Ash
- Padouk
- Teak Unijoint


Grație fațadelor exterioare din lemn exotic Vetedy, poți crea designul unic și armonios al casei tale, care să încânte atât prin aspect, cât și prin durata îndelungata de viață.


Pardoseli din lemn exotic Soft Line

SISTEM DE PARDOSEALĂ DIN LEMN CU PRINDERE INVIZIBILĂ


Invizibil. Puternic rezistent la putrezire

Soft line este un sistem complet de pardoseală din lemn cu elemente de fixare 100% invizibile, inventat, fabricat și brevetat de Vetedy din 2001.

 

Închidere invizibilă cu cleme Soft Line 

Sistemul Soft Line este instalat în 3 pași:

1. Înșurubarea clemei
2. Înșurubarea plăcii de sus și apoi lateral
3. Instalarea următoarei cleme și înșurubarea acesteia la loc


Pentru a garanta un montaj 100% compatibil cu sistemul nostru de prindere Soft line, profilăm canelurile specifice în atelierele noastre pe o mașină special concepută în acest scop.

 

Sistem complet de pardoseală

Prin furnizarea unui sistem complet , asigurăm compatibilitatea tuturor materialelor și componentelor integrate în sistem pentru a maximiza durabilitatea globală a punții.

 

Pardoseală din lemn de înaltă calitate – Soft Line

Un sistem revoluționar pentru podelele de grădină și terasele piscinei.
Elementul de fixare Soft Line este un sistem revoluționar care permite instalarea plăcilor de lemn fără șuruburi vizibile, îmbunătățind atât rezistența structurii (nu mai sunt punctele slabe ale plăcii sau forfecarea șurubului), cât și estetica acesteia, care au devenit perfect omogen.


Avantajele sistemului nostru de cleme invizibile

- Închidere 100% invizibilă

Pardoseala, precum și curelele și marginile terasei sunt fixate într-un mod 100% invizibil cu același dispozitiv de fixare.

- Sistem complet

Vetedy furnizează elementele de fixare și plăcile de pardoseală și astfel asigură compatibilitatea și calitatea tuturor componentelor de pardoseală.

- Amovibil

Sistemul Soft Line permite îndepărtarea rapidă și ușoară a oricărei plăci. Fiecare placă poate fi îndepărtată și/sau înlocuită independent

- Durabilitate

Izolarea plăcii de structură, materialul tehnic compozit al elementului de fixare, procesul de fabricație și calitatea lemnului propus conferă sistemului de pardoseală Soft Line

- Compatibilitate geografică

Experiența mondială a Vetedy arată că o placa Soft Line instalată corespunzător, urmând instrucțiunile de instalare, este potrivită pentru orice zonă geografică.


Avantajele lemnului nostru selectat

- Lemn de clasa de durabilitate 1
- Lemn natural durabil, care nu necesită tratament
- Alegerea lemnului selectat, O calitate premium 
- Lemn uscat KD 13% (+/- 2%)
- Material plăcut de mers pe jos , nici cald, nici rece
- Lemn certificat FSC, VLK, IBAMA, OLB si sau cu certificate EUTR FLEGT.


Tipuri de lemn:

- Padouk

- Merbau

- Ipe

- Teak

- Cumaru Blondo

- Thermo Ash

- Bamboo c-tech


Speciile noastre excepționale de lemn: Padouk, Merbau, Ipé, Teak au fost alese pentru caracteristicile lor tehnice perfect adaptate la cele mai variate și variabile condiții climatice pentru pardoseala dumneavoastră din lemn.


Produsele noastre din lemn, care sunt uscate la un conținut mediu de umiditate de 13% (+/- 2%), sunt perfect rezistente la putrezire (clasa 1 de durabilitate și clasa de utilizare 4-5) fără niciun tratament chimic și sunt foarte stabile indiferent a condiţiilor externe. Padouk, o specie africană, a fost aleasă pentru calitatea sa tehnică excepțională și pentru culoarea sa contemporană. Este produs în Camerun. Esentele asiatice sunt fabricate de noi in Indonezia pentru Merbau si Teak. Ipe și Cumaru Blondo provin din America de Sud. Selectăm cu atenție speciile noastre de lemn pe baza mai multor criterii stricte: rezistența lor, locul de origine, precum și respectarea pădurilor și a condițiilor de cultură ale acestora.


Pardoseli din lemn exotic TechniDeck

Sistem intuitiv de pardoseaIa din lemn cu elemente de fixare invizibile pe structura de aluminiu


100% invizibil. Rapid. Rezistent la putrezire

TechniDeck este un sistem unic și complet de pardoseală din lemn cu fixare 100% invizibilă pe structură din aluminiu.

Este rezultatul multor ani de cercetare și dezvoltare care combină experiența sistemelor de pardoseală din lemn Soft Line și fatadele din lemn Techni Clic . Acest nou proces compus din cleme premontate pe grinzi din aluminiu vă va permite să instalați și să vă construiți podeaua de lemn într-un timp record fără egal.

Sistemele proiectate de Vetedy au susținut întotdeauna o fixare 100% invizibilă: fără șuruburi vizibile pentru o terasă exterioară numai din lemn.

 

Punți din lemn modulare, posibilități infinite

TechniDeck  este sistemul de pardoseală sigur care vă revoluționează proiectele în aer liber.

Sistemul TechniDeck  a fost conceput și proiectat pentru o instalare rapidă și ușoară datorită clemei sale unice brevetate și foarte puținelor accesorii necesare pentru a obține orice fel de finisaj fără fixare vizibilă.

Acest proces realizat din aluminiu și compozit a fost dezvoltat în așa fel încât să poată rezista tuturor solicitărilor climatice și mecanice. Grinzile din aluminiu au o garnitură EPDM (au caracteristica de a fi rezistente la condiții extreme) care permite sistemului de pardoseală TechniDeck  să fie extrem de silențios și neted la mers.


Beneficii

- Viteza de instalare

Livrat cu cleme deja premontate în grinzile de aluminiu și care necesită foarte puține accesorii de instalare, sistemul TechniDeck  este ultra rapid de instalat

- Sistem complet

Vetedy furnizează prinderea, structura și scândurile de punte și astfel asigură compatibilitatea și calitatea tuturor componentelor puntei.

- Amovibil

Sistemul TechniDeck  permite o îndepărtare rapidă și ușoară a oricărei plăci.

- Durabilitate

Izolarea plăcii de structură, materialul tehnic compozit al elementului de fixare, procesul de fabricație și calitatea lemnului conferă sistemului de pardoseală TechniDeck  o durabilitate sporită.


Avantajele lemnului nostru selectat

- Lemn de clasa de durabilitate 1
- Clasa de utilizare 4 și/sau 5
- Lemn natural durabil, care nu necesită tratament
- Selectate pentru stabilitatea lor naturală
- Lemn uscat KD 13% (+/- 2%)
- Material plăcut de mers pe jos , nici cald, nici rece
- Lemn certificat FSC, VLK, IBAMA, OLB si sau cu certificate EUTR FLEGT.


Tipuri de lemn

- Cumaru Blondo

- Merbau

- Padouk

- Ipe

- Bambus C-TECH

- Ash


14 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Fatade si deck din lemn exotic VETEDY
Contactează CVP.ro și cere prețuri pentru proiectul tau.
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.