Compartimentari si pereti din sticla pentru interior si exterior GIBA GLASS

Compartimentari si pereti din sticla pentru interior si exterior GIBA GLASS

Marca:
GIBA GLASS
Produs furnizat de:

Giba Glass

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
GIBA GLASS
Noile tendinte arhitecturale si de design incorporeaza intr-un procent tot mai mare si in moduri din ce in ce mai versatile sticla. Fie ca vorbim de elemente functionale sau decorative, sticla reprezinta o alegere ideala care aduce un plus de rafinament,modern, minimalism in orice este inclusa. Giba-Glass are grija de sticla si feroneria proiectului tau, adaptandu-se exigentelor, nevoilor si bugetelor fiecaruia, oferind timpi de executie record si consiliere sincera, pentru ca rezultatul final sa fie best!
 
Sticla arhitecturala vine in completarea practica si estetica a fiecarui proiect, adaptandu-se cerintelor de siguranta si rezistenta aplicabile in domeniu si mulandu-se pe orice viziune estetica, pentru interior sau exterior, prin sablare,colorare, vopsire cu model si alte finisaje.

Compartimentari din sticla

Ofera fluiditate si minimalism oricarui spatiu, in acelasi timp zonandu-l in functie de destinatie. Reprezinta cea mai populara alegere pentru spatiile de birouri, centre de conferinta, hoteluri si capata tot mai multa utilizare si in mediul rezidential.


Avantaje:

- Pot face fata cu usurinta traficului intens din zonele comerciale dar si in locuintele private, datorita sistemelor fiabile de prindere;
- Aspect atractiv si modern datorita lipsei ramelor si tocurilor;
- Usurinta in utilizare;
- Inchiderea cu amortizare a usilor.

Specificatiile sticlei:
Giba Glass executa usi de sticla laminate sau securizate cu grosimea de 8-12mm, in functie de proiect, intr-o gama larga de culori si finisaje:
- Sticla float clara;
- Sticla sablata integral chimic sau mecanic;
- Sticla sablata mecanic dupa model;
- Sticla laminata cu folie alba/mata;
- Sticla laminata vopsita/colorata;
- Sticla colorata sau printata.
 
Specificatii feronerie:
Feronerie folosita este de cea mai buna calitate de la Hanke, Dorma si Geze. In functie de buget si posibilitati putem oferi:
- Sisteme cu balamale aplicate pe lateral;
- Sisteme de usi pivotante cu amortizor hidraulic montat in pardoseala;
- Sisteme minimaliste de prindere perimetrala a panourilor fixe;
- Sisteme de prindere in cazul in care se doreste usa cu supralumina.

Pereti de sticla

Peretii de sticla permit luminii naturale sa patrunda in incaperi, oferind, in acelasi timp solutii flexibile pentru compartimentarea spatiului.

Sistemele de pereti de sticla aduc nenumarate beneficii locului de munca - transparenta, lumina naturala, versatilitate, eficienta, economie de spatiu si costuri reduse la utilitati. Peretii si panourile de sticla vin intr-o gama de modele si configuratii minimaliste, elegante, dar si robuste, astfel incat sa puteti selecta sistemul care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra functionale si estetice.


Peretele din sticla cu usi glisante creeaza fronturi simple, elegante, cu panouri transparente extinse. Acestea se imbina perfect cu orice situatie unde spatiul este limitat. O sina de calitate si un mic ghidaj la prag permit o tranzitie simpla intre birou si restul locuintei.

Peretii de sticla asigura transparenta, combinata cu diverse caracteristici de personalizare pentru a spori confidentialitatea si securitatea. Cu un amestec inovator de metal si sticla, designul contureaza complet panourile de sticla – adaugand rigiditate si o antifonare sporita fara a intrerupe peisajul.
 
Designul peretilor din sticla realizeaza un concept inovator mixt: peretii transparenti din sticla se imbina cu usile din lemn clasice,  calduroase, dar si cu usile din sticla moderne. Optiunile intrigante devin posibile atat pentru decorurile moderne, cat si pentru cele traditionale. In ciuda combinatiei sofisticate de elemente, designul ramane curat si simplu – nu exista nici un fel de hardware de control.

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Compartimentari si pereti din sticla pentru interior si exterior GIBA GLASS
Contactează Giba Glass și cere prețuri pentru proiectul tau.