6453

Pereti structurali modulari din sticla OMIFA

Marca:
OMIFA
Produs furnizat de
OMIFA Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
OMIFA

Perete modular de compartimentare - Omifa 2Vision

Perete modular de compartimentare dublu placat cu sticla, pal melaminat, gips carton cu tapet superlavabil, antistatic si antibacterian sau vopsit cu vosea lavabila si panouri sandwich. Elementele componente al sistemului sunt reprezentate de profile perimetrale din aluminiu extrudate si eloxate - de baza, de plafon si de perete, profile tip montant, traverse, module tehnice si elemente auxiliare.


Caracteristici:

- Grosime: 100 mm

- Izolare fonica: 42 si 46 dB

- Tipuri: sticla (laminate, securizata sau fonoizolanta)

- Conexiunea intre panouri: Conexiunile verticale dintre sticle pot fi unite cu banda speciala autoadeziva 3M sau prin intermediul unor profile speciale din policarbonat

- Profiluri exterioare: aluminiu eloxat sau RAL

- Usi: PAL, din sticla sau mixt / Rama batanta sau pe sina / 40 sau 82 mm grosime / balamale vizibile

- Optiuni: jaluzele intre sticle

- Profil inferior: vizibil

- Profil superior: vizibil

- Colturi: din sticla.


Perete modular de compartimentare din sticla - Omifa DIAMOND WALL

Proiectat sa separe spatiile de birouri prin claritate si consistenta, filosofia Diamond Wall permite o integrare optima intre elementele arhitecturale si cerintele practice si ergonomice. Programul imbina panouri solide cu un modul tehnic, permitand continuitatea partitiilor vitrate, pentru a satisface nevoile tehnice, estetice si functionale, fara a schimba lumina sau mediul.

Panourile modulare sau solide sunt disponibile in diferinte variante.


Perete autoportant de compartimentare din sticla - Omifa TECTON

Tecton este un sistem autoportant de compartimentare care creeaza, organizeaza si echipeaza spatiile de birouri. Sistemul Tecton este compus din panouri modulare, solide sau vitrate, usi batante sau glisante. Diferitele tipuri de jonctiuni si unghiuri de colt permit o realizare optima a unei instalatii.


O caracteristica importanta a acestui profil este sistemul de agatare a panourilor, care mareste viteza de amplasare de la podea la tavan.

Gamă de produse de la
OMIFA