Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Compartimentările și pereții din sticlă

Pereții din sticlă securizată folosiți pentru partajarea încăperilor permit divizarea și utilizarea eficientă a spațiului, menținând lumina naturală și oferind în același timp intimitate.

Compartimentările și pereții din sticlă

Compartimentările și pereții din sticlă au o aplicabilitate din ce în ce mai mare atât pentru birouri, cât și pentru spațiile rezidențiale. Camerele transparente creează o ambianță luminoasă, reprezentând mediul propice exprimării creativității și creșterii productivității.

 

Compartimentările și pereții din sticlă

Un produs de excelență în domeniu, personalizat și elegant, compartimentarea cu sticlă nu prezintă niciun fel de limitare din punct de vedere estetic, lăsând practic loc oricăror preferințe individuale de design (sticla poate fi configurată prin diverse metode, iar profilele pot fi realizate în culorile dorite de dumneavoastră).

În spațiul rezidențial, pereții din sticlă securizată sunt importanți pentru a separa spațiul de gătit de dining, separarea dressing-ului de spațiul de dormit și compartimentarea eficientă a spațiului în variate zone de interes.

Compartimentările și pereții din sticlă

Posibilitățile și combinațiile sunt aproape nelimitate, de aceea vă încurajam să luați în considerare opțiunea unei compartimentări din sticlă atunci când aveți în plan o delimitare a spațiului, fie pentru birouri, firme sau hale de producție, bănci, hoteluri, locuinţe sau restaurante, magazine și spații comerciale etc

Compartimentările și pereții din sticlă

Soluțiile de compartimentare vitrată a spațiilor deschise oferă pe lângă luminozitate și aspect atrăgător, foarte elegant, posibilități extinse de personalizare, confort în utilizare și ușurință realizării mentenanței și igienizării.

Compartimentările și pereții din sticlă

Există o gamă variată de profile de montaj pentru compartimentările de sticlă, vizibile sau ascunse, în mai multe finisaje disponibile.

Compartimentările și pereții din sticlă

Echipa noastră vă stă la dispoziție cu idei și soluții adaptate nevoilor dumneavoastră.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
Moldoglass