Beci modular subteran cu functionare autonoma CRIBER

Beci modular subteran cu functionare autonoma CRIBER

Marca:
CRIBER
Produs furnizat de:

CRIBER NET

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
CRIBER

Beci modular subteran - 1st Criber

Beciul modular subteran 1st Criber este o pivnita cu functionare autonoma si racita in mod natural: o versiune inovatoare a pivnitei subterane traditionale.


Beciul modular subteran foloseste capacitatea de izolare a solului si temperaturile mai reci ale noptii. Acest lucru permite ca temperatura din el sa ramana constanta si racoroasa pe tot parcursul anului - temperatura perfecta pentru a pastra alimente, dulceturi, compoturi, legume, fructe sau vin.


Acest beci semi-ingropat este un beci prefabricat din fibra de sticla si se instaleaza usor sapand o groapa unde se plaseaza acesta. Adancimea de ingropare este de 185 cm de la nivelul solului. Apoi se utilizeaza pamantul din excavatie si se pune deasupra lui, astfel incat nu esti nevoit sa indepartezi cantitatea de sol sapata.


Poti planta arbusti sau alte tipuri de plante deasupra, ajutand din punct de vedere functional si estetic. Este recomandat ca plantele alese sa fie cu crestere rapida pentru a obtine imediat rezultatele propuse (efectul de umbrire). Astfel se obtine umiditate in plus. Practic, umiditatea provenita din plante si udarea lor ajuta la mentinerea unei temperaturi constante scazute, ajutand functia lui de racire si mentinere a alimentelor depozitate in interior.


Sistemul beciului foloseste proprietatile izolatoare ale pamantului pentru a asigura o temperatura aproximativ constanta pe intreaga perioada a anului.


Beciul este dotat in interior cu rafturi din plywood, basa pentru colectarea condensului si a eventualelor scurgeri accidentale. Scarile pentru coborare sunt prevazute cu balustrade si benzi rugoase impotriva alunecarii. Beciul este prevazut cu o usa cu sistem de inchidere ermetic.


Avantajele principale ale beciului subteran modular sunt materialele ușor de întretinut (suprafata interioara lucioasa), designul compact, suprafata interioara alba ce creeaza senzatia de lumina, instalarea rapida, fara necesitatea de autorizari speciale.

11 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Beci modular subteran cu functionare autonoma CRIBER
Contactează CRIBER NET și cere prețuri pentru proiectul tau.