Produse pentru constructii, elemente prefabricate

Caută în cele 24 de game cu 83 de produse. Alege o categorie de mai jos.
Constructii, elemente prefabricate

Utilizarea constructiilor prefabricate si/sau modulate este strans legata de termenele de executie reduse dar si de costuri mai scazute de manopera. Realitatea este ca mai ales in domeniul rezidential dar si in cel industrial, exista variante de cladiri, care datorita faptului ca sunt gandite din elemente modulare pot scadea termenele de executie cu mai mult de jumatate fata de o constructie obisnuita.

Cei mai noi furnizori de produse pentru constructii, elemente prefabricate

Alege bine produsele pentru constructii, elemente prefabricate

Cu amendamentul ca variantele de personalizare sunt relativ limitate (nu exista si conace prefabricate!) si se rezuma doar la ceea ce poate oferi producatorul, aceste cladiri indeplinesc toate cerintele tehnice specifice unei constructii obisnuite si pot constitui o alegere inteleapta daca termenele de executie sunt foarte stranse.


Daca in zona industriala totul se rezuma la hale cu deschideri prestabilite in zona rezidentiala variantele pot fi de-a dreptul spectaculoase. Casele se pot rezolva atat pe structura de lemn sau metal cu panouri prefabricate pentru pereti si fatade iar pentru cei mai avangardisti chiar din containere metalice.

Pana la urma ramane doar o chestiune de alegere !