80 produse din categoria Constructii, elemente prefabricate | 16 game

Utilizarea constructiilor prefabricate si/sau modulate este strans legata de termenele de executie reduse dar si de costuri mai scazute de manopera. Realitatea este ca mai ales in domeniul rezidential dar si in cel industrial, exista variante de cladiri, care datorita faptului ca sunt gandite din elemente modulare pot scadea termenele de executie cu mai mult de jumatate fata de o constructie obisnuita.

Cu amendamentul ca variantele de personalizare sunt relativ limitate (nu exista si conace prefabricate!) si se rezuma doar la ceea ce poate oferi producatorul, aceste cladiri indeplinesc toate cerintele tehnice specifice unei constructii obisnuite si pot constitui o alegere inteleapta daca termenele de executie sunt foarte stranse.


Daca in zona industriala totul se rezuma la hale cu deschideri prestabilite in zona rezidentiala variantele pot fi de-a dreptul spectaculoase. Casele se pot rezolva atat pe structura de lemn sau metal cu panouri prefabricate pentru pereti si fatade iar pentru cei mai avangardisti chiar din containere metalice.

Pana la urma ramane doar o chestiune de alegere !

Pergole solare LLAZA

COVER SUN

LLAZA
În această gamă:
5 documentații
34 imagini
9 produse

Ai o întrebare?
Scrie aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Timp de incarcare pagina: 0.650 sec | sql:0.000 | sql cache:true | sql host:10.6.0.33 | hostname::tron_spcons-http-pe-tron-cu-zmut | ip::34.207.82.217
Intra in editare
setup.php: 0.00
includes.php: 0.00
    constants: 0.00
    LIB_OBJECTS: 0.00
    INIT_OBJECTS: 0.00
    INIT_SESSIONS: 0.00
DB_CONNECT: 0.00