Tu cu ce iti vei inveli acoperisul? Vezi aici sugestiile noastre de invelitori pentru acoperisurile cu panta!

preview

 

 

Tabla cutata

Constituie o varianta simpla si eficienta de rezolvare a invelitorilor industriale, care s-a extins ca utilizare si la cladiri rezidentiale. Poate fi fabricata din otel zincat, aluminiu sau titan-zinc, mai rar din cupru sau otel inox. Tabla cutata este un material rigid, rezistent si economic.

 

Tabla cutata trapezoidala IMPRO

Tabla trapezoidala de fatada sau acoperis, eficienta si economica, poate fi utilizata si la imprejmuiri, la...
IMPRO
Tabla cutata trapezoidala Tabla trapezoidala de fatada sau acoperis, eficienta si economica, poate fi utilizata si la imprejmuiri, la acoperitul anexelor de gospodarie, tavane, foisoare, hale de sau cladiri industriale.

Tabla cutata pentru invelitori din aluminiu, zinc, cupru ZAMBELLI

Tablele profilate ZAMBELLI sunt fabricate din banda de tabla de otel protejata impotriva coroziunii, care se...
ZAMBELLI
Tabla cutata pentru invelitori din aluminiu, zinc, cupru Tablele profilate ZAMBELLI sunt fabricate din banda de tabla de otel protejata impotriva coroziunii, care se deformeaza la rece in forme de rulare in table profilate.

Tabla cutata pentru acoperis si fatade TPS

Compania TPS va ofera tabla cutata ce poate fi folosita la: acoperis, fatade. Este pura din punct de vedere...
TPS
Tabla cutata pentru acoperis si fatade Compania TPS va ofera tabla cutata ce poate fi folosita la: acoperis, fatade. Este pura din punct de vedere ecologic; economica, nu necesita cheltuiele suplimentare;usor si rapid de montat;

Tabla cutata pentru acoperis METIGLA

Tabla cutata reprezinta o solutie pentru inchiderea, compartimentarea sau acoperirea cladirilor destinate...
METIGLA
Tabla cutata pentru acoperis Tabla cutata reprezinta o solutie pentru inchiderea, compartimentarea sau acoperirea cladirilor destinate activitatilor industriale, cladirilor destinate sectorului agricol, destinate activitatilor comerciale, culturale si sportive.

Tabla cutata pentru acoperis ARVAL

HACIERBA - 1.600.120 G - casete structurale de acoperis: latime desfasurata - 953mm; otel laminat galvanizat...
ARVAL
Tabla cutata pentru acoperis HACIERBA - 1.600.120 G - casete structurale de acoperis: latime desfasurata - 953mm; otel laminat galvanizat in concordanta cu EN 10169-1, XP P34301; tip otel S 320 GD (limita de curgere Re = 320 Mpa); aplicatii - element structural portant folosit si ca suport pentru termoizolatii. Gama OCEANE - Authentique 2.500.58.T - tabla nervurata de acoperis care permite obtinerea aspectului de acoperis pana. Datorita geometriei sale speciale, acest profil este intotdeauna asezat cu baza cutei in jos.

Tabla cutata pentru acoperis Viking Pruszynski

Tabla cutata este un material economic utilizat pentru acoperisuri sau fatade. Printre caracteristicile tablei...
Viking Pruszynski
Tabla cutata pentru acoperis Tabla cutata este un material economic utilizat pentru acoperisuri sau fatade. Printre caracteristicile tablei cutate se numara: rezistenta, rigiditatea constructiei si consumul economic.

Tabla cutata pentru acoperis BILKA

Gama de produse Bilka cuprinde tabla cutata foarte versatila, economica si fiabila, usor de montat,...
BILKA
Tabla cutata pentru acoperis Gama de produse Bilka cuprinde tabla cutata foarte versatila, economica si fiabila, usor de montat, disponibila intr-o gama mare de culori, corespunzand tuturor cerintelor tehnice si estetice.

Tabla cutata pentru acoperis Viking Pruszynski

Gama de produse Viking Pruszynski cuprinde tabla cutata care se remarca prin eleganta liniilor simple si care ...
Viking Pruszynski
Tabla cutata pentru acoperis Gama de produse Viking Pruszynski cuprinde tabla cutata care se remarca prin eleganta liniilor simple si care poate fi folosita pentru acoperiri, placari, compartimentari.

Tabla cutata din otel, pentru pereti de compartimentare si acoperisuri...

Tabla cutata cu profil inalt MBS® este solutia optima ca suport pentru acoperisuri tip terasa, precum  si a...
PROINVEST
Tabla cutata din otel, pentru pereti de compartimentare si acoperisuri Tabla cutata cu profil inalt MBS® este solutia optima ca suport pentru acoperisuri tip terasa, precum  si a planseelor care au o deschidere intre reazeme de la 3 m la 7 m. Tabla cutata reprezinta o solutie rapida pentru peretii de compartimentare si acoperisuri.

Plansee din tabla cutata ARVAL

Sistemele de plansee Arval sunt fabricate din tabla de otel galvanizat sau galvanizat-vopsit. Ele sunt...
ARVAL
Plansee din tabla cutata Sistemele de plansee Arval sunt fabricate din tabla de otel galvanizat sau galvanizat-vopsit. Ele sunt folosite in toate structurile cu cadre sau cu pereti de rezistenta realizate din: otel; beton armat sau beton precomprimat; zidarie portanta; lemn. Toate planseele Arval sunt descrise in specificatii tehnice, fiindu-le mentionate caracteristicile principale (dimensiuni de gabarit, sarcini admisibile, etc.) in functie de domeniul de utilizare, cerintele proiectului si alte exigente complementare.

 

 

Tabla plana

Tabla plana este foarte maleabila, putand fi folosita indiferent cat de ambitioasa este forma acoperisului tau. Pe langa maleabilitae, aceasta se monteaza usor si are costuri mici de intretinere. Este fabricata in general din otel zincat, dar exista si variante fabricate din aluminiu, cupru, titan-zinc sau inox.

 

Table, benzi din cupru si alama pentru aplicatii rezidentiale, industriale ...

Tabla Sofia Med poate fi utilizata ca invelitori si pentru placari ale peretilor, atat la interiorul cat si...
SOFIA MED
Table, benzi din cupru si alama pentru aplicatii rezidentiale, industriale si arhitecturale Tabla Sofia Med poate fi utilizata ca invelitori si pentru placari ale peretilor, atat la interiorul cat si la exteriorul cladirilor rezidentiale si industriale.

Tabla prefaltuita NOVATIK

Tabla prefaltuita Novatik este o solutie potrivita atat pentru renovari si restaurari, dar si pentru...
NOVATIK
Tabla prefaltuita Tabla prefaltuita Novatik este o solutie potrivita atat pentru renovari si restaurari, dar si pentru arhitecturi ultra-moderne. Are un aspect plat ireprosabil, o rezistenta deosebita la coroziune.

Tabla plana pentru invelitori titan zinc RHEINZINK

RHEINZINK® ofera sisteme de invelitori din tabla de titan-zinc de o calitate desavarsita si un aspect...
RHEINZINK
Tabla plana pentru invelitori titan zinc RHEINZINK® ofera sisteme de invelitori din tabla de titan-zinc de o calitate desavarsita si un aspect remarcabil. Ofera clientilor sai o garantie de 40 de ani menita sa confere si mai multa siguranta.

Tabla plana pentru acoperisuri TPS

TPS va ofera tabla plana pentru acoperisuri, se monteaza usor, nu necesita cheltuieli ulterioare de...
TPS
Tabla plana pentru acoperisuri TPS va ofera tabla plana pentru acoperisuri, se monteaza usor, nu necesita cheltuieli ulterioare de intretinere: spre deosebire de alte tipuri de invelitori, tigla metalica rezista la solicitarile metalice.

Tabla faltuita din otel zincat la cald si vopsit, pentru acoperisuri cu...

Tabla plana PLANNJA extramaleabila cu o grosime de 0,6mm, cu acoperirea de protectie HardCoat 50µm, special ...
PLANNJA
Tabla faltuita din otel zincat la cald si vopsit, pentru acoperisuri cu forme complexe Tabla plana PLANNJA extramaleabila cu o grosime de 0,6mm, cu acoperirea de protectie HardCoat 50µm, special elaborata, este perfecta pentru cei care doresc sa acopere casa in stilul clasic, traditional. Acest sistem cere cunostinte de tinichigerie deosebite, dar este foarte cunoscut si folosit la noi in tara. Metoda este verificata si asigura o acoperire estetica, sigura si foarte durabila in timp.

Tabla faltuita Vindem Ieftin

Sistemele de invelitori faltuite sunt folosite pentru acoperirea suprafetelor dintre cele mai diferite,...
Vindem Ieftin
Tabla faltuita Sistemele de invelitori faltuite sunt folosite pentru acoperirea suprafetelor dintre cele mai diferite, indiferent de proiect: casa familiei, casa de vacanta, cladiri publice, cladiri cu utilitate comerciala si industriala, lucrari de renovare.

Soluții arhitecturale pentru fațade și acoperișuri din tablă...

Firma Color-Metal Srl. oferă o nouă gamă de produse în vederea dezvoltării unor soluții arhitecturale...
elZinc
Soluții arhitecturale pentru fațade și acoperișuri din tablă titan-zinc Firma Color-Metal Srl. oferă o nouă gamă de produse în vederea dezvoltării unor soluții arhitecturale pentru fațade și acoperișuri din table titan-zinc.

Soluții arhitecturale pentru fațade și acoperișuri din tablă cupru...

Firma Color-Metal Srl. oferă o nouă gamă de produse în vederea dezvoltării unor soluții arhitecturale...
TECU
Soluții arhitecturale pentru fațade și acoperișuri din tablă cupru Firma Color-Metal Srl. oferă o nouă gamă de produse în vederea dezvoltării unor soluții arhitecturale pentru fațade și acoperișuri din table de cupru.

Invelitori din tabla plana cu falturi prefabricate RUUKKI

Modelele Classic C si D au muchia frontala pliata. Acest detaliu il face sa fie si mai elegant, nefiind ...
RUUKKI
Invelitori din tabla plana cu falturi prefabricate Modelele Classic C si D au muchia frontala pliata. Acest detaliu il face sa fie si mai elegant, nefiind necesar sa prindeti suruburi pe coama. Modelul Classic Premium este noua versiune a acoperisurilor din otel. Toate punctele tari ale Classic, cum ar fi aspectul elegant atemporal, precum si de calitate superioara si durabilitate sunt prezentate.

Acoperișuri fălțuite MONSENA

Invelitorile din tabla plana faltuita din cupru si zinc sunt utilizate pentru acoperisuri la constructii...
MONSENA
Acoperișuri fălțuite Invelitorile din tabla plana faltuita din cupru si zinc sunt utilizate pentru acoperisuri la constructii diverse.

 

 

Tabla tip tigla

Tabla tip tigla este un produs care reproduce, ca aspect, forma tiglei traditionale, dar care ofera si avantajele unui acoperis metalic (greutate relativ mica, procesare usoara etc). Se poate folosi atat la acoperisurile cu panta, cat si la cele tip terasa. Este de obicei fabricata din otel zincat, aluminiu sau titan-zinc.

 

Tigle metalice NOVATIK

Tigla Novatik este prima tigla metalica in panouri mici produsa in Romania. Otelul din care sunt produse...
NOVATIK
Tigle metalice Tigla Novatik este prima tigla metalica in panouri mici produsa in Romania. Otelul din care sunt produse tiglele Novatik este stabil, rezistent si sigur.

Tigla metalica premium Wetterbest

Tigla metalica Wetterbest este un produs original, inovativ, de calitate superioara, mult mai longeviv decat...
Wetterbest
Tigla metalica premium Tigla metalica Wetterbest este un produs original, inovativ, de calitate superioara, mult mai longeviv decat alte tipuri de tigla, fiind totodata compatibil cu orice tip de constructie.

Tigla metalica pentru constructii noi, sau renovari PROINVEST

Tigla metalica MBS® T24 detine de detaliu unic in piata - amprenta de colt, pe care o puteti vedea...
PROINVEST
Tigla metalica pentru constructii noi, sau renovari Tigla metalica MBS® T24 detine de detaliu unic in piata - amprenta de colt, pe care o puteti vedea evidentiata in toate materialele promotionale dedicate acestui produs si care usureaza foarte mult montajul si da un aspect estetic foarte placut.

Tigla metalica pentru acoperisuri rezistente Metrotile

Tigla ICOPAL este ideala pentru toate tipurile de imobile si locatii, indiferent daca sunt nou construite sau ...
Metrotile
Tigla metalica pentru acoperisuri rezistente Tigla ICOPAL este ideala pentru toate tipurile de imobile si locatii, indiferent daca sunt nou construite sau renovate, rezidentiale sau comerciale, in mediul urban sau rural.

Tigla metalica pentru acoperisuri TPS

TPS va ofera o solutie de invelitori metalice pentru acoperisuri de cea mai buna calitate, sigure, cu aspect...
TPS
Tigla metalica pentru acoperisuri TPS va ofera o solutie de invelitori metalice pentru acoperisuri de cea mai buna calitate, sigure, cu aspect estetic deosebit si rezistente in timp.

Tigla metalica cu acoperire de piatra naturala Metrotile

Acoperisurile DECRA imbina perfect avantajele acoperisurilor de tigla clasica cu calitatile acoperisurilor din...
Metrotile
Tigla metalica cu acoperire de piatra naturala Acoperisurile DECRA imbina perfect avantajele acoperisurilor de tigla clasica cu calitatile acoperisurilor din tigla metalica.

Tigla metalica clasica si dublu-modulara Umbrella ROOFART

Tigla metalica Umbrella de la RoofArt este disponibila in doua variante: clasica si dublu-modulara si este...
ROOFART
Tigla metalica clasica si dublu-modulara Umbrella Tigla metalica Umbrella de la RoofArt este disponibila in doua variante: clasica si dublu-modulara si este disponibila la comanda in diferite culori.

Tigla metalica BILKA

Tigla metalica este de fapt tabla zincata, ce diferentiaza o tigla una de alta este cantitatea de zinc care...
BILKA
Tigla metalica Tigla metalica este de fapt tabla zincata, ce diferentiaza o tigla una de alta este cantitatea de zinc care poate fi mai mare sau mai mica.

Tigla metalica Blitz Profil

Tigla metalica KUBIK este solutia perfecta a imbinarii utilitatii unui acoperis cu esteticul - caracteristici ...
Blitz Profil
Tigla metalica Tigla metalica KUBIK este solutia perfecta a imbinarii utilitatii unui acoperis cu esteticul - caracteristici dezirabile pentru caminul dumneavostra.

 

 

Tigle din beton

Constituie o varianta moderna de finisare a acoperisurilor. Sunt fabricate in general din mortar de ciment, cu diverse adaosuri. Dintre avantaje enumeram rezistenta mecanica mare, rezistenta la intemperii si pastrarea aspectului si a culorii pentru mult timp. Spre deosebire de invelitorile din table, cele din beton au o greutate mult mai mare.

 

Tigle din beton TERRAN

TERRAN va ofera patru modele de tigle din beton: Danubia; Coppo; Rundo; Zenit. Aceste tigle au o garantie de...
TERRAN
Tigle din beton TERRAN va ofera patru modele de tigle din beton: Danubia; Coppo; Rundo; Zenit. Aceste tigle au o garantie de 30 de ani, pentru impermeabilitate, rezistenta la inghet-dezghet si precizie dimensionala.

Sisteme de acoperis cu tigla din beton LEIER

Sistemele de acoperis Leier cu tigle din beton rezistente la intemperii si impermeabile, sunt disponibile...
LEIER
Sisteme de acoperis cu tigla din beton Sistemele de acoperis Leier cu tigle din beton rezistente la intemperii si impermeabile, sunt disponibile intr-o gama variata de culori si includ toate accesoriile necesare.

Invelitori din tigle profilate si plate din beton, piese speciale si...

Tigle din mortar de ciment BRAMAC asigura protectie maxima la umezeala, rezistenta maxima la zapada sau...
BRAMAC
Invelitori din tigle profilate si plate din beton, piese speciale si accesorii Tigle din mortar de ciment BRAMAC asigura protectie maxima la umezeala, rezistenta maxima la zapada sau grindina, cat si siguranta in caz de furtuna.

 

 

Placi din fibrociment

Au la baza un amestec de ciment si fibre minerale care confera produsului finit o rezistenta sporita la sarcini dar si o anumita elasticitate. Fibrocimentul are o greutate mai redusa decat betonul sau ceramica, iar placile pot fi atat ondulate, cat si plate.

 

Placi fibrociment pentru acoperisuri FIBROBETON

Placile ondulate de fibrociment sunt utilizate in domeniul acoperisurilor, si nu numai, putand fi folosite cu ...
FIBROBETON
Placi fibrociment pentru acoperisuri Placile ondulate de fibrociment sunt utilizate in domeniul acoperisurilor, si nu numai, putand fi folosite cu succes si pentru placari exterioare (fatade). Aceste placi au in compozitie materii prime ecologice si indeplinesc conditiile conform standardului SR EN 494 + A3:2007.Placile plane de fibrociment de tip ardezie sunt produse ecologice, fiind constituite din materii prime naturale si sunt in conformitate cu standardul SR EN 492 / 2005 + A1 / 2006 + A2 / 2007. 

Placi din fibrociment pentru exterior StoneREX

Placile pentru exterior StoneREX sunt materiale de constructii care se folosesc pentru placarea multor tipuri ...
StoneREX
Placi din fibrociment pentru exterior Placile pentru exterior StoneREX sunt materiale de constructii care se folosesc pentru placarea multor tipuri de cladiri, de la socluri pana la fatade inalte.

Placi de fibrociment pentru fatade ventilate EQUITONE

Brevetat de mai mult de un secol EQUITONE convinge in primul rand prin calitate sigura, durabila si prin...
EQUITONE
Placi de fibrociment pentru fatade ventilate Brevetat de mai mult de un secol EQUITONE convinge in primul rand prin calitate sigura, durabila si prin designul deosebit.

Panouri din fibrociment pentru fatade ventilate CEMBRIT

Panourile din fibrociment pentru fatade ventilate Cembrit sunt usor de prelucrat si montat si sunt disponibile...
CEMBRIT
Panouri din fibrociment pentru fatade ventilate Panourile din fibrociment pentru fatade ventilate Cembrit sunt usor de prelucrat si montat si sunt disponibile intr-o gama coloristica variata.

 


 

Panouri sandwich acoperis

Aceasta categorie cuprinde panouri prefabricate cu una sau cu doua fete metalice, cu miez termoizolant din diverse materiale si cu muchii de imbinare complexe care sa permita realizarea de imbinari etanse.

 

Sisteme de panouri sandwich izolatoare pentru acoperis KINGSPAN

Panourile sandwich izolatoare Kingspan se fabrica din materiale de cea mai inalta calitate prin folosirea de...
KINGSPAN
Sisteme de panouri sandwich izolatoare pentru acoperis Panourile sandwich izolatoare Kingspan se fabrica din materiale de cea mai inalta calitate prin folosirea de mijloace moderne de productie conform normelor IS09001:2000.

Panouri termoizolante pentru acoperis din spuma poliuretanica GLULAM

Panourile termoizolante Glupan sunt prefabricate structurale alcatuite din fete de OSB3, Widiwall (gips armat ...
GLULAM
Panouri termoizolante pentru acoperis din spuma poliuretanica Panourile termoizolante Glupan sunt prefabricate structurale alcatuite din fete de OSB3, Widiwall (gips armat cu fibre de celuloza) sau lambriu, la exterior si spuma poliuretanica rigida, la interior.

Panouri termoizolante pentru acoperis METIGLA

Panourile termoizolante METIGLA pot fi utilizate la cele mai variate tipuri de constructii: hale, depozite,...
METIGLA
Panouri termoizolante pentru acoperis Panourile termoizolante METIGLA pot fi utilizate la cele mai variate tipuri de constructii: hale, depozite, cladiri industriale, cladiri administrative, hale frigorifice, supermarketuri, sali de sport, hangare.

Panouri termoizolante cu 3 sau 5 nervuri pentru acoperisuri ISOAC

Panouri termoizolante cu spuma poliuretanica PUR si spuma poliuretanica ignifugata PIR. Se utilizeaza la...
ISOAC
Panouri termoizolante cu 3 sau 5 nervuri pentru acoperisuri Panouri termoizolante cu spuma poliuretanica PUR si spuma poliuretanica ignifugata PIR. Se utilizeaza la realizarea inchiderilor exterioare pentru o gama variata de lucrari.

Panouri sandwich pentru acoperis ARVAL

Panouri sandwich cu spuma poliuretanica - ONDATHERM R 1001 - tipul tablei: otel laminat galvanizat de grosime ...
ARVAL
Panouri sandwich pentru acoperis Panouri sandwich cu spuma poliuretanica - ONDATHERM R 1001 - tipul tablei: otel laminat galvanizat de grosime 0.5; 0.6 mm; otel laminat galvanizat prevopsit cu Superpolyester - polyester 25 µ/E acoperire organica, in concordanta cu EN 10169. Stratul de protectie pentru partea interioara sau exterioara a tablei unde se doreste vopsita, conform catalog de culori RAL, este astfel: galvanizare Z200 (200 g Zn/mp); vopsire primer 25 µm; vopsire primer 20 µm sau 12 µm.

Panouri sandwich acoperis METECNO

Glamet® G3 panou metalic cu auto-sustinere, izolat cu izolatie-PUR, pentru acoperisuri inalte, cu panta...
METECNO
Panouri sandwich acoperis Glamet® G3 panou metalic cu auto-sustinere, izolat cu izolatie-PUR, pentru acoperisuri inalte, cu panta minima de 7%.  Cutec® G4 panou metalic cu auto-sustinere, izolat cu izolatie-PUR, cu fata exterioara in cupru pentru pantele acoperisurilor cu o panta minima de 7%. G4 Acoperis cu panta simpla centesimal ® panou metalic cu auto-sustinere, izolat cu izolatie-PUR, cu laterala exterioara in cupru pentru pantele acoperisurilor cu o panta minima de 7%.

Panouri prefabricate pentru acoperis RUUKKI

Panourile Ruukki - eficienta energetica. Panourile termoizolante pentru acoperis de la Ruukki au un...
RUUKKI
Panouri prefabricate pentru acoperis Panourile Ruukki - eficienta energetica. Panourile termoizolante pentru acoperis de la Ruukki au un coeficient ridicat al izolarii termice si implicit o buna capacitate de etanseizare. Folosind solutiile noastre standard pentru sisteme de panouri termoizolante puteti obtine coeficienti mai buni de tipul LEED si BREAM pentru cladirea Dumneavoastra si in acelasi timp o reducere a costurilor de incalzire a spatiilor, dar si a emisiilor de CO2.

 

 

Sindrile bituminoase

Sunt materiale pe baza de bitum cu protectie din granule ceramizate sau folii metalice din cupru sau titan zinc. Avantajul il constituie o greutate relativ redusa, montajul usor pe orice tip de suprafata.

 

Sindrile bituminoase pentru acoperisuri cu panta IKO

IKO va ofera o gama variata de sindrila de calitate din bitum oxidat si armatura din fibra de sticla, sunt...
IKO
Sindrile bituminoase pentru acoperisuri cu panta IKO va ofera o gama variata de sindrila de calitate din bitum oxidat si armatura din fibra de sticla, sunt foarte rezistente la decolorare in timp.

Invelitori din placi bituminoase pentru acoperisuri, accesorii ONDULINE

Invelitorile din placi bituminoase Onduline sunt produse de inalta performanta, rezultate in urma a peste 50...
ONDULINE
Invelitori din placi bituminoase pentru acoperisuri, accesorii Invelitorile din placi bituminoase Onduline sunt produse de inalta performanta, rezultate in urma a peste 50 de ani de cercetare si dezvoltare.

Invelitori din placi bituminoase pentru acoperisuri, accesorii BARDOLINE

Placile bituminoase sunt realizate dintr-un material rezistent armat cu fibra de sticla prepigmentata, cu...
BARDOLINE
Invelitori din placi bituminoase pentru acoperisuri, accesorii Placile bituminoase sunt realizate dintr-un material rezistent armat cu fibra de sticla prepigmentata, cu performante excelente de rezistenta la foc.

Invelitori din placi bituminoase pentru acoperisuri, accesorii ONDUVILLA

Profilul atractiv si elementele de dimensiuni mici ale placilor bituminoase Onduvilla, ofera obtinerea...
ONDUVILLA
Invelitori din placi bituminoase pentru acoperisuri, accesorii Profilul atractiv si elementele de dimensiuni mici ale placilor bituminoase Onduvilla, ofera obtinerea efectului de acoperis cu aspect de tigla.

 

 

Piatra naturala pentru placari

Invelitorile pentru acoperis din piatra naturala vor da un aspect distinct locuintei tale, aceasta fiind o sugestie deosebita de a inveli acoperisul. Costurile sunt insa mai ridicate.

 

Travertin pentru placari interioare si exterioare PIATRAONLINE

Travertin Airon Buceardat 5 cm x LL - Lichidare Stoc, Travertin Latte Scapitat 10 cm x LL x 1.3 cm, Travertin ...
PIATRAONLINE
Travertin pentru placari interioare si exterioare Travertin Airon Buceardat 5 cm x LL - Lichidare Stoc, Travertin Latte Scapitat 10 cm x LL x 1.3 cm, Travertin Scabas Scapitat 5 cm x LL x 2.2 cm, Travertin Multicolor Scapitat 5 cm x LL x 2.2 cm, Travertin Multicolor Scapitat 7.5 cm x LL x 2.2 cm, Travertin Multicolor Scapitat 10 cm x LL x 2.2 cm, Travertin Yellow Scapitat 5 cm x LL x 2.2 cm, Travertin Yellow Scapitat 7.62 cm x LL x 2.2 cm, Travertin Noce Scapitat 5 cm x LL x 2.2 cm, Travertin Noce Scapitat 7.5 cm x LL x 2.2 cm, Travertin Classic Scapitat 5 cm x LL x 2.2 cm, Travertin Classic Scapitat 7.5 cm x LL x 2.2 cm, Travertin Silver Scapitat 5 cm x LL x 2.2 cm, Travertin Silver Scapitat 7.5 cm x LL x 2.2 cm, Travertin Classic Cross Cut Periat + Baston 1L 61 x 30.5 x 3 cm (Treapta & Bordura Piscina), Travertin Classic Wave Cut Mat 61 x 30.5 x 1.2 cm, Travertin Classic Wave Cut Periat 61 x 30.5 x 1.2 cm, Travertin Classic Cross Cut Antichizat 10 x 10 x 1 cm, Travertin Classic Cross Cut Periat 10 x 30 x 1 cm, Travertin Classic Cross Cut Mat 40.6 x 20.3 x 1.2 cm, Travertin Classic Cross Cut Periat 60 x 30 x 5 cm - Lichidare Stoc, Travertin Classic Cross Cut Mat 45.7 x 30.5 x 1.2 cm, Travertin Classic Cross Cut Polisat 45.7 x 30.5 x 1.2 cm, Travertin Classic Cross Cut Mat 61 x 30.5 x 1.2 cm, Travertin Classic Cross Cut Polisat 61 x 30.5 x 1.2 cm, Travertin Classic Cross Cut Mat 60 x 30 x 2 cm, Travertin Classic Cross Cut Mat 61 x 40.6 x 1.2 cm, Travertin Classic Cross Cut Polisat 61 x 40.6 x 1.2 cm, Travertin Classic Cross Cut Mat 61 x 61 x 1.2 cm, Travertin Classic Cross Cut Polisat 61 x 61 x 1.2 cm, Travertin Classic Cross Cut French Pattern Set Periat si Daltuit 1.2 cm, Travertin Classic Cross Cut Periat si Daltuit 30.5 x 15.2 x 3 cm, Travertin Classic Cross Cut French Pattern Set Periat si Daltuit 3 cm, Travertin Classic Cross Cut Antichizat 10 x 10 x 1 cm - Economy, Travertin Classic Cross Cut Polisat 40.6 x 20.3 x 1.2 cm, Travertin Classic Cross Cut Periat si Daltuit 61 x 40.6 x 3 cm, Travertin Classic Cross Cut Antichizat 10 x 30 x 1 cm, Travertin Classic Cross Cut Mini French Pattern Set Periat 1 cm, Travertin Classic Cross Cut Plank Set, Mat 1.2 cm, Travertin Classic Cross Cut Periat 61 x 30.5 x 1.2 cm, Travertin Classic Cross Cut Mat 40.6 x 40.6 x 1.2 cm - Economy, Piatra Cubica Travertin Classic Cross Cut Antichizat 10 x 10 x 3.2 cm (Pavaj Exterior), Travertin Classic Cross Cut French Pattern Set Periat 1.2 cm, Travertin Classic Cross Cut French Pattern Set Periat 3 cm, Travertin Latte Antichizat 10 x 10 x 1 cm, Travertin Latte Mat 30.5 x 30.5 x 1.2 cm, Travertin Latte Mat 61 x 30.5 x 1.2 cm, Travertin Latte Polisat 61 x 30.5 x 1.2 cm, Travertin Latte Polisat 60 x 30 x 2 cm, Travertin Latte Periat 61 x 30.5 x 1.2 cm, Travertin Latte Polisat 61 x 61 x 1.2 cm, Travertin Latte French Pattern Set Periat si Daltuit 1.2 cm, Travertin Latte Exotic Hexagon Periat si Daltuit 46 x 46 x 1.2cm - Lichidare Stoc, Travertin Latte French Pattern Set Periat si Daltuit 3 cm, Travertin Latte Periat 61 x 30.5 x 3 cm, Travertin Latte Periat + Baston 1L 61 x 30.5 x 3 cm (Treapta & Bordura Piscina), Travertin Latte Periat si Daltuit 30.5 x 15.2 x 3 cm, Travertin Latte Periat si Daltuit 61 x 40.6 x 3 cm, Travertin Latte Polisat 30.5 x 30.5 x 1.2 cm, Travertin Peach Cross Cut French Pattern Set Periat si Daltuit 1.2 cm, Travertin Peach Cross Cut Antichizat 15 x 15 x 3 cm, Travertin Peach Cross Cut Polisat 61 x 30.5 x 1.2 cm, Travertin Peach Cross Cut Mat 61 x 30.5 x 1.2 cm, Travertin Peach Cross Cut Periat 61 x 30.5 x 1.2 cm, Blat Travertin Peach Cross Cut Polisat 250 x 65 x 3 cm, Travertin Yellow Cross Cut Mat 61 x 30.5 x 1.2 cm, Travertin Yellow Cross Cut Antichizat 15.2 x 30.5 x 3 cm (Pavaj exterior), Travertin Yellow Cross Cut Exotic Hexagon Periat si Daltuit 46 x 46 x 1.2 cm - Lichidare Stoc, Travertin Yellow Cross Cut French Pattern Set Periat si Daltuit 1.2 cm, Travertin Yellow Cross Cut Polisat 61 x 30.5 x 1.2 cm, Travertin Silver Cross Cut Antichizat 40.6 x 20.3 x 1.2 cm, Travertin Silver Cross Cut Antichizat 10 x 10 x 1 cm, Travertin Silver Cross Cut Mat 61 x 30.5 x 1.2 cm, Travertin Silver Cross Cut French Pattern Set Periat si Daltuit 1.2 cm, Travertin Kashmir Cross Cut Antichizat 15.2 x 30.5 x 3 cm, Travertin Silver Cross Cut French Pattern Set Periat si Daltuit 3 cm, Travertin Silver Cross Cut Polisat 61 x 30.5 x 1.2 cm, Travertin Silver Cross Cut Periat si Daltuit 30.5 x 15.2 x 3 cm, Travertin Noce Cross Cut French Pattern Set, Periat si Daltuit 1.2cm, Travertin Noce Cross Cut Mat 61 x 30 x 1.2 cm, Travertin Noce Cross Cut Periat si Daltuit, 30.5 x 15.2 x 3 cm, Travertin Noce Cross Cut Polisat 61 x 30.5 x 1.2 cm, Travertin Noce Cross Cut Antichizat 10 x 10 x 1 cm - Economy, Travertin Noce Cross Cut Antichizat 10 x 10 x 1 cm, Pebble Travertin Classic Sac 25 KG, Piese Speciale Travertin Latte Polisat 2 cm, Piese Speciale Travertin Silver Cross Cut Mat 2 cm, Mozaic Travertin Classic 3D Scapitat 2.5 x 2.5 cm, Mozaic Travertin Yellow 3D Scapitat 2.5 x 2.5 cm, Mozaic Travertin Noce Siding Scapitat 2.5 x 5 cm, Mozaic Travertin Classic Scapitat 2.5 x 10 cm, Mozaic Travertin Yellow Scapitat 2.5 x 10 cm, Mozaic Travertin Silver Scapitat 2.5 x 10 cm, Mozaic Travertin Noce Scapitat 4.8 x 4.8 cm - Lichidare Stoc, Bagheta M6 Travertin Classic 5x30.5cm, Bagheta M7 Travertin Classic 6.2 x 30.5 cm, Bordura Travertin Latte Rizata 15 cm x LL x 1.2 cm, Mozaic Travertin Mix (Noce/Classic/Yellow) Scapitat 2.3 x 2.3 cm, Piese Speciale Travertin Latte Periat 2 cm, Piese Speciale Travertin Classic Cross Cut Polisat 2 cm, Piese Speciale Travertin Classic Cross Cut Mat 2 cm, Mozaic Travertin Silver 3D Wall Polisat, Mozaic Travertin Latte 3D Wall Polisat, Bordura B21 Travertin Classic si Noce Antichizata, Mozaic Travertin Classic Scapitat 2.5 x 5 cm, Mozaic Travertin Yellow Scapitat 2.5 x 5 cm, Blat Travertin Classic Polisat 250 x 65 x 3 cm, Blat Travertin Latte Polisat 250 x 65 x 3 cm, Plinta Travertin Classic Cross Cut Periat 8 x 61 x 1.2 cm, Plinta Travertin Classic, Cross Cut, Mat, 7 x 30.5 x 1.2 cm (Bizot 1L), Mozaic Travertin Noce 3D Scapitat 2.5 x 2.5 cm, Mozaic Travertin Classic Multicolor Antichizat 4.8 x 4.8 cm - Lichidare Stoc, Mozaic Travertin Scabas Siding Scapitat 2.5 x 5 cm, Mozaic Travertin Noce Siding Scapitat 2.3 x 4.8 cm - Lichidare Stoc, Travertin Red Cross Cut Antichizat 10 x 10 x 1 cm, Mozaic Travertin Classic-Noce-Yellow Sugar Antichizat, Mozaic Travertin Classic Sugar Antichizat, Mozaic Travertin Scabas Wicker Mat, Mozaic Travertin Classic Bamboo 1.5 x 7.5 cm, Mozaic Travertin Classic Wicker Mat, Mozaic Travertin Classic Scapitat Siding 2.5 x 5 cm, Plinta Travertin Latte Polisat 6.5 x 61 x 1.2 cm (Bizot + Cant 1L), Bagheta M17 Travertin Latte 5 x 30.5 cm, Mozaic Travertin Peach Herringbone Polisat 2.3 x 5 cm, Mozaic Travertin Classic 3D Wall Polisat, Mozaic Travertin Classic Antichizat 4.8 x 4.8 cm, Mozaic Travertin Classic si Noce 3D Pillow Antichizat 5 x 5 cm, Mozaic Travertin Classic Antichizat 1.5 cm x LL RSM11, Mozaic Travertin Classic Polisat 2.3 x 2.3 cm, Mozaic Travertin Latte Polisat 2.3 x 2.3 cm, Mozaic Travertin Latte Polisat 2.3 x 4.8 cm, Mozaic Travertin Classic Polisat 4.8 x 4.8 cm, Mozaic Travertin Classic-Noce Rizat 4.7 x 4.7 cm, Bagheta M1 Travertin Classic 2 x 30.5 cm, Bagheta M1 Travertin Latte 2 x 30.5 cm, Bagheta M7 Travertin Latte 6.2 x 30.5 cm, Bagheta M15 Travertin Classic 6.3 x 30.5 cm, Bagheta M17 Travertin Classic 5 x 30.5 cm, Bordura Travertin Noce si Classic Antichizat B8, Bordura B46 Travertin Classic si Noce 4.8 x 30.5 cm, Chiuveta baie travertin Classic KS-028 SEKO5 - 140 x 50 x 10 cm, Chiuveta baie Signature Travertin Classic Vein Cut 45 x 82 cm, Chiuveta baie travertin Latte RS-22, 41,5 x 15 cm, Mozaic Travertin Silver Polisat 1.4 x 4.7 cm, Mozaic Travertin Silver Antichizat 4.8 x 4.8 cm, Mozaic Travertin Latte Antichizat 2.3 x 2.3 cm, Mozaic Travertin Yellow Polisat 2.3 x 2.3 cm, Mozaic Travertin Yellow Antichizat 2.3 x 2.3 cm, Cada baie travertin Silver ST-012 SBSS, 90 x 90 x 3 cm, Cada baie travertin Silver ST-010 SBSS, 120 x 80 x 3 cm, Cada baie travertin Classic ST-010 SBSS - 120 x 80 x 3 cm, Cada baie travertin Latte ST-012 SBSS, 90 x 90 x 3 cm, Cada baie travertin Classic ST-012 SBSS - 90 x 90 x 3 cm, Chiuveta baie travertin classic 40 x 60.5 x 85 cm, Chiuveta baie travertin Classic BW-041 BAYK, 43 x 84 cm, Mozaic Travertin Classic si Latte 3D Konkav Antichizat, Chiuveta baie travertin Latte RS-8, 41.5 x 14.5 cm, Chiuveta baie travertin Silver SP-26, 82 x 42 cm, Chiuveta baie travertin classic SP-23, 42 x 83 cm, Chiuveta baie travertin Yellow SP-22, 42 x 82 cm, Chiuveta baie travertin Classic RS-19, 42 x 15.5 cm, Chiuveta baie travertin Classic RS-5, 42 x 15 cm, Chiuveta baie travertin Latte RS-5, 42 x 15 cm, Chiuveta baie travertin Latte RS-19, 42 x 15.5 cm, Bagheta M10 Travertin Classic 10 x 30.5 x 2 cm, Bagheta M10 Travertin Latte 10 x 30.5 x 2 cm, Chiuveta baie travertin Classic RS-8, 42 x 15 cm, Chiuveta baie travertin Yellow RS-19, 41.5 x 15 cm, Chiuveta baie travertin Yellow RS-22, 41,5 x 15 cm, Chiuveta baie travertin Latte RS-21, 41 x 34 x 15 cm, Chiuveta baie travertin Classic RS-21, 41 x 33.5 x 15 cm, Chiuveta baie travertin Classic RS-22, 42 cm x 15 cm, Chiuveta baie travertin Yellow RS-24, 41 x 33.5 x 15 cm, Chiuveta baie travertin Latte RS-24, 41.5 x 37 x 15 cm, Chiuveta baie travertin Yellow RS-5, 42 x 15 cm, Chiuveta baie travertin Classic RS-24, 41 x 33.5 x 15 cm, Chiuveta baie travertin Silver RS-24, 41 x 34.5 x 15.5 cm, Chiuveta baie travertin Yellow RS-21, 41 x 34.5 x 15 cm, Chiuveta baie travertin Silver RS-22, 42 x 15 cm, Chiuveta baie travertin Silver RS-21, 41 x 33.5 x 15 cm, Chiuveta baie travertin Silver RS-19, 42 x 15 cm, Chiuveta baie travertin Silver RS-5, 42 x 15 cm, Chiuveta baie travertin Yellow RS-8, 41.5 x 15 cm, Chiuveta baie travertin Silver RS-8, 41,5 x 15 cm, Chiuveta baie travertin Classic RS-17, 42 x 12 cm, Chiuveta baie travertin Rosu SP-23, 42 x 83 cm, Cada baie travertin Latte ST-010 SBSS, 120 x 80 x 3 cm, Chiuveta baie travertin Classic SP-19, 43 x 84 cm

Sandstone pentru placari interioare si exterioare PIATRAONLINE

Sandstone Agra Red Fileti Antichizat 4 x 20 x 1 cm, Sandstone Rainbow Fileti Antique 4 x 20 x 1 cm, Sandstone ...
PIATRAONLINE
Sandstone pentru placari interioare si exterioare Sandstone Agra Red Fileti Antichizat 4 x 20 x 1 cm, Sandstone Rainbow Fileti Antique 4 x 20 x 1 cm, Sandstone Rainbow Mat 7 x 30 x 1 cm, Sandstone Agra Red Mat 7 x 30 x 1 cm, Sandstone Teakwood Fileti Antichizat 4 x 20 x 1 cm , Sandstone Teakwood Mat 7 x 30 x 1 cm, Cismele Gradina Sandstone Mandras, Piatra Cubica Sandstone Rosu Vidin Natur 10 x 10 x 5 cm (1 tona = 9-11 mp), Suport Lumanari Handmade - Sandstone Mandras, Suport sticle vin - Sandstone Mandras (3 gauri), Suport sticle vin - Sandstone Mandras (4 gauri), Suport sticle vin - Sandstone Mandras (5 gauri), Pebble Sandstone Mandras 2-4 cm Sac 20 KG, Pebble Sandstone Politiko sac 20 KG, Caramida Aparenta Traditionala Deco Brick 18 x 8 x 5 cm, Sandstone Poligonala Rosu Vidin, Rocarie Sandstone Rainbow KG, Pebble Sandstone Rainbow KG, Suport sticle vin - Sandstone Mandras (2 gauri), Decor Gradina - Coloane Sandstone Politiko, Pebble Sandstone Mandras 1-2 cm Sac 20 kg, Pebble Sandstone Mandras 4-8 cm Sac 20 kg, Pebble Sandstone Mandras 2-4 cm KG, Pebble Sandstone Mandras 4-8 cm KG

Paneluri din piatra naturala pentru placari verticale interioare sau...

Ardezie Panel Sahara 15 x 60 cm, Marmura Panel Iris 15 x 60 cm, Ardezie Panel Multi 15 x 60 cm, Quartit Panel ...
PIATRAONLINE
Paneluri din piatra naturala pentru placari verticale interioare sau exterioare Ardezie Panel Sahara 15 x 60 cm, Marmura Panel Iris 15 x 60 cm, Ardezie Panel Multi 15 x 60 cm, Quartit Panel Metaksi 15 x 60 cm, Ardezie Panel Brown 15 x 60 cm, Quartit Panel Titanium 15 x 60 cm, Ardezie Panel Rusty Black 15 x 60 cm, Ardezie Panel Stras Black 15 x 60 cm, Marmura Panel Catania Cream 15 x 60 cm, Marmura Panel Catania Black 15 x 60 cm, Quartit Panel Titanium Stripes 15 x 60 cm, Quartit Panel Lemone 15 x 60 cm, Quartit Panel Bronze 15 x 60 cm, Ardezie Panel Multi Stripes 15 x 60 cm, Limestone Panel Sparta 15 x 60 cm, Quartit Panel Silk Yellow 15 x 60 cm, Ardezie Panel Multi Mini 10 x 36 cm, Marmura Panel Pure White 15 x 60 cm, Panel Marmura Platino 15 x 60 cm

Marmura pentru placari interioare si exterioare PIATRAONLINE

Marmura Catania Nihaki Black 10 x 30 x 2 cm, Marmura Kavala Scapitata 10 cm x LL x 2.5 cm, Marmura Thassos...
PIATRAONLINE
Marmura pentru placari interioare si exterioare Marmura Catania Nihaki Black 10 x 30 x 2 cm, Marmura Kavala Scapitata 10 cm x LL x 2.5 cm, Marmura Thassos Fileti Antique 5 cm x LL x 1.3 cm, Marmura Thassos Scapitata 7 cm x LL x 2.2 cm, Marmura Thassos Scapitata 10 cm x LL x 2.2 cm, Marmura Thassos Ravdoto 10 cm x LL x 2.2 cm, Marmura Rodon Ravdoto 10 x 30 cm, Marmura Rodon Scapitata 10 x 30 cm, Marmura Sunny Dream Scapitata 4 x 15 x 1.5 cm, Marmura Volakas Scapitata 3 cm x LL, Marmura Volakas Scapitata 10 cm x LL, Marmura Cappuccino Scapitata 10 cm x LL x 2.3 cm, Marmura Nihaki Catania Cream 10 x 30 cm, Marmura Thassos Scapitata 3 cm x LL, Marmura Nihaki Thassos 20 x 30 cm, Marmura Cappuccino Scapitata 7 cm x LL x 1.2 cm, Marmura Catania Milk Scapitata 7.5 x 30 x 1.5 cm, Marmura Catania Cream Scapitata 7.5 x 30 x 1.5 cm, Marmura Catania Grey Rizata 10 x 30 x 1.5 cm, Marmura Catania Cream Rizata 10 x 30 x 1.5 cm, Marmura Panel Iris 15 x 60 cm, Marmura Calacatta Lilac Polisata 60 x 30 x 2 cm, Marmura Black Antichizata 10 x 10 x 1 cm, Marmura Panel Catania Cream 15 x 60 cm, Marmura Panel Catania Black 15 x 60 cm, Monolith Marmura Green Angel 100 - 150 cm, Pebble Desert Yellow 10 - 30 cm KG, Monolith Marmura Lilac 100 - 150 cm, Sculptura Marmura Green Angel, Pebble Desert Yellow Sac 25 KG, Piese Speciale Marmura Volakas Polisata 2 cm, Piese Speciale Marmura Volakas Polisata 3 cm, Piese Speciale Marmura Kavala Polisata 2 cm, Piese Speciale Marmura Kavala Polisata 3 cm, Piese Speciale Marmura Sunny Dream Polisata 2 cm, Piese Speciale Marmura Sunny Dream Polisata 3 cm, Marmura Kavala Cross Cut Nelustruita 30 x 30 x 2 cm, Marmura Light Emperador Polisata 60 x 30 x 2 cm, Marmura Kavala Vein Cut Polisata 60 x 30 x 1 cm, Marmura Volakas Polisata 60 x 30 x 2 cm - Economy, Marmura Sunny Dream Polisata 61 x 30.5 x 1.2 cm, Marmura Sunny Dream French Pattern Periata si Daltuita 1.5 cm, Marmura Kavala Cross Cut Buceardata 60 x 30 x 2 cm, Marmura Crema Royal Polisata 60 x 30 x 1.7 cm, Marmura Nero Marquina Polisata 60 x 30 x 1.8 cm, Mozaic Marmura Dark Emperador Scapitat 2.3 x 4.8 cm - Lichidare Stoc, Mozaic Marmura Black Scapitata 3D 2.5 x 2.5 cm, Mozaic Marmura Thassos 3D Scapitata 2.8 x 2.8 cm, Mozaic Marmura Picasso Scapitata 2.5 x 5 cm, Mozaic Marmura Patara Scapitata 2 x 5 cm, Mozaic Marmura Burdur Beige Scapitata 2.5 x 10 cm, Mozaic Marmura Black Matrix 15 x 30 cm, Mozaic Marmura Mugla White Scapitata 5 x 10 cm, Mozaic Marmura Light Beige Polisata 2.3 x 2.3 cm, Mozaic Marmura Light Emperador Polisata 4.8 x 4.8 cm, Mozaic Decorativ Marmura Ruschita Alb (Sac 50 KG), Pebble Marmura Alba Thassos KG (Big Bag), Pebble Marmura Verde 4-8 cm KG, Rocarie Marmura Thassos KG, Pebble Marmura Alba Thassos 8-13 cm KG, Pebble Marmura Verde 2-4 cm Sac 20 KG, Pebble Marmura Verde Madra 10 - 30 cm KG, Blat Marmura Sunny Polisata 250 x 65 x 3 cm, Marmura Sunny Dream Antichizata 10 x 10 x 1 cm, Marmura Sunny Dream Periata 60 x 30 x 1.2 cm, Marmura Kavala Cross Cut Buceardata 30 x 30 x 2 cm, Marmura Kavala Cross Cut Polisata 30 x 30 x 2 cm, Marmura Cappuccino Polisata 61 x 30.5 x 1.2 cm, Marmura Thassos Polisata 60 x 30 x 2 cm - Economy, Bagheta M11 Marmura Light Emperador 4 x 30.5 cm - Lichidare Stoc, Bagheta M15 Marmura Burdur Beige 6.3 x 30.5 cm, Bordura B16 Marmura Light Beige si Light Emperador 7 x 15 cm - Lichidare Stoc, Bordura B21 Marmura Light Beige si Light Emperador 8 x 30.5 cm, Marmura Poligonala Thassos - Antique 2cm, Praf Marmura Ruschita Sac 50 KG, Mozaic Marmura Dark Emperador Polisata 4.7 x 1.4 cm, Marmura Sunny Dream Polisata 60 x 30 x 2 cm, Marmura Black Mini French Pattern Set Antichizat 1 cm, Marmura Rosalia Beige Polisata 60 x 30 x 2 cm, Marmura Botticino Polisata 30.5 x 15 x 1.3 cm, Marmura Arabescato Polisata 60 x 30 x 2 cm - Translucida, Marmura Kavala Cross Cut Buceardata 40 x 20 x 2 cm, Piese Speciale Marmura Sunny Dream Periata 2 cm, Mozaic Marmura Tundra Grey 3D Wall Polisata, Mozaic Decorativ Marmura Red Atlas 8-16 mm KG, Pebble Marmura Mediterraneo 10 - 30 cm KG, Pebble Marmura Red Atlas 2-4 cm KG, Pebble Marmura Red Atlas 2-4 cm Sac 20 KG, Pebble Marmura Black Angel KG, Pebble Marmura Green Angel KG, Banca gradina - Marmura Kavala (165 x 40 x 40 cm), Pebble Marmura Bordo KG, Rocarie Marmura Bordo KG, Marmura Cleopatra Polisata 60 x 30 x 1.8 cm, Marmura Cleopatra Polisata 60 x 60 x 1.8 cm, Piatra Cubica Marmura Kavala Neslefuita 10 x 10 x 3 cm, Pebble Marmura Alba Thassos 2-4cm KG, Pebble Marmura Alba Thassos 2-4 cm Sac 20 KG, Pebble Marmura Alba Thassos 4-8 cm Sac 20 KG, Marmura Athena White Wood Polisata 61 x 30.5 x 1 cm, Marmura Portoro Gold Polisata 60 x 60 x 1.5 cm, Marmura Kavala Cross Cut French Pattern Buceardata 2 cm, Marmura Naturella Antichizata 10 x 10 x 1 cm, Etajera dus baie / Rafturi dus marmura 2 cm, Mozaic Marmura Rio Spider Antichizat - Lichidare Stoc, Pebble Marmura Alba Thassos Sac 20 KG, Bagheta M17 Marmura Burdur Beige 5 x 30.5 cm, Bordura Rock I - Marmura Burdur Beige / Maron Emperador 12 x 27 cm, Mozaic Marmura Light Emperador Antichizata 4.8 x 4.8 cm, Mozaic Marmura Picasso Scapitata 2.3 x 4.8 cm - Lichidare Stoc, Mozaic Marmura Thassos Zita (Polisat / Scapitat), Marmura Tundra Grey Polisata 61 x 61 x 1.3 cm, Marmura Athena Grey Wood Polisata 61 x 30.5 x 1 cm, Marmura Thassos Polisata 61 x 30.5 x 1 cm (Bizot 4L) - Economy, Marmura Tundra Grey Polisata 61 x 30.5 x 1.3 cm, Blat Marmura Volakas Polisata 250 x 65 x 3cm, Marmura Cappuccino French Pattern Set Periat si Daltuit 1.2 cm, Plinta Marmura Sunny Dream Polisata 7 x 60 x 2 cm (Bizot + Cant 1L), Mozaic Marmura Cleopatra Hexagon Polisata 4.8 x 4.8 cm, Marmura Calacatta Lucina Vein Polisata 60 x 60 x 2 cm, Mozaic Marmura Kavala Polisata 2.7 x 2.7 cm, Mozaic Marmura Kavala French Pattern Polisat 1 cm, Rocarie Marmura Blackstone KG, Pebble Marmura Blackstone KG, Pebble Marmura Verde Sac 20 kg, Pebble Marmura Verde 4-8 cm Sac 20 kg, Mozaic Decorativ Marmura Thassos 8-16 mm KG, Mozaic Decorativ Marmura Thassos 8-16 mm Sac 25 Kg, Marmura Kavala Cross Cut Antichizata 40 x 40 x 4.5 cm, Marmura Kavala Cross Cut Sablata 60 x 30 x 1 cm, Marmura Kavala Cross Cut Polisata 40 x 20 x 1 cm, Mozaic Marmura Rodon Pyramid Polisat 5 x 5 cm, Mozaic Marmura Black Oval Scapitata 1.8 x 5 cm, Mozaic Marmura Rodon Dizzy 4.8 x 4.8 cm, Mozaic Marmura Black Dizzy 4.8 x 4.8 cm, Mozaic Marmura Thassos Crazy Paving Antichizat 1 cm, Bagheta M1 Marmura Thassos 1.5 x 30 cm, Bagheta M9 Marmura Thassos 4.5 x 30 cm, Marmura Maron Emperador Polisata 60 x 30 x 2 cm, Marmura Thassos Coco Line 15 x 15 x 1 cm, Marmura Nero Marquina Polisata 60 x 60 x 1.8 cm, Blat Marmura Nero Marquina Polisata 240 x 65 x 3 cm - Lichidare Stoc, Marmura Volakas Polisata 60 x 60 x 2 cm - Economy, Buton Marmura Maron Emperador Polisat 9.5 x 9.5 x 2 cm, Blat Marmura Cleopatra Polisata 250 x 65 x 3 cm - Lichidare Stoc, Marmura Panel Pure White 15 x 60 cm, Blat Marmura Calacatta Lilac Polisata 238 x 65 x 3 cm, Blat Marmura Calacatta Violet Polisata 238 x 65 x 3 cm, Mozaic Marmura Volakas Antichizata 2.85 x 5 cm, Bagheta M1 Marmura Burdur Beige 2 x 30.5 cm, Marmura Crema Marfil Polisata 60 x 30 x 2 cm, Panel Marmura Platino 15 x 60 cm, Marmura Sofita Beige Polisata 60 x 30 x 2 cm, Marmura Imperial Emperador Polisata 30.5 x 30.5 x 1 cm, Marmura Nero Marquina Polisata 30.5 x 30.5 x 1 cm, Piatra Cubica Marmura Kavala Buceardata 20 x 30 x 4.5 cm, Blat Marmura Crema Royal Polisat 250 x 65 x 3 cm, Marmura Poligonala Rock Face Dias, Soclu marmura Calacatta 33 x 33 x 122 cm, Buton Marmura Tundra Polisata 9.5 x 9.5 x 2 cm, Mozaic Marmura Arabescato Herringbone Polisat 2.3 x 5 cm, Marmura Thassos Polisata 30.5 x 30.5 x 1 cm (Bizot 4L), Marmura Talos Grey Polisata 60 x 30 x 2 cm, Marmura Tinos Green Polisata 60 x 30 x 2 cm, Mozaic Marmura Thassos Matrix 15 x 30 cm, Mozaic Marmura Thassos Antique 3D Antichizat, Mozaic Marmura Mix Marble Polisata 2.3 x 2.3 cm, Mozaic Marmura Light Emperador Polisata 2.3 x 2.3 cm, Mozaic Marmura King Blue Polisata 4.7 x 1.4 cm, Mozaic Marmura Mix Marble Polisata 2.3 cm x LL, Mozaic Marmura Thassos Polisata 4.8 x 4.8 cm, Mozaic Marmura Thassos Polisata 2.7 x 2.7 cm, Mozaic Marmura Thassos 3D Lines V2 Polisata, Mozaic Marmura Thassos Polisata Tetris, Bagheta M1 Marmura Light Emperador 2 x 30.5 cm, Bordura Versace Marmura Dark Emperador si Burdur Beige, Chiuveta baie Signature Marmura Alba 42 x 85 cm, Chiuveta baie Signature Marmura Light Emperador 50 x 85 cm, Chiuveta baie Signature Marmura Arabescato 40 x 85 cm, Chiuveta baie Signature Marmura Calacatta Lilac 42 x 85 cm, Chiuveta baie Signature Marmura Tundra Grey 45 x 82 cm, Chiuveta baie marmura Light Beige RS-21, 40 x 35 x 16 cm, Mozaic Marmura Thassos Polisata Line, Mozaic Marmura Thassos Polisata 5 x 10 cm, Mozaic Marmura Light Emperador si Burdur Beige Polisata MSM12, Cada baie marmura Cappuccino ST-010 SBSS, 120 x 80 x 3 cm, Cada baie marmura Cappuccino ST-012 SBSS, 90 x 90 x 3 cm, Chiuveta baie marmura Portoro Gold, 42 x 14 cm, Bordura Rock II - Marmura White Marble / Nero Marquina 13.5 x 27 cm, Mozaic Marmura Cappuccino Antichizata 2.3 x 2.3 cm, Chiuveta baie marmura Light Beige RS-5, 42 x 15 cm, Decor Copac Marmura Thassos (cadou, marturie nunta sau botez), Mozaic Marmura Kavala Line Polisata 1 cm, Buton Marmura Nero Marquina Polisata 9.5 x 9.5 x 2 cm, Chiuveta baie marmura Tundra Grey RS-5, 42 x 15 cm, Plinta Marmura Volakas Polisata 7 x 40 x 2 cm (Bizot + Cant 1L), Plinta Marmura Light Emperador Polisata 7 x LL x 2 cm (Bizot + Cant 1L), Chiuveta baie marmura Nero Marquina, 42 x 14 cm, Chiuveta baie marmura Sunny Dream, 42 x 12.5 cm, Mozaic Marmura Nero Marquina Hexagon Polisata 2.5 x 2.5 cm, Mozaic Marmura Black and White Polisata, Mozaic Marmura Mix Polisata 3.2 x 1.5 cm (Emperador / Tundra / Mugla), Mozaic Marmura Kavala Polisata 4.8 x 4.8 cm, Chiuveta baie marmura Cleopatra, 42 x 14 cm, Buton Marmura Volakas Polisata 9.5 x 9.5 x 2 cm, Chiuveta baie marmura Cappuccino RS-21, 41 x 33.5 x 16 cm, Chiuveta baie marmura Light Emperador RS-21, 41 x 33.5 x 15 cm, Chiuveta baie marmura Cappuccino RS-19, 42 x 15 cm, Chiuveta baie marmura Cappuccino RS-5, 42 x 15 cm, Chiuveta baie marmura Light Emperador RS-5, 42 x 15 cm, Chiuveta baie marmura Light Emperador RS-8, 42 x 15 cm, Chiuveta baie marmura Cappuccino RS-24, 41 x 33.5 x 15 cm, Chiuveta baie marmura Light Beige RS-24, 41 x 33.5 x 15 cm, Chiuveta baie marmura Cappuccino RS-22, 42 x 15 cm, Chiuveta baie marmura Light Beige RS-22, 42 x 15 cm, Chiuveta baie marmura Light Emperador RS-24, 41 x 33.5 x 15 cm, Chiuveta baie marmura Dark Emperador RS-42, 41.5 x 15 cm, Chiuveta baie marmura Calacatta SP-24, 64 x 33 x 13 cm, Chiuveta baie marmura Light Emperador RS-22, 42 x 15 cm, Chiuveta baie marmura Light Emperador RS-19, 42 x 15 cm, Chiuveta baie marmura Light Beige RS-19, 42 x 15 cm, Chiuveta baie marmura Light Beige RS-8, 42 x 15 cm, Blat Marmura Cappuccino Polisata 250 x 65 x 3 cm, Chiuveta baie marmura Wood SB-19, 42 x 14 cm, Masa de cafea Moon (marmura Volakas), Masa de dining Moon (marmura Volakas), Plinta Marmura Volakas Polisata 7 x 60 x 2 cm (Bizot + Cant 1L), Mozaic Marmura Chevron Athena Grey si Athena White Wood, Mozaic Marmura Basket Weave Athena Grey si White Wood, Mozaic Marmura Dark Emperador si Burdur Beige Polisat MSM12, Blat Marmura Tundra Polisata 250 x 65 x 3cm

Limestone, piatra naturala decorativa PIATRAONLINE

Piese Speciale Limestone Vratza Polisat 2 cm, Piese Speciale Limestone Vratza Polisat 3 cm, Piese Speciale...
PIATRAONLINE
Limestone, piatra naturala decorativa Piese Speciale Limestone Vratza Polisat 2 cm, Piese Speciale Limestone Vratza Polisat 3 cm, Piese Speciale Limestone Vratza Periat 2 cm, Piese Speciale Limestone Vratza Periat 3 cm, Calcar poligonal Macedonia Crem, Calcar poligonal Macedonia Caramiziu, Calcar poligonal Rustic Stone White, Calcar poligonal Rustic Stone Brown, Limestone Panel Sparta 15 x 60 cm, Chiuveta baie limestone Crem Natura, 52 x 45 x 15 cm, Blat Limestone Vratza Polisat 250 x 65 x 3 cm, Limestone Vratza Mat, Triunghi 30cm x 1.2cm, Limestone Vratza Polisata 30 x 30 x 1.2 cm, Limestone Vratza Polisata 30 x 30 x 2 cm, Limestone Vratza Polisata 60 x 30 x 2 cm, Limestone Vratza Polisata 60 x 30 x 1.2 cm, Limestone Astoria Periat 61 x 30.5 x 1.2 cm, Limestone Astoria Polisat 61 x 30.5 x 1.2 cm

Ardezie pentru placari interioare si exterioare PIATRAONLINE

Ardezie Kavala 30 cm x LL, Ardezie Kavala 5 cm x LL, Ardezie Kavala 7 cm x LL, Ardezie Kavala 10 cm x LL,...
PIATRAONLINE
Ardezie pentru placari interioare si exterioare Ardezie Kavala 30 cm x LL, Ardezie Kavala 5 cm x LL, Ardezie Kavala 7 cm x LL, Ardezie Kavala 10 cm x LL, Ardezie Kavala Fasii (Palet 10-12 mp), Ardezie Kavala Hand Cut Roman Pattern Natur 3-4 cm, Ardezie Kavala French Pattern Natur 4-5 cm, Ardezie Homa 5 cm x LL, Ardezie Homa 10 cm x LL, Ardezie Homa Fasii (Palet 10-12 mp), Ardezie Rhodos 3 cm x LL, Ardezie Rhodos 10 cm x LL, Ardezie Rhodos 5 cm x LL, Ardezie Rhodos Fasii (Palet 10-12 mp), Ardezie Rusty Brown 5 cm x LL, Ardezie Rusty Brown 10 cm x LL, Ardezie Rusty Brown Fasii (Palet 10-12 mp), Ardezie Verde Laguna 5 cm x LL, Ardezie Verde Laguna 10 cm x LL, Ardezie Sikis Mix 5 cm x LL, Ardezie Sikis Mix 7 cm x LL, Ardezie Sikis Mix Fasii (Palet 10-12 mp), Ardezie Sikis Mix Filleti, Ardezie Kavala Roman Pattern Natur 1.5-3 cm, Ardezie Rhodos Filleti (Palet 10 mp), Ardezie Panel Sahara 15 x 60 cm, Ardezie Panel Multi 15 x 60 cm, Ardezie Panel Brown 15 x 60 cm, Ardezie Panel Stras Black 15 x 60 cm, Ardezie Neagra Antracit Natur 5 x 30cm - Lichidare Stoc, Ardezie Silver Polisata 60 x 30 cm, Ardezie Multicolora Antichizata 10 x 10 cm, Ardezie Multicolora Natur 7 x 30 cm, Ardezie Multicolora Natur si Daltuita 15 x 30 cm - (Vertical & Acoperis), Ardezie poligonala Kavala (1mp = 18-22 buc), Ardezie poligonala Kavala - Lespezi, Ardezie poligonala Kavala - Lespezi XXL, Ardezie poligonala Kavala - Antique, Ardezie poligonala Homa (1 mp = 18-22 buc), Ardezie poligonala Homa - Lespezi (1 mp = 3-5 buc), Ardezie poligonala Rhodos, Ardezie poligonala Rhodos - Lespezi (1 mp = 4-10 buc), Ardezie poligonala Rusty Brown - Lespezi, Ardezie poligonala Verde Laguna, Ardezie poligonala Verde Laguna - Lespezi, Ardezie Silver Periata 60 x 30 cm, Ardezie Panel Multi Stripes 15 x 60 cm, Ardezie poligonala Sikis - Lespezi (1 mp = 7-10 buc), Ardezie Nero Natur 60 x 30 x 1 cm, Ardezie Nero Periata 60 x 30 x 1 cm, Ardezie Multicolora Noisette Natur 60 x 30 x 1 cm, Ardezie Panel Multi Mini 10 x 36 cm, Ardezie Multicolora Noisette Natur 60 x 10 x 1 cm, Ardezie Rosie Wine Periata 60 x 30 x 1 cm, Ardezie Verde Menta Periata 60 x 30 x 1 cm, Ardezie Nero Periata 60 x 10 x 1 cm, Ardezie poligonala Kavala - Lespezi (1mp = 7-10buc)

Ardezie flexibila pentru amenajari interioare si exterioare PIATRAONLINE

Ardezie Flexibila SKIN - Indian Autumn 122 x 61 cm, Ardezie Flexibila SKIN - Autumn White 122 x 61 cm, Ardezie...
PIATRAONLINE
Ardezie flexibila pentru amenajari interioare si exterioare Ardezie Flexibila SKIN - Indian Autumn 122 x 61 cm, Ardezie Flexibila SKIN - Autumn White 122 x 61 cm, Ardezie Flexibila SKIN - Black Line 122 x 61 cm, Ardezie Flexibila SKIN - Star Black 122 x 61 cm, Ardezie Flexibila SKIN - California Gold 122 x 61 cm, Ardezie Flexibila SKIN - Copper 122 x 61 cm, Ardezie Flexibila SKIN - Ocean Green 122 x 61 cm, Ardezie Flexibila SKIN - Silver Shine 122 x 61 cm, Ardezie Flexibila SKIN - Tera Red 122 x 61 cm, Ardezie Flexibila SKIN - Jeera Green 122 x 61 cm, Ardezie Flexibila SKIN - Tan 122 x 61 cm, Ardezie Flexibila SKIN - Auburn 122 x 61 cm, Ardezie Flexibila SKIN - Autumn Rustic 122 x 61 cm, Ardezie Flexibila SKIN - Golden 122 x 61 cm, Ardezie Flexibila SKIN - Multicolora 122 x 61 cm, Ardezie Flexibila SKIN Translucida - Indian Autumn 210 x 105 cm, Ardezie Flexibila SKIN - Forest 122 x 61 cm, Mozaic Ardezie Multicolora Flexibila SKIN 2 x 2 cm

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva