Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Mirosurile neplăcute din baie - ce soluție avem?

Mirosurile neplăcute din baie au reprezentat în ultimii ani o problemă pe care multă lume a încercat să o rezolve. Odorizantele, bețele parfumate, utilizarea geamurilor și altele asemenea sunt soluții familiare pentru toată lumea. Însă, datorită tehnologiei de ultimă generatie, aceste metode pot intra sub umbrela trecutului.
Mirosurile neplăcute din baie - ce soluție avem?

Ce-ar fi dacă o piesă mică, ascunsă și ingenioasă v-ar ajuta la îndepărtarea mirosurilor chiar dinainte ca acestea să se facă simțite? Funcționând pe principiul unei hote, ce a reprezentat un standard pentru mult timp în bucătărie, modulul DuoFresh marca Geberit reușește să păstreze un aer plăcut în baie fără să ocupe spațiul prețios din această cameră. Acest modul este conceput în așa fel încât să absoarbă mirosurile direct din vasul WC, să le purifice cu ajutorul unui filtru ceramic, iar mai apoi să le întoarcă în încăpere. Acest traseu este extrem de eficient, deoarece împiedică mirosurile neplăcute să se răspândească în întreaga baie de la început.

Senzor de proximitate

Datorită unui senzor de proximitate, extragerea mirosurilor se pornește întotdeauna automat, de îndată ce o persoană se așează pe vasul WC. Prin urmare, acest modul constituie o metodă eficientă și în cazul toaletelor pentru oaspeți.

Orientare și prospețime

Puteți beneficia de un confort suplimentar datorită unei lumini de orientare LED și compartimentului pentru pastile odorizante. Modulul Geberit DuoFresh poate fi ușor instalat pe orice rezervor Geberit Sigma și poate fi combinat cu aproape orice clapetă de acționare a spălării din gama Sigma.

Aer proaspăt pentru toată lumea

Eficient - Aerul este purificat cu ajutorul filtrului ceramic tip fagure
Silențios - Un ventilator silențios întoarce aerul purificat în cameră
Accesibil - Filtrul ceramic de tip fagure și compartimentul pentru pastile odorizante pot fi accesate ușor în spatele clapetei de acționare

 

Produsele Geberit se găsesc în diverse magazine de specialitate. De aici puteți afla care este cel mai apropiat magazin de dvs.

 

Mirosurile neplăcute din baie - ce soluție avem?
Mirosurile neplăcute din baie - ce soluție avem?

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
GEBERIT