Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Lucruri de știut înainte de construirea unei piscine

Lucruri de știut înainte de construirea unei piscine

Pe timpul verii fara indoiala cu totii ne gandim la o baie placuta si relaxanta in apa marii, insa nu trebuie sa uitam ca ne putem racori la fel de bine si acasa, cu ajutorul unui mijloc mult mai comod: piscina.

 

Cu toate acestea, planificarea pentru constructia unei piscine implica o atentie deosebita existand foarte multe lucruri pe care trebuie sa le luati in calcul. In cele ce urmeaza vom prezenta cateva dintre cele mai importante aspecte.  

 

 

 

 

10. Siguranta

Siguranta este un lucru esential pe care trebuie sa il aveti in vedere cand construiti o piscina. Daca aveti copii sau animale de casa, accidentele trebuie evitate. Construirea unui gard in jurul piscinei reduce riscul accesului nedorit si va ofera intimitate. Mai exista si alarme pe care le puteti amplasa si care se activeaza cand cineva doreste sa intre in apa.

 

Si nu in ultimul rand, va reamintim ca planificarea constructiei unei piscine este un proces care poate suferi schimbari. Sfatul nostru este sa va documentati cat mai bine in faza incipienta si sa incercati sa colaborati  cu arhitectul, constructorul sau inginerul de instalatii pentru a intelege ce anume veti obtine din efortul depus. In saptamanile care urmeaza, veti gasi aici si o prezentare  a bazinelor decorative, o optiune mai putin costisitoare si care castiga din ce in ce mai multa popularitate! Ca de obicei, aseptam parerile si impresiile dumneavoastra in rubrica de mai jos.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva