Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Casa Thao Dien, renovare cu ajutorul vegetatiei

Casa Thao Dien, renovare cu ajutorul vegetatiei

 

Acestia au dorit sa transforme constructia existenta, o pastisa a arhitecturii art deco, intr-un volum cu design contemporan, linii drepte si spatii deschise, pastrand in acelasi timp structura din beton existenta. Economiile din punct de vedere al costurilor se ridicau la aproape 30% din bugetul total iar in privinta timpului de executei pastrarea structurii a reprezentat un avantaj important pentru client. Drept urmare, avand in vedere economiile a fost posibila adaugarea unor noi elemente arhitecturale cladirii existente.

 

 

Mai multe informatii gasiti pe www.archdaily.com

Traducere si adaptare: Arh. Raluca Popa

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România