Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Casa de vacanta cu volume inspirate din miscarile valurilor

Casa de vacanta cu volume inspirate din miscarile valurilor

 

Proiectata de echipa A-cero, volumetria cu forme curbe gazduieste doua unitati de cazare cu spatii generoase si o atmosfera placuta. Amplasata in orasul Phuket, Thailanda, cladirea a fost gandita sa profite la maxim de lumina naturala si de vederea catre ocean, astfel incat oaspetii sa aiba senzatia permanenta ca sunt pe plaja.

 

Casa de vacanta, prin formele si atmosfera proprie este o oda inchinata oceanului si naturii inconjuratoare, oferind oaspetilor ocazia de a profita la maxim de vremea buna pentru a se relaxa.

 

Mai multe informatii gasiti pe http://inhabitat.com

Traducere si adaptare: Arh. Raluca Popa

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România