Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Lemnul compozit produs la Bencomp Buzau a cucerit o piata la aproape 3000 km distanta

Lemnul compozit produs la Bencomp Buzau a cucerit o piata la aproape 3000 km distanta

 

Si totusi, asa este. Irak-ul, caci despre el este vorba, renaste, ca pasarea Phoenix, din cenusa, caci, dincolo de liniile de lupta, in Irak, se construieste. Nu cu orice si nu oricum. Intr-o tara in care temperaturile sunt de peste 50°C in lunile de vara si de -20°C iarna, pentru constructiile usoare exterioare este nevoie de un material deosebit de rezistent la UV, la diferentele /variatiile de temperatura etc. Firme de constructii irakiene, cu experienta in domeniu, au ales, pentru amenajarile exterioare usoare, lemnul compozit romanesc produs de Bencomp la Buzau. De mai bine de 2 ani, camioanele incarcate cu profile de lemn compozit romanesc pleaca regulat spre Irak.

 

Varietatea profilelor din lemn compozit produse de Bencomp permite  utilizarea lemnului compozit pentru orice fel de amenajare exerioara usoara : terase, alei, pontoane, garduri, foisoare, placare exterioara, mobilier urban.

 

Alegerea constructorilor irakieni nu este doar magulitoare pentru producatorul roman ci si o recomandare, pentru dumneavoastra, potentialii clienti : calitatile lemnului compozit romanesc au depasit granitele Romaniei si au cucerit o piata deloc obisnuita – o piata situata intr-o tara cu temperaturi record si cu conflicte violente permanente.

 

Daca rezista la soarele arzator si la diferentele mari  de temperatura din Irak (si rezista !), lemnul compozit romanesc este, cu siguranta, potrivit si pentru pontonul sau piscina dumneavoastra, pentru gardul  sau pentru terasa resedintei/ restaurantului dumneavoastra ori pentru foisorul din gradina.  

 

Pentru mai multe informatii, va asteptam pe site-ul  www.wpcromania.ro.

 

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
BENCOMP