Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Geberit - sponsor la Trienala Bucharest East Centric

Fie că o privim din zona dulce și odihnitoare a confortului, fie că o vedem din partea hăituită și dezumanizată, ACASĂ este un spațiu definit în primul rând de starea de spirit. Un spațiu marcat de povestea, de ambianța și de atmosfera lui, nu de pereți. Un univers construit de fiecare dintre noi, pentru noi înșine și pentru cei pe care îi primim în el.
Geberit - sponsor la Trienala Bucharest East Centric

Tema lui 'acasă' în acest secol plin de posibilități, balansând între amplu și precar, între opulență și decrepitudine, între stabilitate și incertitudine, între 'în vogă' și 'în derivă', lansează, poate mai mult ca oricând, provocări complexe celor preocupați și răspunzători pentru soluțiile locuirii. Unde, între oriunde și nicăieri, este ACASĂ astăzi, din perspectiva arhitecturii?

Cea de-a treia ediție a Trienalei Bucharest East Centric "HOME|any|more", organizată de Fundația Arhitext Design, a deschis în data de 7 octombrie 2019, la Universitatea de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu" - București, seria de evenimente care i se subscriu și care s-au derulat în București, până pe 20 octombrie.

Geberit România a luat parte la acest eveniment, prezentând în fața unor nume mari ale arhitecturii locale și internaționale, teoreticieni, critici, studenți în domeniu și jurnaliști, cele cinci colecții pentru baie din portofoliul său.

Abordând conceptul de ACASĂ dintr-o perspectivă interogativă, deschisă, Trienala reunește proiecte din peste 25 de țări din Europa Centrală și de Est, din China și America (Centrală și de Sud), Africa și Asia, cu întrebări deschise, pe tema locuirii.

Geberit - sponsor la Trienala Bucharest East Centric
Geberit - sponsor la Trienala Bucharest East Centric

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
GEBERIT
Lucru în România