Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Elis Pavaje garanteaza minim 5 ani de calitate exemplara pentru produsele sale

Elis Pavaje garanteaza minim 5 ani de calitate exemplara pentru produsele sale

 

Concepute special pentru spatii moderne, dar in armonie cu natura, pavajele Maris, Mozaic si Fantasia se disting prin aspectul cameleonic, usor adaptabil atat arhitecturilor clasice, cat si celor rustice si avangardiste. Cu linii simple si o paleta cromatica in nuante calde, cele trei modele se integreaza perfect in ambient, transformand orice spatiu intr-un loc ideal pentru relaxare.

 

5 motive sa alegeti pavele din beton vibropresat si nu pavaj cauciucat sau din beton amprentat 

 

Pe langa calitatile estetice, produsele marca Elis Pavaje asigura garantia unei investitii sigure si profitabile. Realizate din beton de calitate superioara, vibropresat, pavelele se monteaza usor si au o rezistenta indelungata la uzura, ceea ce asigura cumparatorilor avantajul de a se bucura de o curte sau gradina cu aspect la fel de proaspat si peste ani. In plus, aditivii de impermeabilizare si anti-inghet asigura rezistenta crescuta la ciclurile de inghet-dezghet, astfel ca, spre deosebire de betonul turnat, pavajul nu va prezenta crapaturi.

 

Pavajul vibropresat nu necesita intretinere majora in timp, iar petele diverse precum cele de ulei sau de rugina pot fi indepartate usor cu diferite solutii sau se poate opta pentru schimbarea pavelelor afectate cu unele noi. Alte avantaje ale folosirii pavajului vibropresat sunt stabilitatea foarte buna a suprafetelor pavate, drenajul eficient al apei si aerisirea solului, o cerinta ecologica foarte importanta.

 

Cei interesati in a obtine o oferta personalizata direct de la distribuitori sunt invitati sa acceseze: http://www.elis.ro/contact/  

 

Elis Pavaje asigura intreaga gama de produse necesare exploatarii eficiente a oricarui spatiu, in functie de destinatia acestuia. Produsele din portofoliu includ pavaje rezidentiale si industriale, dale pentru terase, borduri, rigole, boltari, garduri, jardiniere, blocheți, blocuri de zid si palisade.

 

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
ELIS PAVAJE