Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Elis Pavaje isi extinde gama de pavaje rezidentiale cu modele in mixuri de culori, in urma unei investitii de 100.000 euro

Elis Pavaje isi extinde gama de pavaje rezidentiale cu modele in mixuri de culori in urma

Elis Pavaje, liderul pietei pavajelor din Romania, isi extinde gama de pavaje rezidentiale premium cu modele in mixuri de culori, in urma unei investitii de aproximativ 100.000 euro. Noile nuante sunt obtinute printr-un procedeu special care permite imbinarea culorilor intr-un mod estetic si vin in completarea modelelor monocrome, pentru a oferi clientilor o gama cat mai diversificata de solutii de amenajare. Produsele vor fi disponibile in toata tara, in cele mai importante centre de bricolaj si in reteaua nationala cu peste 150 distribuitori.

 

Avantajele amenajarii exterioare cu dale si pavele includ rezistenta foarte buna la uzura si la ciclurile de inghet-dezghet, aspectul estetic deosebit, durabilitate si flexibilitate, intretinerea mai usoara si aerisirea solului. Pavajele asigura o stabilitate foarte buna suprafetelor pavate, iar comparativ cu betonul turnat, nu apar crapaturi.

 

Elis Pavaje asigura intreaga gama de produse necesare amenajarii exterioare a oricarui spatiu, in functie de destinatia acestuia. Produsele din portofoliu includ pavaje rezidentiale si industriale, dale pentru terase, borduri, rigole, blocheti, garduri si produse ornamentale.

 

 

 

Despre Elis Pavaje

Elis Pavaje a fost infiintata in anul 1991 in Alba si ofera in prezent un sistem complet de produse si servicii, acoperind toate etapele procesului de amenajare – de la productie, consultanta si proiectare, pana la transport, montaj, intretinere si curatare pavaj. Elis Pavaje are in prezent doua unitati de productie, care asigura un volum de peste 9.000 mp/zi. Produsele Elis sunt disponibile in retelele de bricolaj, intr-o retea vasta de distribuitori, precum si in showroom-urile proprii din Petresti (Alba) si Stoenesti (Prahova). Pentru detalii, consultati www.elis.ro.

 

 

 


Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
ELIS PAVAJE