Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Ați încercat Designul Generativ în Revit?

Cu versiunea Revit 2021 au fost introduse instrumentele Design Generativ în Revit. Aceste instrumente pot automatiza executarea studiilor de design generativ într-un mod iterativ.
Ați încercat Designul Generativ în Revit?

Vă puteți concentra atenția asupra altor lucruri sau proiecte, în timp ce designul generativ (Generative Design) rulează în fundal. Apoi filtrați rezultatele studiului generativ de proiectare pentru a găsi rezultatele care corespund obiectivelor dvs.

De asemenea, a fost lansat cel mai recent topic „Ati încercat?”, care acoperă si designul generativ. În acest topic a fost examinat modul de utilizare a tehnicilor de design generativ cu scopul de a ajuta la reproiectarea aspectului unui restaurant pentru a respecta instructiunile de distanțare fizică publicate de MASS Design Group. În cadrul unui studiu de caz, designul generativ în Revit este aplicat unui spațiu mic pentru a vedea mai multe opțiuni pentru așezarea meselor. Un layout este selectat pe baza criteriilor de proiectare, iar layoutul este aplicat spațiului. Pentru a obține un aspect optim, mesele selectate sunt ajustate pentru a fi în acord cu specificul spațiului.

Continuarea acestui articol o puteți citi aici.


Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
CADWARE Engineering