CADWARE Engineering

CADWARE Engineering

Aleea Barajul Iezeru, Cladirea Cedru nr. 6A, Bucuresti, sector 3


Relatii clienti:

CADWARE Engineering

Suntem un grup de consultanti care detin experienta si cunostintele necesare in optimizarea costurilor cu resursele CAD atat din cadrul birourilor de arhitectura si marilor institutii de proiectare industriala cat si din cadrul micilor companii din domeniul topografiei si geodeziei.

 

Aceasta optimizare o realizam printr-o analiza si consiliere atenta la achizitia licentelor software si a echipamentelor hardware, prin instruirea personalului dar cel mai important prin gestionarea eficienta a resurselor CAD dintr-o companie in scopul exploatarii maxime a acestora.

 

Colaborarile noastre sunt atat pe termen scurt cat si pe termen mediu si lung si au la baza proceduri de lucru adaptate domeniului si nevoilor unei companii. Aceste proceduri asigura prevenirea si solutionarea problemelor care impiedica arhitectii, proiectantii si inginerii sa-si indeplineasca obiectivele, sa-si predea in timp lucrarile, sa-si manifeste creativitatea in deplinatatea ei.

 

Pentru a afla mai multe despre viziunea CADWARE Engineering si competentele membrilor echipei va invitam sa vizitati continuarea acestei prezentari dar si sectiunile:

  • - Consultanta
  • - Licentiere
  • - Cursuri
  • - CAD Management
  • - Referinte

 

CADWARE Engineering este Centru de Certificare Autodesk si va ofera posibilitatea de a va testa cunostintele de utilizare a aplicatiilor Autodesk si de a obtine o certificare recunoscuta international.

 

Certificarea Autodesk va permite evaluarea nivelului de cunostinte de utilizare a programelor de proiectare Autodesk si este pasul spre recunoasterea dumneavoastra ca utilizator avansat.

 

Obtinerea unei certificari conduce la dezvoltarea profesionala, cresterea productivitatii si credibilitate sporita pentru dumneavoastra si angajatorul dumneavoastra.

 

Beneficii cheie:

  • - Obtineti o acreditare recunoscuta care dovedeste nivelul dumneavoastra de calificare;
  • - Folositi logo-ul Autodesk Certified Professional;
  • - Utilizati certificatul Autodesk Certified;
  • - Afisati numele dumneavoastra in baza de date Autodesk Certified Professionals.

Certificarea Autodesk se adreseaza persoanelor care au experienta in utilizarea programelor Autodesk si care au urmat un curs de instruire oficial Autodesk (recomandat, nu obligatoriu). Examenele pe care le oferim sunt pentru nivelul Certified Associate si Certified Professional.

 

Examenele se desfasoara online, la sediul nostru. Limba de sustinere a examenelor este limba engleza.

 

Pentru mai multe detalii si pentru inscrieri la examene va rugam sa ne contactati.

14 game de produse înscrise