Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

1st Criber - imaginea unui vis implinit

1st Criber - imaginea unui vis implinit

In orice directie ai privi, industria romaneasca da semne de revigorare. Un exemplu elocvent il reprezinta si 1st Criber Romania.

 

Aparuta in anul 1998, compania noastra a fost prima firma romaneasca care a realizat sisteme de epurare dintr-un compozit unic, poliesteri armati cu fibra de sticla. In peste 18 ani de activitate am castigat increderea clientilor nostri, devenind un important jucator pe piata echipamentelor pentru epurarea apelor menajere, stocarea lichidelor de orice tip, sistemelor destinate agriculturii si  ambarcatiunilor de agrement.

 

Trendul ascendent al companiei este susținut prin materializarea proiectului de extindere cu peste 300%. Extinderea presupune dezvoltarea unei noi capacitati de productie dotata conform celor mai recente standarde in domeniu.

 

 

 

“Noua capacitate de productie este localizata pe binecunoscuta platforma industriala de la Savinesti-Neamt. Astfel, sustinem dezvoltarea sectorului industrial romanesc. Este momentul sa aratam tuturor ca si Romania are ceva de spus in Uniunea Europeana in domeniul industriei. Trebuie sa fabricam produse de calitate. Acesta este dezideratul nostru.” a declarat Cristian Berbece, presedinte fondator al companiei 1st Criber Romania.

 

Prin noua unitate operationala, 1st Criber sustine, implicit, renasterea colosului industrial Savinesti. Noi ne-am intors intr-un loc in care s-a scris istorie, avand  increderea ca industria romaneasca nu a murit, ci suntem capabili sa redezvoltam un proiect local cu ecou international.

 

1st Criber - Impreuna scriem istorie!

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
CRIBER NET
Lucru în România