giugiuca

Membru din: 06-04-2013   |   Nivel:    |   Ultima autentificare: 21-04-2016, 03:08:24 PM

  3 posturi

   1 - 3 din 3 posturi
  Scris la data: 09 Jul 2013, 20:35
  Daca vrei sa faci astfel de rafturi procedezi asa: Orificiile pe care le dai in placutele de lemn pot fi facute cu un burghiu de 5 sau de 6 mm pentru lemn. Sfoara ar fi bine sa o "prepari" putin in sensul ca ar trebui sa inmoi capetele intr-un pic de aracet, sa lasi putin sa se usuce, rasucesti ca sa se aranjeze "ciuful" si apoi reusesti sa le bagi prin gauri fara problema fara sa mai ramana fire pe afara. Daca sfoara e mai groasa in felul acesta intra fara probleme. In imagine, raftul are un opritor sub forma de nod. Daca nodul e prea mic si iese prin orificiu atunci se face un lat si se pun un bat sau o margea, un inel metalic de la o perdea sau orice poate impiedica raftul sa iasa de pe sfoara. Sper sa-ti fi fost de folos.
  Scris la data: 01 Jun 2013, 11:07
  De obicei sub fiecare raft se face cate un nod pe fiecare sfoara de sustinere. Se pune primul raft, se fixeaza cu noduri, se pune al doilea, se fixeaza ca cel anterior, s.a.m.d. pana se termina rafturile. Astfel acestea pot sustine si greutati mai mari.
  Scris la data: 20 May 2013, 18:37
  Bune rezultate se obtin prin placarea plafoanelor cu panouri de pluta peste care se aplica finisaje. Este bine daca aveti posibilitatea de a face cateva masuratori pentru a vedea nivelul de zgomot care va afecteaza. Mai multe informatii gasiti aici: http://www.audioalchemy.ro/tratamente/izolatie.htm
   1 - 3 din 3 posturi
  Lucru în România