Daniel Vasilescu

Membru din: 16-02-2012   |   Nivel: ★★★★★   |   Ultima autentificare: 27-09-2017, 09:23:57 AM

  13 posturi

   1 - 13 din 13 posturi
  Scris la data: 30 Jun 2016, 17:49
  Cea mai buna recomandare cred o puteti primi din partea unui furnizor de OSB. Consultati linkul atasat - in cadrul paginii aveti 2 comenzi la dispozitie: CONTACT pentru a accesa datele de contact sau CERE OFERTA pentru a trimite un email cu specificatiile dvs catre furnizor. Succes !
  Scris la data: 07 Nov 2014, 11:34
  Nu se poate aplica direct pe polistiren. Trebuie aplicata o amorsa inainte. Problema acestei amorse este ca trebuie sa adere pe polistiren (nu amorsa pentru suport mineral). Referitor la amorsa nu stiu ce sa va recomand in momentul acesta. Incercati sa gasiti o amorsa aplicabila direct pe polistiren. Peste aceasta amorsa puteti aplica tencuiala licida (tapet lichid). Puteti sa luati legatura direct cu furnizori pentru mai multe detalii.
  Scris la data: 06 Nov 2014, 14:07
  Inteleg ca problema dvs. este ca doriti sa eliminati tencuiala traditionala. Atentie sunt in acest caz cateva aspecte de care trebuie sa tineti cont. Tencuiala este utilizata pentru a obtine o anumita planeitate a peretelui si pentru a fixa suplimentar (in cazul dvs) polistirenul. Pentru a obtine o suprafata cat de cat corecta si pentru a imbunatati rezistenta mecanica a prinderii polistirenului ceea ce puteti face este sa : - aplicati o plasa de armare din fibra de sticla - o masa de spaclu ca prim strat de finisaj al peretelui Astfel veti obtine un perete pregatit pentru aplicarea tecuielii (tapet) lichid pe care doriti sa o utilizati. Va recomand sa cititi fisele tehnice ale produselor si sa fiti atent la modul de aplicare.
  Scris la data: 21 Aug 2013, 09:11
  Distribuitor Thermocold - Galati Localitate: Galati Judet: Galati Adresa: Str. Mihail Kogalniceanu , nr. 8, 800380 Telefon: 0336 43 55 54 Fax: 0336 43 55 54 Email: ecospace.energy@gmail.com Adresa web: http://www.ecospace.ro
  Scris la data: 13 Mar 2013, 16:42
  Va rugam sa consultati link-urile atasate acestui post
  Linkuri
  Scris la data: 06 Feb 2013, 11:59
  Buna ziua, Din cate stim noi firma Bima Consulting s-a inchis. Va sugeram cateva produse similare:
  Scris la data: 05 Feb 2013, 16:38
  Buna ziua, Din pacate, desi materialele sunt de calitate, exista riscul sa dati peste "meseriasi" care fac treaba de mantuiala si nu sunt informati despre metodele corecte de montare. Acest lucru depinde totusi de informarea in prealabil despre firmele care sunt agreate de catre Ruukki sa monteze astfel de invelitori. Puteti sa contactati direct firma Ruukki pentru a afla ce firme monteaza acoperisuri in zona dvs. si astfel evitati problema pe care ati mentionat-o.
  Scris la data: 23 Jan 2013, 09:31
  Pentru a feri forumul de spam si vandalizari, posturile utilizatorilor neinregistrati sunt monitorizate de catre echipa de moderatori si vor fi afisate pe forum doar dupa ce au primit aprobare. Orice user inregistrat va putea trece peste acest "filtru". Utilizatorilor care se intregistreaza pe Forumul SpatiulConstruit.ro li se publica in mod automat posturile.
  Scris la data: 29 Oct 2012, 12:41
  Buna ziua, O casa pasiva este diferita de o casa cu consum redus de energie. Casele pasive au reguli foarte clare de proiectare si executie , care trebuie respectate "ad literam" daca vrei sa obtii o casa certificata. Pentru o "casa pasiva" certificarea trebuie obtinuta de la PasivHaus Institut, ei fiind si cei care au implementat conceptul. O casa cu consum redus de energie, poate fii o casa in categoria A in ceea ce priveste consumul de energie, dar care sa nu aiba nimic de-a face cu o casa pasiva. In sens literar o casa pasiva poate fi considerata o casa cu consum redus de energie.
  Scris la data: 26 Oct 2012, 14:02
  Aveti mai jos linkuri catre un articol explicativ "Cum se face" si trei produse pentru acesta solutie de incalzire a suprafetelor exterioare.
  Scris la data: 17 Oct 2012, 00:56
  Programul pentru Bienala Nationala de Arhitectura 2012 il gasiti pe site-ul www.bnab.ro
  Scris la data: 16 Oct 2012, 10:45
  Principala problema in cazul dvs, cred ca este legatura dintre fatada si ventilare. OSB-ul este un material elastic, asta insemnand ca in cazul in care va avea impingeri din vant se va misca, fisurand mortarul de la imbinarea cu tiglele. Va sugerez sa puneti o manseta din tabla care sa porneasca de sub OSB si sa acopere minim 15 cm din tigla de pe casa mai mica. Aceasta rezolvare ar trebui sa impiedice apa sa ajunga in zona de racord. O varianta mai putin corecta ar insemna sa "sigilati" fisurile din mortarul respectiv cu Sika Top RSeal-107 dar nu putem spune cat va rezista. Ne-ar fi de ajutor daca puteti posta o poza cu imbinarea.
  Scris la data: 28 Sep 2012, 10:03
  Buna ziua, Cateva intrebari suplimentare: - din ce este peretele? (zidarie, gips-carton,etc) - vreti sa prindeti o placa de lemn cu efect pur decorativ sau cu un scop? (placarea intregului perete)
   1 - 13 din 13 posturi
  Lucru în România