Claudia Gorunescu

Membru din: 20-08-2014   |   Nivel: ★★★★★   |   Ultima autentificare: 15-02-2019, 08:29:26 AM

6 posturi

 1 - 6 din 6 posturi
Scris la data: 27 Jun 2017, 10:23
Va multumim pentru sugestie! :)
Scris la data: 02 Nov 2016, 14:34
Buna ziua, Iata cativa dintre producatorii/ furnizorii la care puteti apela cu incredere pentru a beneficia de pardoseli din pluta: Corkline (http://www.spatiulconstruit.ro/furnizor/corkline-object_id=4355) Kromston (http://www.spatiulconstruit.ro/furnizor/kromston-srl-object_id=3345) Pentru orice alte nelamuriri, utilizati butonul rosu de "CONTACT" din partea de sus a paginii (dreapta), pentru a lua legatura cu furnizorii.
Scris la data: 11 Dec 2014, 12:55
Se poate realiza si cu imprimante laser, insa metoda prezentata in articol este doar pentru imprimantele cu cerneala. Vom reveni cu un alt articol in care vom prezenta si metoda de transfer pentru imaginile imprimate cu laser.
Scris la data: 20 Nov 2014, 16:29
Buna ziua! Pardoselile utilizate in cadrul resedintelor Live Oak sunt asa-numitele pardoseli "acid stain", si intra in categoria pardoselilor acidate. Cu alte cuvinte, acestea reprezinta pardoseli din beton corodate cu acid. Se gasesc si la noi, insa nu exista o denumire specifica, ci le veti gasi tot sub numele de pardoseli acid stain. Linkul inserat va prezinta mai multe informatii despre acest tip de pardoseli.
Scris la data: 20 Nov 2014, 16:03
Buna ziua! Compozitiile prezentate in fotografiile din articol au valoare inspirationala, asadar combinatiile de placi ceramice care se pot face variaza in functiile de gusturile fiecaruia. Acesta este si farmecul acestei abordari, si anume faptul ca nu trebuie neaparat sa finisati peretii utilizand un singur tip de placi ceramice, ci puteti crea propriile combinatii inedite. Dumneavoastra puteti asadar combina orice tipuri de placi ceramice sau faianta doriti. Linkul atasat prezinta produsele de acest tip pe care noi le prezentam pe site.
Scris la data: 16 Oct 2014, 17:43
Ca raspuns la prima problema ridicata, bineinteles ca situatiile variaza de la familie la familie. Daca spatiul va permite depozitarea in camera de zi, va sfatuim totusi sa curatati rotile inainte de a face trecerea catre aceasta. Cat despre puterea sau inaltimea posesorului, exista de asemenea suporturi pentru depozitarea bicicletei pe tavan, cu scripeti si coarda, care pot fi manevrate cu mai multa usurinta (puteti gasi un exemplu in fotografia prezentata). Pentru a preveni orice tip de accident, ar fi bine ca si parintii sa fie in preajma celui mic in astfel de situatii.
Fisiere atasate
 1 - 6 din 6 posturi
Lucru în România