Cu bicicletele in apartament: probleme practice

Frumos, dar mai trebuie rezolvate 2 probleme practice: -4 biciclete in familie, care ajung TOATE acasa dupa PLOAIE! Ce ne facem cu parchetul, covoarele si peretii curate daca ducem bicicletele in celalalt capat de apartament? -posesorul bicicletei are 10-11 ani, si nu are suficienta putere sa ridice bicicleta la inaltime.
Ca raspuns la prima problema ridicata, bineinteles ca situatiile variaza de la familie la familie. Daca spatiul va permite depozitarea in camera de zi, va sfatuim totusi sa curatati rotile inainte de a face trecerea catre aceasta. Cat despre puterea sau inaltimea posesorului, exista de asemenea suporturi pentru depozitarea bicicletei pe tavan, cu scripeti si coarda, care pot fi manevrate cu mai multa usurinta (puteti gasi un exemplu in fotografia prezentata). Pentru a preveni orice tip de accident, ar fi bine ca si parintii sa fie in preajma celui mic in astfel de situatii.
Trebuie sa-i arat ideile astea si nepotelului meu, mi se par geniale! LA cat de putin spatiu avem, poate rezolvam problema cu bicicleta