Proiect de casa - 60 mp

Arhitectura:
Arh. Vasile Rosca
Stud. Arh. Aparaschivei Mihai Alexandru
Rezistenta: dr. ing. Mircea Vaduva
Instalatii: ing. Mihai Dobre
Pret Proiect Casa: 450 Euro


Specificatii proiect

Regim de Inaltime: Parter
Amprenta la Sol: 10 x 6 = 60 mp
Suprafata Construita: 60 mp
Suprafata Utila: 40 mp
Living: 1, Dormitor: 3, Baie: 1, Bucutarie: 1


Functiunile propuse sunt:

- living 17.50 mp
- dormitor 1 11.50 mp
- dormitor 2 2.50 mp
- dormitor 3 2.50 mp
- bucatarie 4.00 mp
- baie 3.60 mp
- terasa 8.00 mp


Din categoria caselor mici va prezentam un proiect de casa parter, cu dormitoare mansardate. Aceasta casa are o suprafata mica si un cost de realizare foarte redus. Totusi, in ciuda suprafetei mici pe care este construita, aceasta casa va ofera strictul necesar de care aveti nevoie de la o casa pentru o familie cu doi copii. Suprafata construita a casei este de aproximativ 50 de metri patrati. Acest proiect de casa parter va propune o frumoasa terasa in fata casei, unde se poate aranja o zona frumoasa si intima unde se poate lua micul dejun in diminetile calduroase.


In acest proiect de casa parter s-au optimizat spatiile astfel incat sa se obtina toate functiunile necesare: o bucatarie, o baie, un living si un dormitor. In living a fost prevazut un semineu care sa incalzeasca spatiile functionale, o canapea stil coltar. Intre bucatarie si living a fost creata o zona in care se poate lua masa. In proiectul de casa parter este prevazuta o baie echipata cu o cabina de dus care asigura un spatiu necesar introducerii si unei masini de spalat haine.


Daca in acest proiect de casa, la parter au fost amplasate toate functiunile minime necesare, la mansarda au fost prevazute doua spatii de dormit. Unul din ele este deasupra dormitorului de la parter, iar al doilea este amplasat deasupra bucatariei si baii. In acest proiect de casa parter, cu dormitoare mansardate, spatiile de dormit de la nivelul superior sunt special concepute pentru membrii tineri ai familie.


Pentru Proiecte Case asemanatoare va rugam sa ne contactati.

Proiect de casa - 60 mp   ArhiProPubProiect de casa - 60 mp   ArhiProPubProiect de casa - 60 mp   ArhiProPubProiect de casa - 60 mp   ArhiProPub