ArhiProPub

ArhiProPub

Calea Grivitei nr. 174, Bucuresti, sector 1


Relatii clienti:

ArhiProPub

ArhiProPub este un birou de proiectare care are ca obiect de activitate principal proiectarea constructiilor civile, industriale si agricole. Oferim servicii complete, de la proiectare pana la urmarirea lucrarilor de executie in santier printr-un diriginte de santier.

Echipa noastra este alcatuita din arhitecti si ingineri constructori. Biroul de proiectare ArhiProPub va ofera servicii de proiectare optimizata, realizand proiecte care se executa cu costuri minime. Pentru fiecare proiect realizat satisfacem cerintele functionale, tehnice si estetice ale clientilor nostrii si optimizam consumul de resurse materiale, umane si tehnice necesare executarii constructiilor proiectate.

Fie ca este vorba despre proiecte de case mici sau un proiect de ansamblu rezidential, va asigura de toata seriozitatea si implicarea echipei, de la documentatia pentru autorizatia de construire, pana la urmarirea executiei casei printr-un diriginte de santier. Urmarirea lucrarilor de executie de catre proiectant reprezinta un mare avantaj deoarece veti fi sigur ca executia casei urmareste proiectul de casa, din punct de vedere al rezistentei si arhitecturii.

3 game de servicii înscrise