Amenajare LIVING in bloc comunist - Bucuresti

3 x 5m, atat are livingul primit spre amenajare plus un balcon, care devine ulterior o extindere a spatiului amenajat.

Spatiul paralelipipedic mic, contureaza si separa usor zona pentru canapea si TV de zona mesei, accesul in camera fiind pozitionat aproape pe centrul acesteia. Pardoseala din lemn, inca de la intrarea in camera, anunta directia de dezvoltare a spatiului: stanga - dreapta, iar in fata, peretele opus, apare ca un joc de alb, lemn si beton aparent.

Peretele devine un spatiu pentru carti si alte obiecte... In cazul de fata, zonele albe dintre politele de lemn vor ramane fara usi si sertare. Aceasta zona, atrage privirea dand senzatia unei camere mai mari fata de realitate. In acest mod evitam senzatia de lungire artificiala a spatiului.


Lumina ajunge in camera din partea stanga prin peretele vitrat creat in locul balconului existent. Spatiul este mobilat simplu: o masa, 6 scaune, o canapea si o masuta. Tinand cont de marimea redusa a camerei am propus aceasta mobilare minimala a spatiului.

Livingul devine un spatiu relaxant, primitor, cald si rece in acelasi timp. Usa livingului este confectionata din sticla, in acest fel se realizeaza o comunicare vizuala intre hol si living. Cele doua spatii, holul si livingul, comunica vizual si isi indica reciproc intrarea sau iesirea catre celalalt spatiu.

Propunem urmatoarele materiale:

- pardoseala - lemn si vopsea epoxidica alba;

- pereti si tavan - vopsea lavabila alba si beton aparent;

- polite mobila - lemn;

- masa si scaunele - din teava patrata metalica vopsitorie culoare neagra, iar blatul si usa din sticla.

Amenajare living in bloc - Bucuresti Bucuresti AsiCarhitecturaAmenajare living in bloc - Bucuresti  Bucuresti AsiCarhitecturaAmenajare living in bloc - Bucuresti Bucuresti AsiCarhitecturaAmenajare living in bloc - Bucuresti 2 Bucuresti AsiCarhitecturaAmenajare living in bloc - Bucuresti 4 Bucuresti AsiCarhitecturaAmenajare living in bloc - Bucuresti 5 Bucuresti AsiCarhitecturaAmenajare living in bloc - Bucuresti 6 Bucuresti AsiCarhitecturaAmenajare living in bloc - Bucuresti 7 Bucuresti AsiCarhitecturaAmenajare living in bloc - Bucuresti 8 Bucuresti AsiCarhitecturaAmenajare living in bloc - Bucuresti 9 Bucuresti AsiCarhitecturaAmenajare living in bloc - Bucuresti 10 Bucuresti AsiCarhitectura