|
Sunteti proprietarul unei locatii Horeca sau aveti planul de a deschide una intr-un viitor apropiat si va intrebati: „Cum sa realizati un design de interior care sa aduca succes afacerii dvs?” Solutia ar fi sa apelati la firma noastra, Creativ Interior din Bucuresti, specializata in amenajari interioare pentru Horeca, cum ar fi design interior de hotel, cafenea, restaurant, bar, club sau terase.
Etapele proiectului
1. Crearea conceptului
Vom crea un concept personalizat pentru nevoile dvs.
2. Layout 2D
Crearea functionalitatii si al fluxului corect, transpus in planul 2D.
3. Modelare 3D + randari
Vom implementa proiectul 3D cu ajutorul caruia veti vizualiza amenajarea intr-un mod realist.
4. Detalii + schite pentru executie
Toate detaliile predate vor avea cea mai mare precizie de realizare.
5. Propunere finisaje mobilier
Va vom consulta pentru toate materialele si finisajele in functie de bugetul alocat.
6. Coordonare si executie
Va asiguram ca proiectul de design va arata la fel si in realitate.
Hotel Lafayette din Bucuresti
Hotelul Boutique Lafayette este situat in piata Pache Protopopescu, vis-a-vis de parcul Izvorul Rece din Bucuresti. Proprietarul a vrut sa pastreze identitatea zonei Bucurestiului vechi apeland la versatilul stil Provence.
Hotelul este un Hotel Boutique care are 7 camere cu tematica inspirata din scriitori francezi de renume. Camerele sunt impartite pe culori: camerele 1 si 4 sunt in culori de albastru, 2 si 5 in culori de bej, camerele 3, 6 si 7 in culori de verde. Suprafata totala in jur de 400 mp.
Desi fatada este construita intr-un stil modern, interiorul este unul contemporan cu elemente clasice, specific sec. al XIX-lea francez, in care eleganta trecutului este combinata cu tehnologia de ultima generatie. Stilul folosit este foarte bine citit prin folosirea de finisaje si obiecte de mobilier. Peretii sunt tratati in culori pastelate de albastru, bej, verde si lila (am folosit tencuiala decorativa (de la Benjamin Moore) si tapet cu motive florale.
Mobilierul antichizat este executat din lemn masiv de firma Szel Mob si Evo Horeca, ceramica de la Zoiss Design. S-a pus accentul si pe tapiterie si draperii, care sunt in aceleasi nuante cu ambianta. Nu lipsesc nici decoratiunile, care completeaza integritatea stilului Provence: candelabre vintage in culori de alb achizitionate de la ATAS; oglinzi fatetate inramate,picturi cu flori si fructe, sfesnice, cuverturi si perne cu motiv floral, ceasuri, vaze cu flori si alte accesorii.
Fiecare din aceste elemente au contat la amenajarea finala pentru a crea o atmosfera confortabila si primitoare pentru clientii care vom fi cazati aici.
Restaurant "La Samuelle"
"La Samuelle" este un restaurant cu fler mediteranean, unde bucatarul-sef creeaza specialitati deosebite, unde va puteti bucura intr-un mediu placut si confortabil.
Proiectul de design al acestui restaurant este un spatiu clasic-contemporan cu elemente nautice reinterpretate, unde materialele și gama de culori au fost alese cu atentie, toate pentru a obtine o atmosfera calma si confortabila. Conceptul a fost personalizat de cerinta proprietarului.
Stilul clasic este realizat prin utilizarea mobilierului din lemn de nuc, canapele si scaune tapitate cu catifea. Dar pentru a moderniza conceptul am adus elemente moderne, reflectate de lampi sau culori puternice de accent. Elementele nautice au fost introduse foarte discret in proiect si pot fi gasite in tapetul vintage de pe pereti, sau agatate cu funii ca si pe barcile pescarilor.
Spatiul este impartit in trei camere, fiecare avand un design interior usor diferit: camera de bar va invita la barfe cu prietenii, schema de culori a esentei de nuc combinata cu albastrul de pe canapele si bordeaux-ul de pe perdele creeaza un contrast efervescent, camera principala este un fel de camera sociala pentru grupuri mari ci mese pentru 4 persoane si canapele confortabile de lounge. In cele din urmă, avem o camera in care atmosfera este mai discreta, usor izolata de restul restaurantului, unde am integrat si o zona de joaca pentru copii. Este un design interior foarte jucat, dar echilibrat, care va crea cu siguranta multe amintiri, iar cel mai important este ca va satisface toate dorintele gastronomice ale gurmanzilor. | | |