AsiCarhitectura

AsiCarhitectura

Sos. Stefan cel Mare nr. 46, Bucuresti, sector 2


Relatii clienti:

AsiCarhitectura

AșiCarhitectura - atelier ce propune arhitectura cu profesionalism, implicare si pasiune. Lucrarile noastre se asociaza cu modestia, eficienta si bunul simt in arhitectura. Vrem ca lucrurile sa functioneze firesc, simplu, inteligent, coerent si placut pentru utilizator si privitor. Urmarim un impact arhitectural - functional - estetic puternic. Totodata, ne indreptam catre minimalism, eliminam tot ce ne opreste sa obtinem claritate, eficienta si bun gust in arhitectura.

In realizarea proiectelor, gasim proportii interesante ale formelor si spatiilor arhitecturale; studiem lumina spatiilor create; propunem materiale si culori potrivite; ne adaptam la particularitatile amplasamentului si lacerintele beneficiarului.

 

Atelierul de arhitectura AșiCarhitectura se adreseaza tuturor categoriilor sociale. Suntem adeptii arhitecturii simple dar spectaculoase, ce transmite sinceritate, eleganta si rafinament. Ne plac lucrurile iesite din comun. In general preferam si cautam sa rezolvam situatiile intalnite intr-un mod simplu si spectaculos. Dupa cum bine se stie, cel mai greu lucru este sa faci ceva simplu dar frumos! Suntem de parere ca putem realiza arhitectura de calitate si avand bugete mici sau foarte mici. Ne simtim diferiti prin simplul motiv ca propunem arhitectura in adevaratul sens al cuvantului!

Am invatat ca daca nu ne implicam in lucrurile mici, nu putem ajunge in cele mari! Credem cu tarie in celebrul citat al arhitectului L. Mies van der Rohe "less is more".

 

"Formele simple nu sunt intotdeauna cele mai bune, dar cele mai bune sunt intotdeauna simple." arh.Heinrich Tessenow 1876-1950

8 game de servicii înscrise